Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Guitar Rig 5 Windows 7 Cızırtı Sorunu

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza Guitar Rig 5 Windows 7 Cızırtı Sorunu

Windows 7 kullanıyorum. Guitar Rig 5'in demosunu yükledim fakat distortion kullanırken aşırı bir cızırtı var neredeyse gitarın sesini duyamıyorum. Delay kullanırken sorun olmuyor. Ama bu distortion'da ki cızıltıyı nasıl gidebilirim? Windows 7 olduğu için stereo karıştırma kısmı da yok. Bunun çözümünü bilen var mı acaba?

Ayrıca Laptop ta kullanıyorum. Sadece kulaklık ve mikrofon girişi var, line in girişi yok. Bu yüzden mikrofondan tanıttım.

External ses kartı alman lazım. Built in kartlar sorun yaratabilir ve latency çok yüksek olur. Ayrıca sanırım halen latency artırman gerekecek, prosesör yetişmediği için cızırtı yapıyor olabilir. Gitar rig veya uygun yerden latency değerini artırmayı dene. Büyük ihtimal sorun çözülür.

Yorum

Teşekkür ederim sen ayarlarda sorun olabilir deyince biraz daha kurcaladım ve gate'i kıstım sorun çözüldü

Yorum

arkadaşlar cızırtı sorunu bendede var, programda gitar bağlıyken sürekli uğultu geliyor,ayrıca odadaki diğer seslerde programda görünüyor,diğer sesler sanırsam dahili mikrofondan yalnız kayıt aygıtlarından kapatmama ragmen mikrofon ses almaya devam ediyor, idt audio danda devre dışı bırakmama ragmen aynı sorun var. bunun çözümünü bilen varmıdır ?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X