arkadaşlar cort X6 gitarımı akort yaparken kilitleri fazla sıkmışım galiba ortadaki kilit yalama oldu alyan içinde dönmüyor,bunu bir luthier e götürsem yapabilir mi acaba Ankara'lılar tanırlar belki Evrensel müzik evinde Kenan abi çok iyi anlar bu işlerden ama sap ayarı için gitmiştim ona ankara dışından bile istek olduğu içiin 1 hafta sonraya randevu verdi,gitarımı satmak istediğim için sıkı bir bakıma sokmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kilitler Yalama Olursa
Collapse
X
-
bende de var sormayın ya aldığına pişman oluyor sadece vida sorunu olsa neyse manyetiklerin beyaz kızımları soyuluyo sonra floyd rose zaten insanı çıldırtıyo o yaylar nedir öyle ya 2 yılda işlavini kaybetti
uzak durulması gereken bi gitar tamam ucuz mucuz da biraz daha para biriktirin içiniz rahat olsun antix6
Yorum
-
çok fazla sıkarsan tüm gitarlarda olan bir şey bunun x-6 ile grg270b ile alakası yokki al eline kaç bin dolarlık gibson veya jackson işin ayarını bilmeden sıkarsan onların kilitleride yalama olur, titanyumdan yapcak değiller ya..
Yorum
-
tavsiyeler ve yorumlar için teşekkürler,boş bir zamanımda gidip bu parçayı arayacağım,saulot un verdiği resimdeki en üstteki 3 vida girişi gibi şeylerden ortadaki yalama olduiçi tamamen yuvarlak oldu
mtm-2 kullanıyorum ama yakın zamanda cort dan kurtulmak istiyorum o yüzden sıkı bir bakım gerekiyor
Yorum
-
Triple H
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum