Duyuru

Collapse
No announcement yet.

RockSON

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

arkadaşım rockson korsan gitardır. nerde üretildiği belli değil ne kullanıldığı belli değil. manyetiklerinin ne halt olduğu belli değil. benim rocksonda sözde gül ağacı klavye vardı ama ele öyle bir yapışıyodu ki delikanlıysan floyd rosu kullanmadan bend yap onun yerine squier almak daha mantıklı en azından legal bir alet ve tüm özelliklerini fenderin kendi sitesinden öğrenebiliyosun. burada kesinlikle bunu tartışmmanı öneririm bilmediğin birşeyi kimse almka istemez herhalde. ha birde süper tonlar demişsin de 6 sene boyunca nasıl dayandın çok merak ettim. sanırım başka bir gitar denememişsin. ben benim gitarı 100 wattlık bir marshalla taktığımda kafamı duvarlara vuracaktım nerdeyse... birde arkasından bir cort evl k4 le denediğimde tamam dedim ben bunu değiştrimeliyim.

bence hemen gitar satan biryere git ve neler kaçırdığını gör

Yorum

off arkadaşlar bende yeni başlıcaktım ilk başlangıçta bi rocksonla başlamayı düşünüyordum.daha önce kuzenimden aldığım curusier le idare ediyodum.rocksonun RJ1M ve RJ44 modelleri çok hoşuma gitti.sizce ne yapmalıyım biraz yardımcı olum bütcem sınırlı olduğu için bu gitarlar yöneldim bunların yerine önereceğiniz başka gitarlar var mı lütfen cevap verin bekliyorum

Yorum

bence alma rockson, cort'lara falan bak. cort-x2 falan daha çok işini görür bence.

Yorum

**** X-2 yerine alabiliyorsan X-5 ya da X-6 al derim..

Yorum

cortlar kesinlikle daha iyidir rj44 bende vardı görüntüsüne aldanma

paran yetiyosa x6 al

Yorum

bugün rocksonun bir modelini gördüm adamlar bc rich çakmış tebrik ettim şahsen

Yorum

bc richi var, jacksonu var, fenderi var, hatta jemi bile var!

Yorum

arkadaşımın wor lock kasa bi rockson u var açıkçası pek memnun değil ki iyği modellerinden almş galba bnce sende alma yani cort süpper markadaır 1ooo ytl altı için onun x2 modelini tavsiye ederm sana kendiini kasıp x6 alırsan çok rahat edersin ... ama yinede karar senin

Yorum

kesiikle rockson u tavsiye etmem.hala kullanıyorum.fakat distorsio tonları çok kötü hatta inanılmıcak derecede kötü.ama stagglerden ii ona garanti verebilirim.arkadaşımda slammer hamer gitar vardı.gerçekten çok güsel.hem sapı ince.rockson gibi odun değil.hemde tonları çok güzel.distorsiondan tut clean kadar...gerçekten hamer i tavsiye ederim...

Yorum

Ben bu firmanın bas gitarını aldım başlangıç gitarları tamamen...

Yorum

1 sene klasik gitarla maceramın ardından, daha elektro gitara yeni başlayacak iken Izmir çankayada dükkanları gezip elektro denemeye çıkmıştık bir arkadaşımla.
                        Daha önce elime hiç elektro gitar almamıştım, her gittiğim yerde standlara yerleştirmişler rocksonları. Hem Tipine, hem sesine ( tabi ben ne anlardım o zaman iyi gitardan ) hayran olup Rj44 alıverdim hevesle.
                        Şu an 4 senelik iyi kötü bir gitarist olarak ve elime birsürü gitar alıp denemiş biri olarak söyleyebilirim. Berbat bir gitar!
                        Amatörken sizin hoşunuza gidebilir. Hakikaten ilk tutuşta cortlardan daha rahat geliyor. Ama daha sonra farklı gitarlar denemeye başladıkça, gitarın içi dışı hakkında fikir sahibi olmaya başladıkça nefret etmeniz kaçınılmaz.
                        Tonları berbat, Bend yapmak imkansız, sustain almak için manyetikleri resmen tellere yapıştırmak gerekiyor, aldıktan 2 ~ 3 ay sonra tremolo kolunun civatası bozuldu kendi kendine düşmeye başladı sonra kayboldu, manyetikleri çok uyduruk.
                        Ha iyi yanlarıda var; Mesela bilmem kaç kere vurdum duvarlara yanlışlıkla hiç ezilme veya boya dökülmesi olmadı, Floyd Roseu da pek akor kaçırmıyor ve tel değişiminde problem çıkarmıyor.
                        Yinede Kesinlikle tavsiye etmiyorum gitarı.
                        Çünkü ilk gitarınızı aldıktan birkaç sene sonra daha güzel bir gitara geçince şöyle bir bakıp sizde tatlı buruk anılar bırakmasını istersiniz o eski gitarın. Ama bu gitar bende sadece kurtulmanın rahatlığını hissettiriyor

Düzenleyen - Yorkshire on 08/05/2008 13:32:56

Yorum

arkadaşım nerdesin ankaradaysan 0 cort x-6 350 ytl çok ciddiyim

Yorum

bendede rockson var ucuzdu aldım.:PPP

Yorum

benim gitar rockson hiç bir sorunuda yok beni tatmin ediyor daha iyisini napim ben vürtiöz değilim veya sahneye çıkmayacağım bence rockson iyi.siz bilirsiniz..

Yorum

uzak dur kardeş benim arkadaş aynından aldı 2 ahta full çaldı 3.hafta sap ayarı falan hepsi kaydı.tonları ise berbatt 400 ytl ye çok daha iyi gitarlar alabilirsin.2. el evl-k4 falan alabilirsin bede var çok iyi 450 ye satıyorum 0 gibi

Düzenleyen - saygin91 on 20/06/2008 17:39:54

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X