Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DAVUL , RİTM , BAS PROGRAMI

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

DAVUL , RİTM , BAS PROGRAMI

Arkadaşlar gitarla eşlik edebileceğimiz davul,bas ve ritmleri içeren bir pc programı var mı ? Ücretsiz olursa daha iyi olur tabii ) Bildiğiniz varsa internet adresini verirseniz sevinirim.

programlar bölümünde guitar pro var.kendin ritm düzenleyip çok rahat gitarda eşlik edebilirsin.enazından ben öyle yapıyorum

Yorum

battery için Drums 2000 var .download.com dan aratıp bulabilirsin.

Yorum

dark bende öğreniyo(çocukluk arkadaşımda ) bazı şeyleri drums 2.0 var
        ( www.guitar.sk/drums/ ) buradan indirebilirsin...

ayrca bu paralı ama kartının fulldublex özelliği varsa wave output herhangi bir kayıt programından yazdığın drumları alabilirsin

Yorum

Ya önerebileceğiniz şöyle basit bir davul programı varmı gitar pro yu ve drums 2.0 ı denedim hoşuma gitmedi şöyle adam gibi bi davul programı yokmu yaf cubasenin davul vst si süper ama kayıt edemiyorum bu becerebilen varmı ?

Yorum

PC drummer programı var programlar bölümünde, ara yüzü biraz basit ama davul sesleri fena değil..
            bir de drumstation var...
            linkler bölümünde Hitsquad adlı linke girersen müzikle ilgili birçok programı bulabilirsin..

Yorum

Crietive SBLive veya üstü kartınız varsa Rythmania var. Acayip kolay bi program, tek başına otomatik bir grup gibi, midi tabanlı olduğu için kaliteli soundfont yükleyerek çok güzel sound'lar elde edebilirsiniz. Çok kolay çok....

Yorum

hitsquad.com'dan davul bolumune bakarsan bulabilirsin!
                cubase'de davul yazdiktan sonra sol ve sag maus tusu ile yarattigimi create'i sinirliyoz (neden ?> 10 dakkalik part yaratip 2 dklik davul yazarsaniz bosuna sure kaybi) sonra export muydu ne oraya girip Audio Files diyos ozellikleri belirliyoz ve wave olarak kaydediyoz..gayet guzel

Yorum

Peki bu davul programların gitarla calınanları varmıydı?

Yorum

Ez Drummer gayet güzel bir program. Sıradan bir program olduğunu söyliyemem. Cubase Sx ile çalıştırıyosun. Karşına bi bateri simülasyonu geliyo. Zillerden tut derilere kadar herşeyi istediğin gibi seçebiliyosun. Bagetlerle davulun hangi kısmına vurmak istediğini seçebiliyosun. ... Ben baterist değilim sadece kayıt amaçlı biraz araştırma yaptım. Bu programı indirmemde epey bi zahmetli oldu . İnsanın parayı basıp alası geliyo ama neyse . Büyük bi uğraş sonucu indirip kurup bilgisayara kenetlenebilirsiniz.

Sounds and software for songwriters and music producers.
                    evet hocam EZDrummer bu konuda profesyonel bi vsti plug-in bende kullanıyorum..özellikle heavy/death/black metal yapanlar için drumkit from hell davul seti felaket EZDrummer tümüyle gerçekçi ziller sabian-zildjian-istanbul davul tama-pearl-ludwig-dw...Birçok ünlü grup EZDrummer ile davul kayıtlarını yapıo ki arkadaşın verdiği sitede albümden şarkıları demo olarak koymuşlar.. Zira bir de benim kendi yaptığım davul programı var o biraz daha ritim tutmak amaçlı bu tarz bük programlar yüklemeye gerek duymadan hazırladığım eğlence amaçlı bi yazılım..indirmek isterseniz ;

Ekran Görüntüsü
                    Yaptığım Davul Programının Linki..

Düzenleyen - MetaLZap on 19/11/2007 19:20:38

Yorum

bende davul,cubase ve guitar rig (efekt programı) var da nasıl göndercem sana bilmiorum.

Yorum

rapid e koyarsan iyi olur
                        veya sitenin programlar kısmına gönderirsen iyi olur.

Düzenleyen - safaktas on 26/11/2007 22:54:52

Yorum

ok kardeş rapid e koymaya çalısırm hiç denemedim de.bekleyin bakalım halletcem bugün.

ya bi sorun var yükleme yapmak için paralı üye olmak gerekiyormuş.var mı bi bilgisi olan bu konuda.

Düzenleyen - aragazi on 27/11/2007 13:12:37

Yorum

yok öyle birşey ama ben'ce isteyenlere özel ulassan iyi olur söyledin çogu program lisanslı programlar ve bu sitede paylaşılması yasak isteyenler sana özel mesaj olarak mail adreslerini versinler. düsündün için teşekürler.

Yorum

upload yapdım ama olmadı server not found yazdı.dediğin gibi başka şekilde gönderelim ölese.evet arkadaşlar programları isteyenler varsa en özelinden gelsinler.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X