Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cubase Sorunları

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Cubase Sorunları

merhaba ben cubase ile kayyt yapyyorum ama ses kartym creative live ve biraz gecikme oluyordu ama bunu çözdüm ama bu seferde kayyt esnasynda bazen hata mesajy veriyor error record diye buffer size ile ilgili herhalde ama buffer sizey de?i?tirdi?imde bu sefer ses kalitesindede de?i?iklik oluyor vede gecikmeler oluyor yani sonuçta cubase için profosyonel bir stüdyo kayyt karty zorunlu mudur?Birde bass programlary var vst olarak güzel olan birini internetten bulabilir miyim?adres varsa söylerseniz iyi olur valla...

bende live kullanyorum ama bende hiç problem yok. ramin veya i?lemcin ne?
    belki cubase bunlary problem ediodur...

Yorum

merhaba kardes. ben bı aranjorun yanında calıstım uzun bı sure. o vst programları falan hıkaye onları kullanma. hypersonıc sesler var. bunlardan satın al ve onları kullan emın ol bundan memnun kalacaksın. ve kayıttakı gecıkme ve error kısmını da kx programı yukleyerek cozebılırsın. orda ayarlar var neyse ıyı bak kendıne

Yorum

Yaf arkadaşlar bende Cubase SX 3.0 'in full versionu war. Ama programi calistirmaya calisinca """No protection device connected.""" seklinde bir hata mesaji verio. Nasil cozulebilir bu sorun bilen warsa bi aydinlatirsa sevinirim. Anladigim kadariyla sertifika guvenligiyle ilgili bir onlem bu. Tabi ben direk paylasim programlarindan download ettigim icin oyle bir olay yok. Yani normal bir islemlemi cozeriz bunu (ki ben kurcalamama ragmen bulamadım) yoksa crackle falan mi cozulur ikinci secenekse ve bilen varsa ozel mesajla cevaplasa daha ii olur cunku crack felam hani illegal isler kaka isler Yok normal yolla cozumu warsa ve bilen birisi warsa forumda yazsada olur.

Yorum

cubase kullanmasını bilen arkadaşlara sesleniyorum ben gitarla anfiye önce giriş yapıyorum ordan bigisyara mic.ten giriyorum cubasele kayıt denemesi yaptım zombienin nakaratını çalmaya başlarken ilk başta güzel kayıt alıyor sonra sesler digitalleşiyor ve kısılmaya başlıyor bi kaç saniye bekletiyorum birşey çalmıyorum tekrar gitarın tellerine doknunca ilk güzel kayıt alıyor sonra yine susuyor nasıl yapsak nasıl etsek bilenniz varsa bi el atın ya

Yorum

bi arkadaş cubase falan hikaye demiş..aranjörden aranjöre fark var.. benim amcam aranjör..aranjör tanıdıklarım var.hepsi cubase kullanıyo.. flamenco üstadları da cubase kullanıyo ki flamenco gitaristler için tonlar çok önemlidir.. kendim de cubase le aranje yaptım. demolar yaptım.. kullanmasını bilene iyi.. 3 ay kapat kendini stüdyoya çözersin programı...

Yorum

Yaf arkadaşlar bende Cubase SX 3.0 'in full versionu war. Ama programi calistirmaya calisinca """No protection device connected.""" seklinde bir hata mesaji verio. Nasil cozulebilir bu sorun bilen warsa bi aydinlatirsa sevinirim. Anladigim kadariyla sertifika guvenligiyle ilgili bir onlem bu. Tabi ben direk paylasim programlarindan download ettigim icin oyle bir olay yok. Yani normal bir islemlemi cozeriz bunu (ki ben kurcalamama ragmen bulamadım) yoksa crackle falan mi cozulur ikinci secenekse ve bilen varsa ozel mesajla cevaplasa daha ii olur cunku crack felam hani illegal isler kaka isler Yok normal yolla cozumu warsa ve bilen birisi warsa forumda yazsada olur.
              Zaten programi paylaşım programlarından indirmişsin bi' de crack filan illegal,kaka isler demissin

Ben de açıkçası lisanslı kullanmıyorum ama nasıl cracklenir,nasıl kurulur onları da anlatmak istemiyorum.Bedavaya cekmissin iste,oturup ogreneceksin nasıl olur nasıl eder diye.Manuali oku bol bol,nette tutorilları arat,onlara bak...vs

cubase kullanmasını bilen arkadaşlara sesleniyorum ben gitarla anfiye önce giriş yapıyorum ordan bigisyara mic.ten giriyorum cubasele kayıt denemesi yaptım zombienin nakaratını çalmaya başlarken ilk başta güzel kayıt alıyor sonra sesler digitalleşiyor ve kısılmaya başlıyor bi kaç saniye bekletiyorum birşey çalmıyorum tekrar gitarın tellerine doknunca ilk güzel kayıt alıyor sonra yine susuyor nasıl yapsak nasıl etsek bilenniz varsa bi el atın ya
              Valla böyle birşeyi ilk defa duyuyorum şahsen.O yüzden yardımcı olamayacam,kusura bakmayınız

bi arkadaş cubase falan hikaye demiş..aranjörden aranjöre fark var.. benim amcam aranjör..aranjör tanıdıklarım var.hepsi cubase kullanıyo.. flamenco üstadları da cubase kullanıyo ki flamenco gitaristler için tonlar çok önemlidir.. kendim de cubase le aranje yaptım. demolar yaptım.. kullanmasını bilene iyi.. 3 ay kapat kendini stüdyoya çözersin programı...
              Cubase falan hikaye değil,kim demişse halt etmiş.Ben programın ayrıntılarını gördükçe lisansız kullandığım için utanıyorum.İleride de kayıt işinden para kazanma gibi bir durumum olursa direkt cubase'i almayı düşünüyorum.

Yalnız şöyle bir yanlış anlaşılma var.Cubase'le yapılan kayıt daha iyi olur diye birşey yanlış.O sadece bir yazılımdır.Flamenkocular Cubase kullanır mı kullanmaz mı bilemem ama tonlarını düzgünce bir ortama aktarmalarını çok güzel mikrofonlara,çok güzel preamfilere ve işi bilen adamlara borçlular.

Yoksa ses kartın ya da ses alan arabirimin iyi olduktan sonra programlar arasındaki ham kayıtlar arasında fark olduğunu hiç sanmıyorum.

Yorum

Osmana o konuda katılmamak elde değil kayıtta aldığınız tonun kullandığınız sequencer programıyla alakası yoktur bu tip programlar sadece aracıdır kolaylık sağlarlar aldığınız ton kayıt ekipmanınız , kaydı yapan kişi ve daha bir çok faktöre bağlı.

Yorum

cubase ile ilgili bir problemim var. Ses kartını tanıyamadı mı ne olduysa: herhangi bir şarkıyı (mp3, wav) eklersem ekleyeyim play'e bastığım zaman ses çıkmıyor; eğer şarkıda bir değişiklik yapıp bir yere kaydedersem, şarkıyı programın dışında duyabiliyorum ve yaptığım işlem de fark ediliyor. ne yapmalı ?

Yorum

cubase ile ilgili bir problemim var. Ses kartını tanıyamadı mı ne olduysa: herhangi bir şarkıyı (mp3, wav) eklersem ekleyeyim play'e bastığım zaman ses çıkmıyor; eğer şarkıda bir değişiklik yapıp bir yere kaydedersem, şarkıyı programın dışında duyabiliyorum ve yaptığım işlem de fark ediliyor. ne yapmalı ?
                    Device setup'a bakıp VST Audiobay'de neler yazdığını söyleyebilir misin?Ya da ekran görüntüsü gibi birşeyler.

Yorum

Valla böyle birşeyi ilk defa duyuyorum şahsen.O yüzden yardımcı olamayacam,kusura bakmayınız
                      hallettim sağol dostum. input girişinden aldım kaydı oldu

Yorum

ynx,
                        ses kartın on-board sanırım.Valla kendi ayarlarıma baktım.Herhangi bir yamukluk göremiyorum seninkilerde.On-board kartı kullandığım zamanlardan hatırladığım latency rakamları benzer,herşey düzgün gözüküyor.

Şu an deneyebileceğin birşey,mesela ben import ettim bir audio dosyasını.Audio kanal açıp oraya attı Cubase.

Yanda inspector denen sütunda (ayarların olduğu yer,in/out..vs) out'un ses kartını gösterip göstermediğini kontrol edebilirsin.

Sonuçları yine yaz,bakalım merak ettim ben de.

Yorum

ya yapmaya çalıştım birşeyler. bilgisayarıma 20 dakika içinde 3 restart atmak zorunda kaldım. dediğin şeyleri yapamadan program birkaç kere göçtü. ama bazı göçüşlerinde tercümesi "ses kartıyla olan bağlantı kesildi. lütfen cubase veya windowsu yeniden başlatın" yazıyordu (özet).. bende mi sorun var yoksa?!? wavelab da steinberg'in ama o çalışıyo. hayret birşey ya

EternaLcRy, teşekküler yardımların için

Yorum

Asio4all indirip asio driveri olarak onu secip denermisin birde?

Yorum

ya yapmaya çalıştım birşeyler. bilgisayarıma 20 dakika içinde 3 restart atmak zorunda kaldım. dediğin şeyleri yapamadan program birkaç kere göçtü. ama bazı göçüşlerinde tercümesi "ses kartıyla olan bağlantı kesildi. lütfen cubase veya windowsu yeniden başlatın" yazıyordu (özet).. bende mi sorun var yoksa?!? wavelab da steinberg'in ama o çalışıyo. hayret birşey ya

EternaLcRy, teşekküler yardımların için
                              Valla işte ucuz etin yahnisi hesabı

Bilmem kaç yüz €'luk programı löp diye alabiliyoruz bilgisayarımıza,sapıtması normal Kızmamak lazım

n-Track diye bir program var onu da deneyebilirsin.Taş gibidir fakat işte çok fazla komunitesi yok

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X