Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ibanezRG370DX mi CORT EVL X4 mü??

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ferrariyle hummer gibi bu gitarlarda ikisininden de ne beklediğinize bağlı biri metal öbürü ondan bundan biraz karışım ama şunu sölemeliyim ki cort la ibanezin aynı para karşılığı alınan gitarlarında cort daha ağır basıyor gibi ibanezin bi klavyesi güzel sadece gerisi modifiye yaparsan güzelleşiyor yapmazsan belli bi miktardan sonra her yeri dağılmaya başlar..

Yorum

corta karşı bi insanım ama cortun evl serisi farklı gerçekten farklı. biz burda ne desek diyelim sen denemeden karar verme kesinlikle ama şunu unutma kağıt üstünde evl 370dxten kat kat iyi. ibanezde floyd rose sorunuda çok yaşarsın. arada 2 hafta farklı arkadaşlarımdan biri evl x-4 aldı dieri ise ibanez grg350 wah aldı şu anda ibanez alan floyd rose sorunu yaşadı diğeri ise aynı ekipmanlarla çok sert ve daha kaliteli tonlar alıyor. şunu unutma evl alırsan bu gitarı daha değiştirmezsin küçük bir modifiye ile profsynl soundlar alabilirsin..

Yorum

kornburak isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        ferrariyle hummer gibi bu gitarlarda ikisininden de ne beklediğinize bağlı biri metal öbürü ondan bundan biraz karışım ama şunu sölemeliyim ki cort la ibanezin aynı para karşılığı alınan gitarlarında cort daha ağır basıyor gibi ibanezin bi klavyesi güzel sadece gerisi modifiye yaparsan güzelleşiyor yapmazsan belli bi miktardan sonra her yeri dağılmaya başlar..
        370dxe modifiye pek yapılcağını sanmıorm emg fln takamazsın ağaç uymaz dimarzio flnda takarsan çok farklı tonlar çıkar

Yorum

Şu bir kaç haftada gitar alma durumum var böyle bir karşılaştırmaya yazılan yorumları okumak gerçekten çok iyi oldu. Ama aklıma takılan bir kaç soru var. Bazı arkadaşlarımız da aynı soruyu yazmış ama cevaplanmamış sanırım. Ibanez RG370DX almayı düşünüyorum ben de ama etraftan kore al endonezya alma hatta bulabilirsen japon al gibi tabirler duyuyorum. Bunların arasındaki farkları açıklarsanız sevinirim..
          Son güncelleyen yutup123458; 17-03-2010, 15:47.

Yorum

rg 370 in japon modeli yoktur. Hiç bi farkda yok maksat insanın içi rahat olsun.
            Son güncelleyen yutup123458; 17-03-2010, 15:46.

Yorum

Arkadaşlar 3 gitar arasında kaldım rg370dx, rg350dx, rg350ex ancak bazılarıda cort evlx4 diyor aslında çok sert tonlar çalmayacağım o yüzden cort evlx4 ü pek düşünmüyorum rg370 lerde de floydrose sorunu kafamı çok karıştırdı bu gitarları kullanan veya denemiş arkadaşlar lütfen yardımm
              Son güncelleyen yutup123458; 17-03-2010, 15:45.

Yorum

Ağırlık farkı var sanırım biraz, manyetikler falan aynı.
                Son güncelleyen yutup123458; 17-03-2010, 15:45.

Yorum

tsuberk lüften yanlış bilgi vermeyiniz. Manyetiklerinin arasında en ufak bir benzerlik bile yoktur. Ayrıca ağacı da dahil olmak üzre bir çok farklılığı var.
                  Son güncelleyen yutup123458; 17-03-2010, 15:44.

Yorum

cako20 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    arkadaşlar 3 gitar arasında kaldım rg370dx,rg350dx,rg350ex ancak bazılarıda cort evlx4 diyor aslında çok sert tonlar çal mıcam o yüzden cort evlx4 ü pek düşünmüyorum rg370 lerde de floydrose sorunu kafamı çok karıştırdı bu gitarları kullanan veya denemiş arkadaşlar lütfen yardımm
                    Merhaba arkadaşım.

Şu ara elimde rg350 dx-wh var (senin baktığın gitarın beyazı) herhangi bir floyd rose sorunu yok. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Kolay gelsin.
                    Son güncelleyen yutup123458; 17-03-2010, 15:44.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X