Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender Japon

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Fender Japon

slm arkadaşlar.2.el bir fender japon geçti elime.çizilmemiş yer kalmamış gitarda çok hırpalanmış.ama agacı falan sağlam çatlak yok.tonları da çok hoş.fender stratocaster yazısı silinmiş.seri numarası jv4..07 şeklinde.bu kaç yılı üretimi acaba?gövdenin alder olduğunu söyledi.sizce ne kadar tutar?

Düzenleyen - LaStMaN on 16/05/2008 15:15:25

1984 model bir gitar oldukca guzel tonları olduğunu tahmin edebiliyorum fender japonlar cok guzel oluyolar bir de o yıllardan kalma bi gitar... sana gitarı komple boyaman yerine gore değişecektir ve boya kalitesine gore 250 ytl gibi bir fiyat isteyeceklerdir.... gitarı boyatıcaksan taksimde murat sezene gitmeni tavsiye ederim biraz daha pahalı yapar ancak yaptığı işin hakkını verir sonra pişman olmassın orjinal yapar... istiyosan ebony olması lazım ole bir boya vernik cesidi var gitarın tahtasınım hava almasını salıyor ancak amerikada 400 dolar gibi fiyatlara yapıldığını duymustum....

Yorum

boyatabilrim de ama gitarın fiyatını sormuştum

Yorum

sana fikir vermesi acisindan fiyat icin www.ebay.com a bakabilirsin genelde boyle gitarlar bulunabiliyor..

Yorum

bana satabilirsin hala duruyorsa hurda haliyle almaya razıyım
          dr.alabama@hotmail.com ekle görüşelim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...