Boss md-2 aldım distortion için de. Prosesör yerine guitar fx3'ü kullanırım dedim. yani wah' gfx3'ten verip distortion u da pedaldan almak doğru bir tercih midir ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Prosesör yerine guitar fx3?
Collapse
X
-
avatar78 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBoss md-2 aldım distortion için de. Prosesör yerine guitar fx3'ü kullanırım dedim. yani wah' gfx3'ten verip distortion u da pedaldan almak doğru bir tercih midir ?
-
ya prosesör alacak kadar param yok. Ayrıca prosesör alırsam iyi bir şey almak istiyorum.
Ordaki wah'ı kontrol etmek zor ***** doğru. Ama biri bilgisayarda bekler onu stop'lar play der. Yani bu yöntem de olabilir.
- Bir de prosesörden distortion pek sevmiyorum. Yani boss md-2 deki distortion u prosesörden almak biraz garip olur. Prosesör ü diğer efectler- wah delay vs.- için kullanacağım. Tabi bunlar için de hızlı geçişler zor. Neyse daha düşünecek zaman bol
Yorum
-
Ordaki wah'ı kontrol etmek zor ***** doğru. Ama biri bilgisayarda bekler onu stop'lar play der. Yani bu yöntem de olabilir.
Şimdi dostum sen ne yapacağına karar vermişsin zaten, bunlarla uğraşacağına ilk etapta bi processor alsaymışsın keşke.
Modülasyon efektlerini bilgisayardan preamp programları ile almak istiyorum demişsin, yalnız şunu söyleyeyim.Piyasada guitar fx3 kadar abuk bir preamp programı yoktur.Bunun yerine şimdilerde çıkan amplitube 3 sürümünü indirip modülasyonları bu programdan karşılayabilirsin.Seni temin ederim ki amplitube 3'ün modülasyon efektleri şu an piyasadaki çoğu ünlü preamp programına taş çıkarır.Kayıtlarım sırasında podfarm'den sonra favori yardımcımdır kendisi.Son güncelleyen HardBlues; 29-07-2010, 16:01.
Yorum
-
fxbox tek başına bile harikalar yaratabilir bir progarm eğer iyi bir ses kartına sahipseniz jack küçültücü sayesinde bilgisayarla çok güzel kayıtlara imza atabilirsiniz tabi bazı efektler kısıtlıdır örneğin wah pedalı alırsanız programdan daha iyi ayarlama yaparsınız tabiki ama eğer çok bir maliyet harcamak istemiyorum diyorsanız bir ses kartı ve 2 hoparlör işinizi 1-2 yıl kadar götürebilir ....
Saygılar...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum