Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Guitar Rig 3 Kayıt Sorunu

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

maalesef erdem olmadı yine acaba sahte ürün kullandığım için mi. cubaseden kaydettiğimde çalıyor fakat kendi içinde kaydı çalmıyor. illa ses kartı alacaz alacaz da en azından birikmiş melodileri falan kaydetseydim. yine de teşekkürler.

Yorum

cubase yerine şu programı kullan.

burda da reaper ve toneport gx ile yapılmılmış bir çalışma (ses kartı şart!)

Yorum

teşekkür ederim işime çok yaradı

Yorum

afiyet olsun

guitar rig 4. versiyon ile bence iyice battı. (3 kesinlikle daha iyi ama sadece guitar rig 4'ten :P)
          sen en yakın zamanda pod farm lüksüne ve rahatlığına eriş bence

sevgiler...

Yorum

haydi yine sorun guitar rig i crackli kullananlardanım. cubase yi bıraktım cokcos reaper kullanıp vts olarak açtığımda yaklaşık 5 dakika sonra satın al ibaresi çıkyor ve guitar rig çalışmıyor nasıl düzeltebilirim acaba crak işe yaramıyor mu

Yorum

bu mevzuların yeri burası değil güzel kardeşim o mesajı sil kimseler görmeden.

Yorum

sanırım site artık beni tanıyor patavatsızlıklarımı bilirler onlar
                işte bu nedenle mygitar ailesiyiz biz.

Yorum

eski konu ama konu fazlalığı olmasın, aynı sorun bendede var ama ben amplitube 3 kullanıyorum şöyleki, kayıt alıyorum ama bu kayıta amplitube efekt eklememiş oluyor, eklenmiş halde nasıl kayıt alabilirim şimdiden teşekkürler.
                  Son güncelleyen metallica1981; 29-07-2011, 03:18.

Yorum

Yeni konu açamadığımdan buradan devam edeceğim.
                    Gitar rig teki kabin simulatörünü kullanıyorum.Yani gitar>dist pedal>ses kartı>gitar rig kabin simulatörü. Aslında buraya kadar sıkıntı yok gayet memnunum.
                    Ama sorum şöyle; Gitar rig teki kabin sim'i kapadığımda ses sinek vızıltısı gibi duyuluyor.Gitar rig değilde normal bir kabin sim kullansam daha mı iyi olur daha mı kötü olur ? Normal kabin sim'den kastım;carl martin rockbug kabin sim-H&k redbox kabin sim vs.. gibi cihazlar. İki türlüde deneyip karşılaştıran var mı?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X