Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez GAX 30

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ibanez GAX 30

arkadaşlarım ve ustalarım ben ibanez gax30 almayı düşünüyorum. bu gitar hakkındaki iyi ve kötü fikirlerinizi varsa tecrübelerinizi benden esirgemezseniz çok sevinirim..

bence o fiyata en iyi gitar dikkat et en iyilerden demiyorum direk en iyisi çok tipsiz ama rahat ve tonlar tatmin edici istediğim hermonicleri alıyorum odun gibi bir gitar değil yani bence düşünmeden al zaten o fiyat aralığında çok fazla seçenek yok

Yorum

yani bilmiyorum kişiden kişiye degişir ama ilk gitarımı alırken denemiştim bu gitarı da ve hiç hoşuma gitmedi rahat edemedim cıkan sesleri sevmedim ne kadarlık birşey alcaksınki sen acık acık ben bu gitarı ibanez olarak saymıyorum.

Yorum

haykorocker:denge sorunu dışında güzel gitar. stüdyoda vardı biraz sinir etmişti beni(sap aşağı kayıp duruyordu) ama klavyesi rahat geldi tonlarıda idare ediyor.adam gibi bi askı alınca denge sorunun kalmaz

Yorum

gax30 fazla ucuz o kadar ucuz gitar almaman hayrına olacaktır sonra pişman olabilirsin alacağın en düşük gitar cort x-2 tarzı birşey olsun x-2de de aynı manyetikler var ve ağacı falan daha kaliteli güzel bir gitardır.

Yorum

bütçem yaklaşık 330 lira kadar sadece gitar için. herkesten farklı fikir gelince benimde kafam çok karıştı doğrusu birşey daha sorucam single manyetiğin yokluğunu ararmıyım?? genelde alternatif çalmayı düşünüyorum fakat bir kaç metal parçası da var)

Yorum

Taaa ilk gitarım washburn N1 di.

Çin malı özel olmayan bir gitardır. Ancak bu gitarı denemeni öneriyorum. Sapında Gio etiketi olan ibanezi, 8 ay sora kendini geliştirdiğine inandığında, yeni bir gitar istediğinde elinden çıkarman biraz zor olabilir.

Açıkçası 330 lira bütçeyle alacağın gitar öyle bir gitar olmalı ki; elinden rahat çıkartabilmelisin.

Bunun içinde üzülerek sana sıfır X2 veya 2. el X6 öneririm ki gitarsızlıktan çatlasam ancak cort alırdım. Piyasası olan bir gitar; malesef ekonomik şartlarımızdan kaynaklanıyor.

Yorum

330 lira bütçen varsa 2. el almanı tavsiye ederim hem benzer fiyata elinden çıkarırsın cortların ibanezlerin var o bütçede 2. elleri ne bulursan alabilirsin aslında floyd rose suz birşey almanı tavsiye ederim

Yorum

grg170 dx alabilirsin istanbuldaysan sıfırı 300 liraydı en son

Yorum

ibanez gax 30 var bende visne cürügü rengınde..
                    150 ytl ye bırakırım..
                    330 ytl verıp sıfır alet alma zararın cok olur...

Yorum

bu yorumlardan sonra gax30 alma ihtimalim oldukça düşük moribund_soul kusura bakma artık ya x2 alıcam ya da bütçeyi zorlayıp 170dx alıcam.. yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim. bu arada slipknotcu izmirdeyim ***

Yorum

haykorocker: oradaki zuhal hakkında iyi şeyler duymadım ama girip pazarlık yap istersen %10ile %15 arası indirim yapıyorlar nakitte 300 liraya geliyor işte.x-2 yerine biraz daha para verip bunu almak daha mantıklı hakediyor bence o parayı zaten karşılaştırma konuları var araştır biraz

Yorum

gax30

ibanez gax30 nasıl bir gitar ? ben gitarımı aldım ancak bi arkadaşım için soruyorum ?

Yorum

ibanezin en vasat modeli. sırf sapta ibanez yazcak diye alınmaması gereken bir gitar. cort x2 veya m200 alınabilir.

Yorum

x-2 sence vasat değil mi..gax-30 da okadar vasat değil hem satarkende x-2 kadar kaybettirmio..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X