Duyuru

Collapse
No announcement yet.

30 wattlık anfi kararı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

30 wattlık anfi kararı

herkese merhaba
    forumları gezmeme rağmen vox modelleri hakkında karşılaştırmalı bilgi alamadım. lütfen konuyu kapatmayın
    öncelikle beklentilerim:
    *çok pahalı olmasın
    *pre-anfisii kayıtlarda kullanabileyim
    *efektleri kalitli olsun
    *ben daha çok ac/dc, led zepplein, deep purple, guns'n roses parçaları çalıyorum. tonları özellikle bunlara uysun bu arada herşeyede gitsin.
    *ibanez olmasın onu çoktan eledim
    *çok efekt kullanmıyorum ama delay reverb chorus kullanıyorum(voxta wahta warmış)

öne çıkan modeller:
    roland cube 30x
    vox ad30vt
    vox da20 (fiyatı güzel ama 20 watt )
    epiphone un 30 wattlık lambalı anfsi
    marshal mg30 dfx ( hindistan malı tonları iyi değil diyorlar)
    hartke gt-60c (60 watt ama efekt yok )
    siz hangisini önerirsiniz

not: buarada roland cube 15x imi satarak bunlardan birini alcam 3ay kullanılmış bir cube 15 kaça gider (hiç sorunu yok sıfır gibi)

roland cube 30x ihtiyacını görcek ihya edecektir seni ve paranın karşılığını..şimdiden hayırlı olsun..

Yorum

herkes cube 30 diyor.
      marshall için berbat bir anfi diyorlar.hatta müzik markette çalışan bir arkadaşım bana mg30dfx satmayacağını söyledi[:0] gitardan soğutur diyordu.
      voxlar çok pahalı ama paramın karşılığını alcaksam alınabilir. 11 modelleme ve 11 efektvar
      epiphone hakkında bir bilgim yok. ama lambalı.
      birde marshall avt serisi nasıl. herkes çok met ediyor. fiyatı wattına göre pahalı.overdrive ı iyimiş. ama efekt falan yok onuda yazan olursa sevinirim.
      cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Yorum

aga sen git dene hepsini kara senin ama roland 30x 10 numara marshallı da abartmışlar kötü değil hatta üstündeki dist bence iyi ama roland da fazla efekt var git dene ama bence roland fazlada kafanı karıştırma aga..

Yorum

Eğer pedal kullanacaksan Marshall al derim.Ama pedala para vermeyeceksen roland 30x al bence.Roland larda zaten 1-2 efekt oluyor.

Yorum

valla bence fazla kafana takıp araştırma en iyisi git dene hangisi kafana yatıyosa al burda belki 30 kişi roland der 30 kişi marshall der ama belki sen gidersin epiphone ya da vox beğenirsin yani denemeden alma deneme imkanında yok ise internetten ses örneklerini bulup dinlemeye çalış

Yorum

peki laney lx-35d alıp yanına bir od-3 birde ds-1 mi koysam nasıl olur?

Yorum

laneylerin clean tonlaması iyi olabilir pedal baglayabilirsin

Yorum

Abi git rolandı al derim. Kullanıyorum. Ben de senin gibi led zepplin ac-dc falan çalıyorum. Senin gitarın da uygun.. iyi olur. Ama epip. de iyi olabilir çünkü lambalı...

Yorum

kararımı verdim ya roland cube 30, ya epip 30 ya da laney artı pedal deneyip kara veririm.

bu arada önemli bir soru.....
                    ben bu anfilerden birini şimdiki amfimi satıp alcam. 15 wattlık cube kaça gider 4 ay kullanılmış hiç sorunu yok. sıfır gibi tek sorunu (sorun denebilirse ) 15 watt olması

Yorum

abi sen marshall mg30dfx i kötülemişsin ama denemelerde bayağı ton sıkıntısı yok bence

ama başka denemedim o da var ama bana iyi geldi ben marshall alacagım

Yorum

ronald cube 30 diyorum bende çok güzeldir. sesi çok kaliteli veriyor

Yorum

Selamlar

Ya aslında genelde pek çok kişiye muhalif gelebilir bu seçenek ama. O bahsettiğin gruplar için tek amfi vox. Yani voxun olayı zaten hardrock. Bi tünele gidip , ikisini de denesen vox alırdın. Ve buna eminim yani...

Vox AD50VT212 kullanıcısıyım. Bu 30 wattlık amfilerde en üst sırada benim için vox.

Voxtan alacağın ton tam hardrock tonu işte adını sen koy , o buğulu overdrive, o bluesy ve crunchy ton, işte o, yani aradığın lezzet.ACDC , LEDZEPPELİN , GUNSENROSES.

Vox ile cube30 arasında bana göre bırak dağları, okyanuslar kadar fark var. Sadece dene. Nedemek istediğimi anlayacaksın. Birkere vox hybrid .Ve öyle preamp katı değil direk power katı lambalı bu amfinin.Buranın altını çiziyorum POWER KATI lambalı!!!! Kullanılan lamba ise normalde bir preamp lambası... 12AX7.. Diğer hybridlerin hepsinin preamp katı lambalı!

Gelelim özelliklerine (ad30vt)

Bikere amfi dediğin büyük olur: * Boyutlar: 43 (Boy) x 45.59 (Yükseklik) x 22.40 (Genişlik) cm

Efektlerin kralı var: 11 tip amfi seçeneği içinde iddia ediyorum ...aradığın tonu %100 bu-la-cak-sın!

Fender 65rwinreverb modellemeden tutta 80s 70s hardrock, ushigainde sana sunulacak gümbür gümbür heavy metal tonu, black13 modda blues çılgınlığı, gelenekse overdriveda , geleneklere uygun soft overdrive , uzaaaar ve gider....

Senden ricam gitarınıda al ve gidip bu amfiyi bir denemen. Alman şart değil. Sadece dene.Seni temin ediyorum. Hardrock amfisi dediğin vox olur

Sonra carvin derim oda lambalı olacak

Bana hardrock demeseydin laney tavsiye ederdim. Normalde voxları kimseye tavsiye etmedim. Çünkü bana kimse gelip ben acdc..., evet adamım ben ledzeppelin... , ve gunsonroses tonları istiyorum demedi.

Adamım senin amfin VOX!

İlk defa bukadar gaza gelerek bir yazı yazıyorum bu forumda. Bu amfiyi evin müsait değilse wattını arkadan düşürüp babalar gibi çalar ve seni temin ederim ayn tonu alırsın. Gürültü azaltma da cabası...

Cleanini dinlediğinde şunu diyeceksin...

Acaba bu cleanleri pedalla denesem neolur. Cevap...NELER OLMAZKİ??????

Son sözüm. Git enazından bir dene içinde kalmasın bu amfi. Verdiğin parayı her kuruşunu her birşekilde sana fazlasıyla geri iade eden bir amfi!!!!

SEVGİYLE KAL

Yorum

Sevgili TrueLiar, Vox AD30VT analog pedal dizmek için uygun mudur?

"Fender 65rwinreverb modellemeden tutta 80s 70s hardrock, ushigainde sana sunulacak gümbür gümbür heavy metal tonu, black13 modda blues çılgınlığı, gelenekse overdriveda , geleneklere uygun soft overdrive , uzaaaar ve gider...."

Üstteki bölüm gerçekten cezbedici ve amfinin diğer özellikleride çok iyi. Diğer sorum şu; thrash metal için çok mu uzak olur bu amfi? 80'ler thrash tonu olmasada, iyi bir thrash tonu yakalayabilir mi?

Şimdiden teşekkürler

Yorum

Sevgili Bandidas

10 numara bir soru sormuşsun. Trash ağarlıklı çalacak biri illede vox olsun diyorsa vox ad30vt xl(2nd edition) Modelini tavsiye ederim. Bu amfi 1st editiona göre daha kötü huylu bir amfi.

Clean tonları üzerinde pedallar gerçektenb ama gerçekten şaha kalkıyor. Billur gibi bir cleani var bu amfinin!

Trash için önereceğim amfilerin hepsi lambalı: peavey , randall , marshall , mesaboogie !

Lambalı alacak kadar paran varsa lambalı al.

Hybrid ise Voxad30vt 2 modeli , laney lv200 , marshall avt50

Tekrar söyleyeyim. Bu voxtan marshall avt50den aldığın gainin babasını alırsın!

Unutma ama xl edition. Zaten renkleri farklı Dur hatta sana linkinide vereyim

VOX AD30VT-XL Elektro Gitar Amfisi

Peavey transtube bulmak çok zor. Bulursan onu al. Ama ondan sonra bu var

Sevgiyle Kal

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X