Ben Kendim Bi Gitar Yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim mesela klavye alsam fln ucuz yollu bi strat yapabilirmiyim Manyetik olarak ne marka manyetikler kullanmalıyım sinle mı humbuckermı daha iyi iki tane single manyetik taksam ne olur humbucker gibi olurmu? ortadaki manyetiğe (adını bilmiyorum) humbucker takılsa ne olur?
ton olarak abartı bişiler düşünüyorumda neck tonlarından ben malmsteenin gitarından çıkan bi ton yakalamak istiyorum necke bu dediğim manyetikten taksam diğerleri heavy manyetikleri taksam neckteki manyetikler seste sorun yaratırmı? biliyorum sorular saçma gibi ama aletin çalışma prensibini öğrenmeye çalışıyorum birazcıkta yardımcı olursanız iyi olur
teşekkürler...
ton olarak abartı bişiler düşünüyorumda neck tonlarından ben malmsteenin gitarından çıkan bi ton yakalamak istiyorum necke bu dediğim manyetikten taksam diğerleri heavy manyetikleri taksam neckteki manyetikler seste sorun yaratırmı? biliyorum sorular saçma gibi ama aletin çalışma prensibini öğrenmeye çalışıyorum birazcıkta yardımcı olursanız iyi olur
teşekkürler...
Yorum