merhaba arakadaşlar,parmaklarımı geliştirmek konusunda sıkıntı çekiyorum önerebileceğiniz egzersizler var mi????tabi hem sağ hem de sol el için.yardımcı olursanız sevinirim!!!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
parmak egzersizleri
Collapse
X
-
Sana b aşka bir konu altında yapmış olduğum bir yorumun bir kısmını alıntı yapıyorum:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..........Parmaklarını iyi çalıştır...Özellikle sağ elini(Sağlaksan tabi)...Şarkıyı dinliorsun diyelim...Duyduğun basların ritmini çal...Mesala otobüste giderken mp3 playerindan duyduğun basın ritmini çal dizinin üzerinde parmaklarınla...Hem kulağını hem parmaklarını hemde ritm duygunu geliştirirsin...Bundan ucuz bundan rahat bundan dolu bir alıştırma var mı?
Bu arada ekstra bass özelliği olan bir kulaklık al müziği ondan dinle...Marka olarak phlips tavsiye ediyorum...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Demişim zamanındaUmarım işine yarar...
Yorum
-
Bence ipod yerine mp3 al ama neyse o bir başka konu
Konuyu saptırmayayım ben philips kulaklıklar iyidir sana tavsiyem kulaklık seçerken kulağın içine girenlerden değilde etrafında olanlardan almandır.Mesela bende var bir tane ensemden dolaşıyor çok memenunum sende o tarz bir şey almalısın bence.Extra bass özelliği ara kulaklığında mutlaka...Bendekinin fiyatı 30 civarı olması lazım...Basları çok güzel duyuyorum yani...Kulaklığın enseden ya da kafandan dolaşması aynı zamanda zamanla oluşabilecek sağ sol kulaklık arasındaki temassızlık sorunlarını önleyerek kulaklığın ömrünü artıracaktır...
Bu tip extra bas kulaklıkların sana faydası dokunur...Hatta otobüste giderken ya da serviste falan çaktırmadan slap bile atarsın ehuheheheh
Yorum
-
evet bende dershane/ev arası müzik dinlerken Şaman arkadaşımızın dediği gibi parmaklarımı tutamıyorum bence alışkanlık haline getirilmesi gereken bir egzersiz
kulaklık konusuda ilgimi çekti...kulağa girenlerden kullanıyorum ve markasıda phlips gayet memnunum fakat temassızlık başladı extra bas özellikli bi kulaklık alacağım sanırım en yakın zamanda...ama onalrda çok büyük oluyor yolda çok dikkat çekiyor
Yorum
-
ozman sana şöyle bi alıştırma önerebilirim iki el içinde eğitici bi alıştırma
G -1------------------4-2------------------5-----
D ----2------------3-------3------------4--------
A -------3------2-------------4------3-----------
E ----------4-1------------------5-2-------------
**** bunun aynı şekilde dönüşü var 12 perdeye kadar yap sonra geri dön
sağ ele dikkat et iki farklı tele aynı parmakla vurma
sol elde her nota fatklı parmakla basılcak kolay gelsin inş. yardımcı olur
Düzenleyen - Whiterock_ on 27/12/2007 19:09:01
Yorum