Duyuru

Collapse
No announcement yet.

RockSON

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

RockSON

Arkadaşlar başlangıç için elektro almayı düşünüyorum ve bu gitar oldukça hoşuma gitti, rockson ismini duyunca insanın kaçası geliyo ama tipine hayran oldum ne yapayım, deneyen var mı acaba ya da bilgisi olan nasıl bir gitardır..

**** başka markalarda bu tip gitarlar nelerdir, istediğim gitar tip olarak bu ve en az çift humbucker.. fiyat da maksimum 350 - 400 olacak..

gitarın resmi: http://www.decmuzik.com/rockson/44%209.JPG

valla isminden kaçılası gelior hakket ama benim ders için gittiğim dükkan rockson satıyordu ve de bir çok kez dinledim tonlarını seslerini yani almaya gelenlere deniyordu ya da yeni ürünü geliordu bakmak için deniliyordu fln valla sonuçta 0 gitarlar olduğu için gayet güzel tonları vardı ama sonrası için bilemem kullandıktan sonra hemen su koy verir mi eskir mi yok garip tonlar vermeye başlar mı bilemicem

Yorum

Dostlar,
      Hepimiz iyi niyetimizle yardım etmek istiyoruz ama lutfen yanlis bilgi vermeyelim...

Eskiyen gitarın tonları kötüleşmez !!!!

Yorum

ben tonları kötüleşir demedim sadece bazen garip sesler çıkartıyor böyle cız sesi mız sesi yani benim eski gitar skidikçe garip ssler çıkartmaya başlamıştı hatta kalın mi den acaip bi ses çıkıyordu sesler çok karışmaya başlamıştı fln bir sürü garip ses geliordu yani ınnlama sesi bile geliordu manyetiklerden kaynaklanıyorda olabilir bu olay (ama ınnlama sesi jacksiz çalarkende geliordu o bazı gitar ayarlarındann dolaıyıdır belkide)

Yorum

rockson a yaklaşmayan insanların daha kârlı çıktıgına rastlanılmıştır..

Yorum

biraz daha araştır başka markalara yönel.rocksondan uzak dur.cort , washburn gitarlara bak................

Yorum

arkadaşlar bn de duydum bu rockson i sakın almayın içinni açmişlar sunta cikmiş içinden uyduruk birşey miş yanii bnd eyeni başlicam elektro ya o yüzden manuel raymond die bi markayı almayı düşünüom

Yorum

İçinden çıkan sunta değildir onun.Rijit denen bir yapı.Ağacı kontrplak gibi sıkıştırıp farklı tabakalarla bir şey elde ediyorlar.En nihayetinde kalitesiz tamamen ekonomik sebeplerle üretilmiş bir hammade , tasarım.
                Alacağın Manuael Raymound ta büyük ihtimalle rijit gövde olacaktır..

Yorum

dostum bu tip bi gitar istiyorsun zaten baksana bu gitarda bi jackson kopyası (tip alarak) sen bi jacksonlara bak istersen. Tabi fiyat bu gitara göre biraz tuzlu olabilir

Yorum

valla arkadaş cortlara baksın bence, enuygun onlar gene manuel raymondu falan boşversin..

Yorum

bence aklından çıkar kopya gitarlar yapıyor geçen gün ibanez in steve vai için üretilmiş sapında sarmaşıklı güllü bir model olan beyaz bir gitarın aynısını gördüm yuh dedim ticari amaç güden bir firma bu arada gitarların tipine bitip gidip gitar alma çok saçma bir söz bence ağacını manyetiğini yapılış yerini ne amaçla üretildiğine bakarak ala daha pek çok şey var o gitarı almaman için yazacagım ama kısacası alma derim bu arada yapmak istediğin müzik türünü bir söyle ona göre yorum yapılsın sanırım çift hum lu istemişsin corttun güzel modelleri var fiyatlarıda uygun olmazsa washburn e bak ama o gitarı unut derim tabi bence

Yorum

arkadaşlar almayın dediniz almadik gittik Squier Bullet Stratocaster aldık bakalım nolcak...

Yorum

kötü ötesi bir gitar bunun yanısıra sadece taklit modelleri var

Yorum

taklit gitar yapmada üstüne yok bu rocksonun.ayrıca aldıgın gitar fender güvencesinde rockson neyin güvencesinde?

Yorum

cok cok bile iyi yapmışsın dostum merak etme hiç..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X