Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfiden gelen cızırtı?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza Amfiden gelen cızırtı?

Arkadaşlar gitarı amfiye bağladığımda bi uğultu, cızırtı tarzı bi ses geliyo ve distortionda bu daha belirgin.. Başka amfide denedim hatta büyük bi amfide keşfettim bunu sonra kendi amfimde sesi yüksek açınca da gördüm ki böyle bi sorun var.. Sebebi sizce ne olabilir?

Yardım edebilcek olan yok mu?
    Son güncelleyen canKUTTT; 15-08-2009, 02:22.

Aynısı benim amfide de var.***Sanırım*** herkeste vardır.Sustain deniyordu sanırım.Distiortion'da daha fazla olur.

Yorum

DİP sesi deniyor ona.Sustain sesin devam etmesidir.Dis'de daha fazla olmasının sebebi GAİN'in Dis'de daha yüksek olmasıdır.Çözümü NOİSE GATE yani NOİSE manyetiklerdir.

Yorum

Anfinin markasına modeline göre değişken bir durum.Aynı zamanda kullandığınız gitarın üstünde takılı olan manyetiklerin durumu markası ve modelide bu duruma yol açabilir. Eğer anfiden olduğuna eminseniz anfiyi bir uzmana götürüp tamir ettirmekte fayda var eğer gitardan olabileceği söz konusu ise kullanılan manyetiğin düşük kalitede olduğunu gösterir veya manyetiğin ciddi bir sorunu olduğunu gösterir.Bud durumda en iyisi kullandığınız gitarın modelini ve markasını yazın daha net bir cevap verebilmemiz kolaylaşır.

Yorum

Evde topraklama bağlantısı olmayabilir .. Bi arkadaşımda da cızırtı sorunu vardı bize geldiğinde gitarını getiriyodu çok rahat ses alıyoduk amfiden. Kendi evinde böyle ses alamadığını söyledi sonra topraklamanın olmadığının farkına vardık ...

Yorum

Benimde aynı sorun var yardımcı olursanız sevinirim..Gitarla amfi uyuşmuyo sanki. Gitar Acepro ae-105 amfi İbanez TB15R..Piriz topraklama ondan olcağını sanmıyorum..Amfiyi baska bi gitarla denedim çok az kalite farkettim gitar veya manyetiklerinden olabilirmi?? Şimdiden teşekkürler..

Yorum

Çözüm noise gate,iyi bir topraklama,kaliteli jaklar ve gitarınızın kaliteli elektrik aksamıdır. Forumda arama yapın. Kilit.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X