Duyuru

Collapse
No announcement yet.

prosesörlü alesis 60 mı ? marshall MG30DFX mi ?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

prosesörlü alesis 60 mı ? marshall MG30DFX mi ?

konuda yazdığım gibi prosesörlü alesis 60 mı ? marshall MG30DFX mi ? yoksa roland cube -30 mu ?
    elektroya yeni başladım ve hangisi benim için uygun olur ?bol bol efekt istiyorum aslında ve kararsızım..ağırlıklı olarak children of bodom dinlerim ama gel gör ki nirvana nın slow şarkılarından da vaz geçemem..acaba alacağım amfi ne olmalı..
    teşekkürler

bilmiyorum yeni başladığın için çok efekt istiyorsun.sana şöyle diyeyim.alacaksın processorlu bir şey.sonra diyceksin bunlar ne biçim efektler eskisi kadar güzel gelmiyor artık kulağıma.amfi seçerken clean tonlarının sağlam olmasına bak.efektleri sonra eklersin.daha önce de dediğim gibi nerde çokluk felsefesi geçerli burda.tavsiyem mg30 dan yana.gene de kendin bilirsin git dene bak bakalım.hangisi sana güzel gelirse ona atla.kolay gelsin...

Yorum

tabiki alesis 60w..hem 60 watt hem prosesörlü marka takıntısı yapmamak lazım bende alesis 15w var distorjınn bayaa kötüydü (bu fiyat aralığındaki çoğu amfi gibi) taktım bi tane mt2 şimdi canavar gibi , amfi effectleriyle birlikte kullanıyorum...ama gele fikrimi sorarsan lambalı al.

Yorum

elektroya yeni başladım ve hangisi benim için uygun olur
        MG30dfx fazlasıyla uygundur

bol bol efekt istiyorum aslında ve kararsızım..ağırlıklı olarak children of bodom dinlerim ama gel gör ki nirvana nın slow şarkılarından da vaz geçemem..acaba alacağım amfi ne olmalı..
        Ne istediğine karar verince amfini de prosesörünü de şıp diye seçersin zaten.

Bu arada 60w evde odada çalacaksan fazla gelebilir. Ben de mg30dfx var sesini yarıya kadar bile açamadım komşular polis çağırmadan.

Düzenleyen - solitude71 on 12/10/2006 15:50:17

Yorum

Bende mg 30dfx kullanıısıyım...Kesinlikle o 3ü nün içinden mg yi öneririrm...Distortion tonları ve celan tonları seni yeterince doyuma ulaştırabilir diye düşünüyorum...Prosessorlu olması alesisin seni yanıltmasın.
          Dİğer arkadaşların dediği gibi tonlarına bak önce..

Mg almanı tavsiye ediyorum.KOlay gelsin..

Yorum

Sakın ola.. Alesis'ten uzak durun....

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X