Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yardım:Fender JAM 75watt

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Yardım:Fender JAM 75watt

arkadaşlar gittigidiyorda amfi takip ediyordum son ol fırsat ürünlerinde fender jam 75 waatı gördüm ve teklif verip satışı üstüme aldım.aceleci davranıp dikkatli araştırma yapamadım.şimdi bir bilgi bulamadım bu amfi ile ilgili olarak.
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2164478
    güç harcaması olarak 75 watt olduğunu arka resminde gördüm."made in usa" yazıyor değerli bilgilerinizi bekliyorum

way be tesadufe bak,o amfiyi bende cok ıstıyordum.son dakıkaya kadar takip ettim.uyanıklık edıp son dakıkalarda teklıf verıp alcaktım,nese son 2 dk ya gırdı.tam verdım teklıfı,bi baktık kredı kartı sorgulaması bılmem ne dıe bı sayfa cıktı.bu hesabı babamın adına yenı acmıstım.meger bı defaya mahsus bole sorgulama varmıs.tabı arkadasın bırı 10 artırıp aldı gıttı amfıyı.cok bozuldum ,cunku amfıyı bende cok istemiştim.o gece uyuyamadım.nese kısmet degılmıs,umarım sana hayırlı olur arkadasım..
    şimdi eline ulastımı amfi,cıkısı 75 yazmıyormu.valla fender 75w usd görunce atlamıstım hemen...

Yorum

adam sinsilik yaptı.harcadığı güç 75 watt.buda ses olarak 20 watta falan tekabül eder.bende son anda kazadın.ama nette hiç bilgi yok.neymiş üretilmiyoda ondan bilgi yoktur dedi bana.bende araştırmalarım fender65r modelinin harcaması185 ama ses 65 watt olduğunu öğrenince almaktan vazgeçtim.
      ama benim puanımı aşağıya çektiler.bende hesabımı kapattım.yani hile yapıldı bilet bana kesildi

Yorum

way adiler.zaten 75 w amfının o fıyatta olması garıptı.bende ona atlamıstım.bıde haklarınızı koruyoruz falan ayakları cekıolar.demek bunlarada guven olmuyormus.en ıyısını yapmıssın arkadasım.bak benım de ıcıme kurt dustu sımdı.2 gün önce ordan pedal aldım http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2219086 .ısalla bı yamuklugu yoktur.aklıma sey takıldı.adaptör fılan yazmıodu.ısalla,bi adılık yapmazlar. urun bugun kargoya verılmıs.sanırım yarın ulasır. bu saatten sora yapılacak bı adılıge karsı nası onlem alabılırım sence.dıyelım kı alet bozuk cıktı ya da adaptör yok.bunu nası belgelerım.ıade etme sansım varmı. bıde sence aletın fıatı nası,valla acelecı davrandım sanırım,hemen al ile aldım cunku...satıs fıatı 289$ mıs...

Yorum

bir kaç sene geçmiş bir yazışma fakat.hala satışlarda görünen bir anfi olduğu için belki birinin işine yarar diye belirtmekte fayda var..anfinin harcadığı elektrik 75wattır anfinin ismide ''FENDER JAM 75'' diye geçer.25 WATLIK BİR ANFİDİR ..yurt dışı forumlarda da aynı karmaşa soruları sorulmakta..iyi bir anfidir deneme fırsatım oldu .alırken bilinmelidir ki 75watt değildir. Örnek: soru sormuşlar cevap verilmiş (kopyalıyorum cevabı)
          Then "75 Watts" is NOT the output power, thats how much power the unit sucks out of the wall.

It's output power is 25 watts, has a 12" speaker, and is worth about $100 on eBay

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X