Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Peavey Türkiye distribütörü

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Peavey Türkiye distribütörü

bu peavey amfiler türkiyede satılmakta mı
    eğer öyleyse nerede bulabiliriz?

malesef satılmıyor sanırım. hiçbir yerde görmedim.

Yorum

Bende uzun süre araştırdım. Bir çok firmayla konuştum Türkiye'de distributoru yok denildi bana. Bende Almanya'dan kuzenlere getirttim.

Yorum

Bir distributr var ancak sadece konser çokyollu hoparlörlerinden satıyor amfi yok. Olsa hemen JSX alacağım. Yurtdışından kişisel olarak getirtilemeyecek kadar ağır kargosu var.

Yorum

Bazen tek tük SRV Müzik(Kadıköy)de degörüyorum aklınızda olsun.

Yorum

bende ankarada solomusic ve pan müzik te gördüm. panmuzik te Peavey ValveKing 100 Head+Peavey 412EX Slant Speaker Cabinet vardı birde vypr 30 olması lazım

classic 30 istiyoruzz

Yorum

Arkadaşlar

Peavey in distrübitörü sanırım Oner müzik. https://www.onermusic.com/ bakabilirsiniz.

Yorum

Ah keşke classic serisinden de getirseler keşke! Bende Classic 50-212 almak istiyorum ancak yurtdışından getirtmeye 1600 usd civarında çektiler çok fazla.. Bu aletin amerikadaki fiyatı 875 usd..

Yorum

Geçen zühal müzikte gördüm şu amfiyi "Peavey Vypyr 75 Guitar Combo Amp Elektro Gitar Amfisi" önceden de internette incelemiştim çok güzele benziyor siz neler düşünüyorsunuz, fiyatıda iyi gibi geldi bana

Yorum

erdoing isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Geçen zühal müzikte gördüm şu amfiyi "Peavey Vypyr 75 Guitar Combo Amp Elektro Gitar Amfisi" önceden de internette incelemiştim çok güzele benziyor siz neler düşünüyorsunuz, fiyatıda iyi gibi geldi bana
                    O amfileri şu aralar çokça araştırıyorum.Benimde gözüm var.

Alacaksan Musicians Friend'den alacaksın bence.Orada 300-400 dolar olması lazım.

NOT:Birde bu vypyr serisinde kilitlenme problemi oluyormuş.Bi araştır istersen.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X