Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EXTREME EX40WD AMFİ Nasıldır?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

EXTREME EX40WD AMFİ Nasıldır?

arkadaşlar ben 2.el buldum 100ytl'ye 40 watt ama reverb'ü fln yok... nasıldır almalımıyım

bana kalırsa hiç böyle extremeye falan girme. marshall ,roland ,ibanez ,laney vb seylerden şaşma

Yorum

marshallın bile 10 wattlıkları o fiyata satılıyor diyim sen anla muhtemelen müzik setin daha kalitelidir 2. el dolu marshall var gerçi kalitesini bilemiyorum ama mecbur kalırsan alabilirsin roland micro cube a paran yetiyorsa alabilirsin

Yorum

arkadaşlar ben 2.el buldum 100ytl'ye 40 watt ama reverb'ü fln yok... nasıldır almalımıyım
        extreme çok dandik bi marka sözde 70waat olan bi amfisi ile unkapanında sunta bi gitarla adam bişiler çaldı ses berbattı 70waat falan yazdığına bakma 10 15 waat en fazla. üstünde yazan değer tamamen sallama. 100 lirayada yazık o amfiye deymez .100 liraya ibanezin 10 15 waatlık amfilerini alabilirsin ya da marshallın 10waatlık amfisini

adamlar hoparlörün boyunu bile yazmamışlar

Düzenleyen - slipknotcu_velet on 12/05/2008 16:59:37

Yorum

ben 20 mi 30 mu ne o civarda olan bir elektro gitar amfisiyle çalmıştım ****. Fiyatına göre çok iyi gürültü yapmıyor sesler boğuk değil. Ama ekolayzırı ayarlanmıyo doğru düzgün, mesela bassları kökle öyle çal birde komple kapat öyle çal aradaki fark varla yok arası birşeydi. Yalnız şöyle birşey var o amfiyi alırsan kolay satamassın bozulana kadar çalıcan artık. Pazarlık yap fiyatını indirebilirsen alabilirsin bence...

Ben kardeşime 120 liraya ikinci el 70 wattlık bass amfisini aldım. Muhteşem değil ama çok kötü de değil. Evde bilemedin studyoda bile götürdüğünde yarıda bırakmayacak bir alet. Tabi fiyatı o kadar düşük olduğu için aldım yoksa gidip sıfırına 250 lira vermezdim

Yorum

bi de BOSTON GF-30 var o nasıldır?bi bilgisi olan varsa yazabilirmi?

Yorum

ya bence boston'ı da boşver. bu dedigim şeylera bak sitede en cok konusulanlar marshall,roland,ibanez,laney,line 6 vb.

Yorum

arkadaşlar bende etreme ex 30 W bass amfi almayı düşünüyorum fiyatı 140 lira ne dersiniz ?

Yorum

Merhaba

Pahalı derim Umut kardeşim.Tonlarını bilmiyorum dinlemedim ancak ben olsaydım 2.el bir roland alırdım veya bir marshall ancak bütçeye bağlı olduğundan sen bilirsin.Extreme her yönden berbat bir marka olsada amfileri fena değil aslında.Mesela elektro gitarları 5para etmez.Ben kullanıyorum şu anda Extreme ex-30r(custom).Üzerindeki desen harika ancak metal aksamlar bir manuel raymond veya rocksonla aynı kalitede.

Yorum

lionheart_lw isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    bi de BOSTON GF-30 var o nasıldır?bi bilgisi olan varsa yazabilirmi?
                    bostonun 10 watt lık bi amfisi vardı arkadaşta.Benim ibanez 10 watt ile farkı yoktu ama dediğin modeli bilemem

Yorum

Ibanez 10watt ta reverb yok

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X