Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez GRG170 DX

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ibanez GRG170 DX

SLM ıBANEZ GRG 170 DX ALCAM AMFİ OLARAK TA IBANEZ 10 WATT DÜŞÜNÜYOM AMA BU GİTAR VE AMFİ THRASH METAL ÇALMAMDA YARDIMCI OLURMU (ÖRNEĞİN SLAYER GRUBU) YOKSA BAŞA GİTAR VE AMFİLERE Mİ YÖNELMELİYİM BİLGİSİ OLANLAR CEVAPLARSA SEVİNİRİM

Ah Ahmet...Vah Ahmet..
    1-Forumda büyük harfle yazı yazmak yasaktır Ahmet..
    2-Zaten senin varolan bir konun vardı Ahmet..
    3-Forumda dağlar kadar olan bir konuyu sen de açmışsın Ahmet..
    4-Konun kilitlenir ahmet..
    5-Ben sebebini açıkladım,ondan sonra diğer yeni üyeler gibi"gıcık modlar konularımı hep kilitliyor" deme Ahmet...
    6-Bayramın(geçmiş) mübarek olsun Ahmet..

Yorum

Sen benım actıgım konulara bak dostum cevabını bulursun slayer thrash metal grubu deıldır ayrıca eskiden olemıs cok eskıden...

Ah Ahmet...Vah Ahmet..
      1-Forumda büyük harfle yazı yazmak yasaktır Ahmet..
      2-Zaten senin varolan bir konun vardı Ahmet..
      3-Forumda dağlar kadar olan bir konuyu sen de açmışsın Ahmet..
      4-Konun kilitlenir ahmet..
      5-Ben sebebini açıkladım,ondan sonra diğer yeni üyeler gibi"gıcık modlar konularımı hep kilitliyor" deme Ahmet...
      6-Bayramın(geçmiş) mübarek olsun Ahmet..

Güzelmis Hosuma Gitti Doru Soluo Ama

Yorum

roan yanlışın var dünyanın en büyük thrash metal grubudur bir araştır istersen eskiden değil hala öleler gitarı aldım zaten yarında amfi geliyo

Yorum

Bence Sen Arastır Ayrıca Eskidendi O Cok Eskiden...

Yorum

Forumda huzursuzluk yarattığınız ve bozuk türkçenizden dolayı karneniz düzenlenmiştir. Forum kurallarına uyunuz. - Lord Sparhawk[/color]

Yorum

1-Konuyla alakasız mesajlar atma burda grg170dx ten bahsediyoruz..Daha doğrusu sen slayer thrash metaldir davasındasın ben de yararına mesajlar atmaya çalışıyorum,daha önceki konunda da atmıştım.Öyle olsun tamam roan karşılık verme boşver konuyu saptırmayalım "SLAYER EVRENİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ THRASH METAL GRUBUDUR"..Şimdi mümkünse konunun ana başlığına dönelim.
              Konu birikmişse sanane diyemessin "be kardeşim" bilmeden "her lafa atlama" lütfen.
              Bu forumda 2 ay önce açılan aynı konuya herkes cevabını yazıyor,bildiklerini söylüyor.Aradan 1 ay geçiyor yine aynı konuyu başka birisi aynı konuyu açmış herkes yine cevabını yazıyor.Ama sürekli aynı konu açılmaz ki "be kardeşim".Kimse senin konuna cevap atmak zorunda değil öyle bir zahmete de katlanmaz.Çünkü bu forumda o gitarla ilgili pek çok şey mevcut.
              Şimdi sen bana diyeceksin ki,"be kardeşim o zaman sen benim konuma mesaj atma" atmam merak etme yöneticiye şikayet de ettim,ben atmam a kişisi atmaz b kişisi atmaz c moderatörü de gelir konunu şak diye kilitler "Forumda arama yapın,kurallara uyun" diye.
              Ben bildiğim konu hakkında bildiğim kadar yorum atarım,kimseyi yanlış yönlendirmek gibi bir amacım yoktur.Ki kaldı ki bu forumda yeni başlayanlara mümkün olduğu kadar yardım etmişliğim vardır msn adresimi ben kendim atarım ki forumda soramadığı şeyleri bana msn den sorsun.
              Hem ben yukarıdaki mesajımda bahsettiğin gitar hakkında "ağacı çok kötü manyetikleri falan şöyle sapı böyle " gibi birşey de demedim..Bilip bilmeden atlamam söz konusu değil! Ben bu forumda 1.5 - 2 yıllık üyeyim ve bu tarz yorumlarım da olmuştur yorumlarımı da pek çok kişi görmüştür.Zaten yorumlarımda bir abukluk olsaydı sana kalana kadar pek çok kişi beni uyarırdı.
              Hem konuyu sen açıyorsun,hem de kendin konu dışı tartışıyorsun. Burda bize "Arkadaşlar konuyu saptırmayalım lütfen ben sorumun cevabını alabilir miyim?" diyeceğine roanla tarz kavgası yapıyorsun "BE KARDEŞİM".
              Peki ben niye ahladım vahladım? Evet üslubum doğru olmayabilir ama inan senin gibi araştırmadan konu açan,aynı konuyu tekrarlarca açan kişi sayısı en az ama en az 100 dür.Eskiden güzel güzel açıklayıp,istersen yeni konu açma zaten mevcut derdi tüm forum.Moderatörler bile o gitar şöyledir böyledir ama zaten mevcut deyip kilitlerdi..Şimdi onlar da bıkmış olacak ki "Forum kurallarını okuyun!" deyip kitliyorlar bazen hiçbirşey demeden konuları kilitliyorlar.İşte benim üslubumun değişmesinin sebebi budur,artık forumu araştırın demekten bıkkınlık geldi..Ha ben "forumu araştır" demesem de olur mu? Olur olmasına da sonuçta bu forumda konulara tek tek bakıp uyarı yapmak sadece moderatörlerin görevi değil onların da bir özel hayatı var her zaman her konuyla ilgilenemiyorlar eğer ben bu forumun bir üyesiysem öyle ya da böyle uyarmam gerekir seni,senin gibileri...

Düzenleyen - Ç. Bartu on 03/10/2008 21:40:15

Yorum

ç.bartu ya hak vemek lazım..sorumlu gitarist..

Yorum

kesınlıkle haklısın bartu zamanında benıde cok uyarmıstır nese senın dedıgın olsun ahmet gıtarı mevcut konulardan arastırabılırsın zaten rg170dx ıle ılgılı cok konu war.

Yorum

tmm da baba gitarın iyi olduğunu biliyom herkes iyidir diyo ben şunu merak ediyom sap nasıl manyetikler nasıl ses kalitesi nasıl hangi marka amfi gerekir bunlar için açtım konuyu sen iyi gitardır deyince başka yerde açem dedim ama sen yine buldun tmm kardeşim yorumlar için tşkürler tmm 2 senelik üyesi,n tmm benden daha ii çalıyosun(şimdilik... ok ama istediğim cevaplar bunlar değil gitarın fiziğini kimyasını soruyom ben ...
                    slayer davası uzadı biraz ama ben 16 yaşındayım 6 senedir slayer dinliyom albümlerini almışım şarkılarını ezbere biliyom slayer thrash yapmıyo deyince insanın kafası atıyo bi de araştır diyo hangi fan sitesine bakarsa baksın yazıyo roan neyse uzatmıcam
                    gitarın fiziğini ve kimyasını biliyosan anlat yok ama bilmiyom dersen tmm o zaman sorun yok ..

Yorum

merhabalar arkadaslar
                      konu eski ama gencelleyebilirmiyiz lütfen..İbanez grg170 imin mi teli koptu ve hangi marka telle değiştirmem gerektiği hakkında yardımcı olablirmisiniz lütfen.

simdiden tesekkurler.

Yorum

D'addario 0.9 üzerindede muhtemelen o vardır

Yorum

cavekid isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          merhabalar arkadaslar
                          konu eski ama gencelleyebilirmiyiz lütfen..İbanez grg170 imin mi teli koptu ve hangi marka telle değiştirmem gerektiği hakkında yardımcı olablirmisiniz lütfen.

simdiden tesekkurler.
                          Forumda bir dünya konu var bu konuyla ilgili, forumda aratırsan bir çok şey bulabilirsin.

Konu da kilitli.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X