Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Megadeth - TH1RT3EN

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Megadeth - TH1RT3EN

Megadeth, 13. Stüdyo albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. Dave; albümün çıkış tarihi 1 Kasim 2011 olarak belirtti. Ve iddialı konuşuyor: " Müzik kariyerimin en gurur verici dakikaları bu albümde olacak"

Bu arada albümün bir diğer özelliği de grubun 1983 ile 2002 arasında grupta yer alan basist Dave Ellefson ile çalıştığı ilk albüm, hatırlarsanız 2010 yılı başında tekrar gruba geri dönmüştü. Kısaca; Rude Awakening'den 9 yıl sonra tekrar Megadeth ile çalacak.

Dave, ayrıca albümün ismiyle alakalı olarak 13 Eylül doğum gününü ve bu Dave'in 13. albüm çalışması olduğunu belirtiyor. Ayrıca albümde Never Dead oyunu için yapılan Never Dead parçası ve Guitar Hero: Warriors Of Rock oyununda bulunan Sudden Death parçaları da bulunacak.

sabırsızlıkla beklediğim bir albüm.adamlar sonradan bozar diye bekledik ama bozmadılar helal olsun her parçalarını aynı hazla dinliyorum.bu arada 13 benim uğurlu sayımdır hadi bakalım nasıl bir albüm olacak bekliyoruz.

Yorum

Büyük bir heyecanla beklemekteyim.

Mustaine:
      Different, a hundred percent different, unlike anything we've ever done before because the guitar sounds are different, it sounds really super-modern.

Yorum

İyi oldu bu haber. Sevindim. Metallicada gizli bir albüm kaydetmişti. Bakalım o ne zaman çıkacak. Sevindim ya

Yorum

Kendilerini kanıtlamış gruplar,ne zaman "Yeni bir sound yakaldık","Tamamen değiştik abi,gıcır gıcır bir albüm oldu." tadında konuşsalar genelde sonuç hüsran oluyor.Zaten bu albüm beklentileri karşılayamazsa "Megadeth bitti abi yeeaaa" adamları türeyecek gibime geliyor.Umarım yanılırım.

Yorum

sabırsızlıkla bekliyorum david ellefson bakalım eski formuna döndürecek mi megadethi

Yorum

David Ellefson çok başarılı bir bassçı ve Megadethi eski formuna döndürmesine gerek bile yok. Adamlar Endgame gibi taş bir albüm çıkardılar 50 yaşında daha ne olsun This Day We Fight 44 Minutes Head Crusher gibi klasik olabilecek şarkılar var. Ayrıca bence albüm batık bir albüm olsa bile Sudden Death kurtarır.

Yorum

Beyler Th1rt3en albümü internete düşmüş. Torrent halinde var. İllegal paylaşım yasak olduğu için link veremiyorum.

Yorum

Lawyer* isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Beyler Th1rt3en albümü internete düşmüş. Torrent halinde var. İllegal paylaşım yasak olduğu için link veremiyorum.
                  Eheh sağol indiriyorum.Merak ettiğim bir şey var bu herifler nasıl koyuyor internete albüm çıkmadı ki daha 5 gün var.Dave Mustaineden rica mı etmişler acaba

Yorum

adamnmk isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Eheh sağol indiriyorum.Merak ettiğim bir şey var bu herifler nasıl koyuyor internete albüm çıkmadı ki daha 5 gün var.Dave Mustaineden rica mı etmişler acaba
                    Rica ederim . Valla orasını bende anlamadım açıkçası. Üzümü ye bağını sorma demişler devam et dinlemeye .

Yorum

"lulu" faciasının merhemi olacak thirteen

Yorum

Arkadslar harbiden buldunuz mu ya ? Bana pm olarak link atabilir misiniz ? Ben 2 tane indrdim ikiside sahte cıktı rar dosyası için baska şeyler falan indirtiyo ama hiç açmıyo dosyayı

Yorum

Gönderdim pm olarak.

Yorum

Bence albüm sağlam arkadaşlar bu konu yeri olabilir mi bilmiyorum ama herkesin görüşlerini merak ediyorum ben ?

Yorum

Bende albümü dinledim. Bence de güzel olmuş.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X