Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kilitler Yalama Olursa

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Kilitler Yalama Olursa

arkadaşlar cort X6 gitarımı akort yaparken kilitleri fazla sıkmışım galiba ortadaki kilit yalama oldu alyan içinde dönmüyor,bunu bir luthier e götürsem yapabilir mi acaba Ankara'lılar tanırlar belki Evrensel müzik evinde Kenan abi çok iyi anlar bu işlerden ama sap ayarı için gitmiştim ona ankara dışından bile istek olduğu içiin 1 hafta sonraya randevu verdi,gitarımı satmak istediğim için sıkı bir bakıma sokmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler

lüthier lik birşey yok sanırsam. sadece alyanı değiştirceksin. nalburculara olur galiba. yalama olanı götürsen onun boyunda verirler sana .

Yorum

bakım için götürebilirsin ama sırf kilit için gidersen sanırsam lüthierde yenisini verecektir.

Yorum

Alyan değiştirmek daha rahat olur senin için

Yorum

arkadaşlar yalama olan alyan değil kilidin kendisi tamamen yuvarlak oldu bakıma götürdüğüm zaman kilidi komple değiştirir luthier,teşekkürler fikirleriniz için

Yorum

bundan bahsediyorsun sanırım.. 10$ civarı satılıyor kendin bile değiştirebilirsin sanırım.

Yorum

arkadaşlar yalama olan alyan değil kilidin kendisi tamamen yuvarlak oldu bakıma götürdüğüm zaman kilidi komple değiştirir luthier,teşekkürler fikirleriniz için
              çoğu x6 ve grg270b lerde var bu sorun:S nası gitar yapıyolar anlamıyorum

Düzenleyen - slipknotcu_velet on 09/02/2008 13:42:01

Yorum

çok fazla sıkarsan tüm gitarlarda olan bir şey bunun x-6 ile grg270b ile alakası yokki al eline kaç bin dolarlık gibson veya jackson işin ayarını bilmeden sıkarsan onların kilitleride yalama olur, titanyumdan yapcak değiller ya..

Yorum

bende de var sormayın ya aldığına pişman oluyor sadece vida sorunu olsa neyse manyetiklerin beyaz kızımları soyuluyo sonra floyd rose zaten insanı çıldırtıyo o yaylar nedir öyle ya 2 yılda işlavini kaybetti
                  uzak durulması gereken bi gitar tamam ucuz mucuz da biraz daha para biriktirin içiniz rahat olsun antix6

Yorum

çok fazla sıkarsan tüm gitarlarda olan bir şey bunun x-6 ile grg270b ile alakası yokki al eline kaç bin dolarlık gibson veya jackson işin ayarını bilmeden sıkarsan onların kilitleride yalama olur, titanyumdan yapcak değiller ya..
                    özellikle dikkat ettim ve sıkmadım yinede yalama oldu aynı yer bi arktada yalama oldu yani o parçanın dandikliğinden kaynaklanıyor hiç çevirmesem o vidayı ozaman kilit ne işe yarıyacak

Yorum

tamam 2 kişide oluyorsa dandik mal.. ayrıca 10$ lık birşey kaç ayda bir yalama yapacaksın ki onu

Düzenleyen - Saulot on 10/02/2008 23:06:53

Yorum

tavsiyeler ve yorumlar için teşekkürler,boş bir zamanımda gidip bu parçayı arayacağım,saulot un verdiği resimdeki en üstteki 3 vida girişi gibi şeylerden ortadaki yalama oldu içi tamamen yuvarlak oldu mtm-2 kullanıyorum ama yakın zamanda cort dan kurtulmak istiyorum o yüzden sıkı bir bakım gerekiyor

Yorum

istanbul zuhal müzik de var o vidalardan

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X