Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Roland Cube 40 XL Kullanan var mı ?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Roland Cube 40 XL Kullanan var mı ?

Bu amfiyi yeni aldım kullanımı biraz acayip karışık gibi geldi bana çözmeye çalışıyorum kullanan arkadaş varmı bu amfiyi ?

ben de yeni başlıyacağım rg350 ile beraber almayı düşünüyorum ama bana da karışık geldi youtube dan birkaç vidosunu seyrettim. belki yeni başlıyorsan gerek yok diyebilirsiniz ama almışken sıkıntı çekmeyeyim dedim. siz tonlarından memnun musunuz

Yorum

55ronal55 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      ben de yeni başlıyacağım rg350 ile beraber almayı düşünüyorum ama bana da karışık geldi youtube dan birkaç vidosunu seyrettim. belki yeni başlıyorsan gerek yok diyebilirsiniz ama almışken sıkıntı çekmeyeyim dedim. siz tonlarından memnun musunuz
      Pera Müzik'te denedim. tonları çok iyi. Amfide Marshall, Fender ve Boss Dyna Drive tonlamaları var. Diğer kanallar da çok iyi. Benim en çok sevdiğim olay kayıt yapıp üstüne tekrar çalabilme imkanının olması. Line6'in oyuncakları bu amfiyle kıyas götüremez.
      Son güncelleyen Wasteland; 20-07-2011, 23:30. Sebep: anlatım bozukluğu

Yorum

Roland amfileri uzun süre kullandım.Klasik Roland Cube serisinden bir amfi.Anlamadığın yerleri sor yardımcı olayım.

Yorum

Benim iki sorum olacak
          1.si amfide kaç saniye looper yapılabiliyor?
          2.si amfi 40 wattlık ve (bence) apartman dairesine göre oldukça büyük power squeezer ile evde kullanabilirmiyim yaklaşık kaç watta iner?

Yorum

1.30 dk diye hatırlıyorum amfi şu an yanımda değil ama sanırım bi ses kaydı tanıtımı gibi **** olsa fena olmucak çok iyi gitar çalıorum diyemem ses kaydı alıp atıyım dicem millet soğucak

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X