Bir distributr var ancak sadece konser çokyollu hoparlörlerinden satıyor amfi yok. Olsa hemen JSX alacağım. Yurtdışından kişisel olarak getirtilemeyecek kadar ağır kargosu var.
bende ankarada solomusic ve pan müzik te gördüm. panmuzik te Peavey ValveKing 100 Head+Peavey 412EX Slant Speaker Cabinet vardı birde vypr 30 olması lazım
Ah keşke classic serisinden de getirseler keşke! Bende Classic 50-212 almak istiyorum ancak yurtdışından getirtmeye 1600 usd civarında çektiler çok fazla.. Bu aletin amerikadaki fiyatı 875 usd..
SATILIKLAR: Ibanez Jem7v(satıldı),C.Düşmez Equalizer pedalı(satıldı), Marshall Mg50dfx(satıldı), boss ds2(satıldı), M Audio fast track usb ses kartı(satıldı), Boss bcb60 pedalboard(satıldı), morley bad horsie2(satıldı), boss sd1(satıldı), boss ns2(satıldı), ibanez de7(satıldı), müziğe ara veriyorum herkese teşekkür ederim
Geçen zühal müzikte gördüm şu amfiyi "Peavey Vypyr 75 Guitar Combo Amp Elektro Gitar Amfisi" önceden de internette incelemiştim çok güzele benziyor siz neler düşünüyorsunuz, fiyatıda iyi gibi geldi bana
Geçen zühal müzikte gördüm şu amfiyi "Peavey Vypyr 75 Guitar Combo Amp Elektro Gitar Amfisi" önceden de internette incelemiştim çok güzele benziyor siz neler düşünüyorsunuz, fiyatıda iyi gibi geldi bana
O amfileri şu aralar çokça araştırıyorum.Benimde gözüm var.
Alacaksan Musicians Friend'den alacaksın bence.Orada 300-400 dolar olması lazım.
NOT:Birde bu vypyr serisinde kilitlenme problemi oluyormuş.Bi araştır istersen.
Yorum