Jackson RR3 Rhoads ne üretimi olduğunu bilen varmı Hindistan diye duydum ama ..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Jackson RR3 Rhoads Pro Series
Collapse
X
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2163
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
U.S.A series diye geçer. Gitarın baş kısmında sivri ucunda yazar ''U.S.A'' diye. Örnek olarak RR-1,KE-2,SL-1,KV-2...
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2163
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Öyle ama hakediyor bu aletler parasını. 3000 ytl ye ltd alexi 600 alana kadar bin ytl daha koyup Jackson SL-1,KE-2,RR-1 alınsa beyne kazınacak soundu düşünemiyorum. İçli soloların duygularla yaptığı sıcacık dansa şahit olur kulakların. Zaten bu aletlerin elinden çıkan bir soloyu duyup aşık olduktan sonra da beni kesmediği gibi diğer aletlerin sesi kesmez adamı.
Yorum
-
Önce bir gitarı halledelim de zaten rr1 ya da rr3'u studyo amfilerine bağlamadan o gitarın asıl sesini alamazsın. Kendi evde tatmin etmek istiyorsan öncelikle amfiyi güzelleştirmen gerek. Ben Jackson'ları denedim Ltd'leri elime aldım canlı çalan kişiyi dinledim ama denemeye fırsatım olmadı.İnternetteki videoların bazıları gerçekten her gitarın hakkettiği amfide deneyen insanlar var. Yani ole mesaya rr3 takıp da bu gitar süper diyenlerin videosuna ya da roland'ın 30 wattlığına takıp da deneyenlerin videosuna itibar etmem.Son güncelleyen Sudden_deth; 19-05-2009, 03:39.
Yorum
-
bfmv_91: ben esp ci değilim birşey değilim konusu olsun jacksonu da savunurum ama öyle bir konuşuyorsunuz ki sanarsın dünyadaki tek iyi gitar markası jackson gerisi yalan. benim de bunu düzeltmem gerek tabiki. yarın biri gelsin aynılarını esp ye ibaneze desin o zaman da düzeltilecek birşey varsa düzeltirim.Son güncelleyen canKUTTT; 07-08-2009, 01:25.
Yorum
-
arkadaşlar biraz sakin olun konu feci bir şekilde sapmış... Ayrıca , gitar kişiden kişiye değişen bir durumdur.Benim en sevdiğim gitar (atıyorum) RR5 tir senin en sevdiğin ise RG2650 dir.Zevkler ve renklere gelir olay ki eskiden bu sitede en çok yazılan cümleler ; "...bence,ama sen yine de kendin dene karar ver." şeklindeydi.Doğru olanı da budur bence.Konuyu açan arkadaşım sen de gidip deneyerek , görerek, dokunarak karar ver bence gitarına böyle PC başında forumlarda falan karar veremezsin sadece fikir edinirsin Yaşayan bir varlık olan gitarı ve müziği byte'ların arasına sıkıştırma saygılarımla...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum