Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender Jaguar ve rock'n roll

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Fender Jaguar ve rock'n roll

Selam arkadaşlar

Yaklaşık 1 yıldır akustik gitar çalıyorum ve artık bir elektro almamın vakti geldiğini düşünüyorum fakat kafamda pek birşey yok.Blues ve Rock'N Roll ağırlıklı bir gitar düşünüyorum tavsiyelerde bulunabilirmisiniz acaba...

Şimdiden teşekkür ederim...

Not: Ayrıca Fender Jaguar için ne düşünüyorsunuz?

Blade marka gitarlara da bak. Fender den tek farkı isim ve fiyat...

Yorum

rock ve blues diyorsun ok.bencede fender iyi bir secim olur gibi.ama butceni tam olarak belirt ki burdaki prof.lar sana tam yardımcı olsun.

Yorum

bir jaguar hiç denemedim ama gitar hakkında çok şey duydum harika sesi varmış belki denerim ilerde eğer deneme fırsatın varsa dene denemeden birilerinin sözüyle gitar alma ama dediğin tarzda müzik yapan birinin eline fender yakışır jaguardan bahsettiğine göre bütçen geniş sağlam bi fender alabilirsin 2.elde olabilir

Yorum

şimdiye kadarki yorumlar için teşekkürler arkadaşlar .
          Bütçe önerilere göre ayarlanır ben jaguar alcam demedim sadece sizlerin Jaguar hakkındaki yorumlarını örenmek istedim.
          sadece Fender olsun demiyorum ayrıca daha geniş yorumlarınızı bekliyorum

TEŞEKKÜRLER.

Yorum

ben kesinlikle american fender stratocaster öneririm.Jaguar'ı sadece ogün şanlısoy çalarken dinledim.Tonları gayet güzeldi.

Yorum

jaguar ı açıkcası bilmiyorum
              fendere diycek söz yok ama iyi bir fender senin için biraz erken olur diye düşünüyorum ortalama bir fendere de vereceğin para ile bir ibanez almak daha mantıklı gibi geliyor bana

Ibanez AGS83B Artcore Deluxe ATF Elektro Gitar

sana yeter gibi düşünüyorum hatta daha uygun gitarlarada baka bilirsin birde floyd rose lu bir gitar almanı şuan tavsiye etmem biraz kafanı karıştırıp başını ağrıta bilir

Cort Z44 AW - Antique White Elektro Gitar
              Cort M600 BC - Black Cherry Elektro Gitar
              Cort M800 LVB Elektro gitar

bunlarda cort lar son 2 link isteklerini fazlasıyla karşılayacaktır

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X