maalesef erdem olmadı yine acaba sahte ürün kullandığım için mi. cubaseden kaydettiğimde çalıyor fakat kendi içinde kaydı çalmıyor. illa ses kartı alacaz alacaz da en azından birikmiş melodileri falan kaydetseydim. yine de teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Guitar Rig 3 Kayıt Sorunu
Collapse
X
-
MYGitarist++
- Jul 2009
- 232
-
Bu dünya kimseye kalmaz, bilesin;
Er geç kuyusunu kazar herkesin.
Tut ki Nuh kadar yaşadın zor bela..
Sonunda sen de yok olacak değil misin?
sigpic
afiyet olsun
guitar rig 4. versiyon ile bence iyice battı. (3 kesinlikle daha iyi ama sadece guitar rig 4'ten :P)
sen en yakın zamanda pod farm lüksüne ve rahatlığına eriş bence
sevgiler...
Yorum
-
eski konu ama konu fazlalığı olmasın, aynı sorun bendede var ama ben amplitube 3 kullanıyorum şöyleki, kayıt alıyorum ama bu kayıta amplitube efekt eklememiş oluyor, eklenmiş halde nasıl kayıt alabilirim şimdiden teşekkürler.Son güncelleyen metallica1981; 29-07-2011, 03:18.
Yorum
-
Yeni konu açamadığımdan buradan devam edeceğim.
Gitar rig teki kabin simulatörünü kullanıyorum.Yani gitar>dist pedal>ses kartı>gitar rig kabin simulatörü. Aslında buraya kadar sıkıntı yok gayet memnunum.
Ama sorum şöyle; Gitar rig teki kabin sim'i kapadığımda ses sinek vızıltısı gibi duyuluyor.Gitar rig değilde normal bir kabin sim kullansam daha mı iyi olur daha mı kötü olur ? Normal kabin sim'den kastım;carl martin rockbug kabin sim-H&k redbox kabin sim vs.. gibi cihazlar. İki türlüde deneyip karşılaştıran var mı?
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum