arkadaşlar ben 2.el buldum 100ytl'ye 40 watt ama reverb'ü fln yok... nasıldır almalımıyım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
EXTREME EX40WD AMFİ Nasıldır?
Collapse
X
-
arkadaşlar ben 2.el buldum 100ytl'ye 40 watt ama reverb'ü fln yok... nasıldır almalımıyım
adamlar hoparlörün boyunu bile yazmamışlar
Düzenleyen - slipknotcu_velet on 12/05/2008 16:59:37
Yorum
-
ben 20 mi 30 mu ne o civarda olan bir elektro gitar amfisiyle çalmıştım ****. Fiyatına göre çok iyi gürültü yapmıyor sesler boğuk değil. Ama ekolayzırı ayarlanmıyo doğru düzgün, mesela bassları kökle öyle çal birde komple kapat öyle çal aradaki fark varla yok arası birşeydi. Yalnız şöyle birşey var o amfiyi alırsan kolay satamassın bozulana kadar çalıcan artık. Pazarlık yap fiyatını indirebilirsen alabilirsin bence...
Ben kardeşime 120 liraya ikinci el 70 wattlık bass amfisini aldım. Muhteşem değil ama çok kötü de değil. Evde bilemedin studyoda bile götürdüğünde yarıda bırakmayacak bir alet. Tabi fiyatı o kadar düşük olduğu için aldım yoksa gidip sıfırına 250 lira vermezdim
Yorum
-
Merhaba
Pahalı derim Umut kardeşim.Tonlarını bilmiyorum dinlemedim ancak ben olsaydım 2.el bir roland alırdım veya bir marshall ancak bütçeye bağlı olduğundan sen bilirsin.Extreme her yönden berbat bir marka olsada amfileri fena değil aslında.Mesela elektro gitarları 5para etmez.Ben kullanıyorum şu anda Extreme ex-30r(custom).Üzerindeki desen harika ancak metal aksamlar bir manuel raymond veya rocksonla aynı kalitede.
Yorum
-
lionheart_lw isimli üyeden alıntı Mesajı gösterbi de BOSTON GF-30 var o nasıldır?bi bilgisi olan varsa yazabilirmi?
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum