Arkadaşlar Laney mxd15 amfi var clean dede dist de de rahatsız edici derecede cızırtı yapıyor. Topraklı hatta bağlıyorum jack da kalite ama yine de oluyor gitarım cort g 254 bunun önüne nasıl geçerim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
laney den cızırtı
Collapse
X
-
Laneyin lambalı modelimi bilmiyorum ama eğer lambalıysa lambasını değiştirt eskisi kadar güzel ses verir.. Ama lambalı değilse aldığın yere gotürüpp göstermen iyi olur bence..Son güncelleyen canKUTTT; 26-04-2009, 20:54. Sebep: Türkçe kullanımına daha da çok özen gösteriniz. Noktalı hartfleri ve sessiz harfleri yerinde kullanınız.
-
bi kaç soru da çöze bilirim pot lar açık diilken cızırtı varmı yoksa pottan varsa jack girişlerin oksitlenmiş olabilir ama 100 de 90 clean dst potu kirlenmiş oksit yapmıştır Tamam sen git bir pot al değiştir
Düzenleyen - eregun on 21/02/2008 21:09:44Son güncelleyen canKUTTT; 26-04-2009, 20:53. Sebep: Türkçe kullanımına özen gösteriniz. Teşekkürler.
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2163
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Evinizde prizlerden birine takılı olarak çalışan bulaşık makinası,buzdolabı,çamaşır makinası gibi elektronik cihazlar varsa da aynı cızırtıyı yapar.
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2163
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Çok abartı bir cızırtı yoksa da çok kafaya takma. Ben de ilk aldığım günler moralimi bozacak kadar kafaya takmıştım. Şimdi full gain de distortion ı boostlayarak çalıyorum hatta mid i ve tizz leri de açıyorum çıkan dip gürültüsü umrumda değil çaldığım parçaya konsantre oluyorum.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum