Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ibanezRG370DX mi CORT EVL X4 mü??

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ibanezRG370DX mi CORT EVL X4 mü??

Arkadaşlar cort evl x4 almayı düsünüyodum ama ibanezRG370DX aklıma girdi ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kafam allak bullak cortun o ölünesi şekli yanında ibanezin klavyesi. Sizce hangisi daha iyi? Yardımcı olursanız bir hayat kurtaracaksınız emin olabilirsiniz.

Türkçe yazdığınız için Türkçe'nin kurallarına uygun olarak yazın. Sesli harfleri ve noktalama işaretlerini kullanarak mesajınızın okunabilirliliğini arttırın.
    Son güncelleyen canKUTTT; 07-05-2009, 23:48.

Ne tarz çalcaksın bence parmakların gelişmişse yani normal klavyede çalmak zor olmucaksa bence cort al çünkü ibanezin tonlarını pek beyenmiorum ayrıca sustainden eser olmuyo bazı modellerinde yerinde olsan cort alırdım

Yorum

Bende bu iki gitar arasında kaldım.X4 ün tonu rg370dx e göre çok daha sert üstünde emg ler var.Ama bir yandan da ibanezin o güzel klavyesi var.Kararsızım bende.

Yorum

16yasndym belki biraz geç kaldık ama bu benim ilk gitarm olck. ama aldıgım gitarında 4-5sne yetmesini istiyorum çünkü bu süre içinde bidaha gitar için para wermezler bana bu yüzden yanlış bi gitar almak istemiyorum müzik tarzım tabiki çok da yumusak olmucak ama asırı sert tonları da çalmıcam. parçalarını düsündügüm gruplar tabiki en basta metallica duman-mor ve ötesi-barış akarsu-barış mançodan bi kaç parça-pinhani-çilekeş-korn ya bunun gibi gruplar yani. alcagım gitarın yanında 10wattlık ibanez amfi almayı düsünüyorm ew için yeter herhalde bna. ama ben hla kararsızım darksoul un da dedii gibi bu iki gitar arasında karar wermek çok zor ama yardımınızı bekliyorum
        **bu arada birden fazla forum açtığım için özür dilerim

Düzenleyen - DeViL_TheAtRe on 11/09/2007 13:58:17

Düzenleyen - DeViL_TheAtRe on 11/09/2007 14:04:06

Yorum

Yazılarını zor bela okuyabildim,biraz daha özen göstermelisin.

Yeni başlayanlar için genelde cort önerilir ama ben biraz daha açayım.

Cort x2,x6,veya biraz daha paran varsa ibanez rg370dx veya 270dx al.
          Ayrıca yapacağın müziğe de evl x4 ile rg370dx i kıyaslarsak rg370dx ile daha rahat edersin gibi geliyor bana.

Yorum

sertlik pedallada yapılabilir ama bir gitarda rahatlık sağlamlık ton unsurları dahada önemlidir rg370 den şaşma derim

Yorum

anladım o zaman ibanezRG370dx almam benim için en dogrusu. bu tercihte bana yardım ettiginiz için gerçekten çok saolun. cort evlx4 ile ibanez arasında fiyat farkı çok mu çünkü ben para konusunu corta göre ayarlamıstım ibanez rg370dx ile arasında fiyat farkı var mı bilen warsa beni bilgilendirebilir mi

Yorum

Fazla olacağını zannetmem, ibanez güzel seçim olacaktır..

Birde ufak bir not: RG370 ile RG350 arasındaki fark sadece pickguarddır, yani gitarın ön kısmında manyetiklerin olduğu yerdeki plastik yüzeydir, benim için farketmez o da güzel dersen onun fiyatı biraz daha uygundur onu da gözden geçir, kalite ve malzeme açısından bir fark yok merak etme.. Ve yazına daha çok özen forumda olurmu, sevgiler..

Düzenleyen - shnicx on 12/09/2007 03:06:53

Yorum

Evl x4 sonuçta belli bir tarza hitab eden bir gitar...Evl x4 ile ilk adımlar zor olur...Cort X2 X6 veya RG370 , RG350 alman daha anlamlı olur...**** çok mutlu oldum ilk kez bi Cort-İbanez forumunda kavga çıkmamış

Yorum

arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ediyorum, shnicx dediğin gibi rg350 serisine de baktım. siyah olanını begendim(rg350ex bk) ama fiyatına bakınca rg370 ten daha yüksek gözüküyo, eger tonları we klavyesi rg370 ile aynıysa onu almayı düsünüyorum kasası gerçekten çok hoşuma giti rg370 ile tamamen aynı ise onu almayı düsünüyorum gerşekten yardımcı olduğunuz için çok sagolun nerden nereye cort düsünürken iki ibanez arasında karar vermeye çalışıyoruz istanbulda oturuyorum stage musicten almayı düsünüyorum ama ya yoksa diye çok büyük bi tedirginliğim var, bu iki gitarı iyi bi fiyata nerde bulabilirim?

Düzenleyen - DeViL_TheAtRe on 12/09/2007 15:02:13

Yorum

aralarında 20ytl gibi bi fark var oda pickguard ve tasarımı yüzünden oluşuyor rg350ex iyi bi gitar mydukkandanda bakabilirsin...

Yorum

350 ex ler ile 370dx ler in arasında sadece pickguard farkı var,ağacı,manyetiği falan aynı.mevrik doğru söylemiş.sertliği pedaldan da ayarlayabildiğine göre rg370dx daha güven veren bir gitardır.bu yazdığın benimde fikrimi değiştirdi.önümüzdeki yaz rg370dx alacağım.

Yorum

meraba, benimde bi iki sorum olacak umarım derdimi anlatabilirim.. bende kafaya rg350ex i koydum yalnız endonezya yapımmıs? dezavantajları varmı, gerci X4 de endonezya yapımmıs ama bu vazgecmek için bi sebep olabilirmi?..

Yorum

Dert etme hiç derim, yapmak istediğin müzik türüne göre istediğini al.. İkiside endonezya yapımı ama kaliteli gitarlar, denemeye gittiğinde de anlarsın..

Yorum

bende evl x4 kullanıcısıyım almadan once aynı sekilde rd370 le arasında kalmıstım hcamın tavsiyesiyle bunu aldım.. emg lere zaten hasta kalmıştım.. bana kalırsa benim su anda elde ettiiğim tonları rg370 le elde etmek olnaksız o pedalla yapan arkadas için soyluyorum emg + bossmt2 nası bişiy cıkıyor ortaya siz duşunun.. klavyeye gelince ben daha onceden squier kullanıyordum cok ucuk bi rahatlık var klavyesinde aynı sekilde ibanez gio 270 ide aldım onların yanında evl x4 un klavyesi cok cok rahat..370 i denemedm ama gitarımın klavyesinden daha rahat nasıl olablir onuda dusunuyorum yani ibanezin klavyesi rahat diye bir takıntıyla yola cıkmayın bence mutlaka deneyin. bir konudada arkadasın birisi floyd rose da sorun var akord kacırıyor diye yorum yapmış ama temmuzda aldım ve henuz hiç bir sorunum yok + tremolo yuda sıksık kullanıyorum.. yinede secim size kalmıştr ben olsam yine evl x4 umu alırdım memnunum..bana uygun bir gitar.. sana uygunluguna gelincede ben mor ve oteside calmıyorum pinhani de çilekeşde barışmancoda, benim birasdaha sert bi repertuarım oldugu içinde belki bana uygun gitar bu..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X