arkadaşlar ben prosesör alcaktım ama pedal alayım dedim şimdi preosesörde çok ses yelpazesi var ama pedalda tek.peki bu pedalın üzerindeki dügmeler ses tuşları ne işe yarıyor.sesi inceltip kalınlaştırmaya falanmı.yani anfi üzerinde olmayıpda bana katkısı olacak nedir pedaldaki ton.(anfi ibanez tbx 30 r)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
pedal katkısı
Collapse
Bu konu kapandı.
X
X
-
pedal derken her pedalın ayrı ayar tuşları var. reverb , wah , distortion , overdrive sana katkısı eğer distortion alırsan yine aldığın pedala bakar sert pedal alırsan daha sert distortion elde edersin amfi distortion ile sert ritim çok zor ama pedalla yola gelir.
sorduğun şey çok çeşitli bunlar hakında hiç bilgin yoksa prosesör alman daha mantıklı tonlar ve ayarlar hakkında bilgin olur.
Yorum
-
bi pedalla sadece istedigin tonu elde edemezsin. gitarina ve equalizer ayarlarina da bagli. metal muff in genis kapsamli equalizeri var. isini görebilir ama o gruplar o tonlari yakalamak icin ugrasiyorlar tek pedalla birebir olabilecegini sanmiyorum www.guitargeek.com da istedigin grubun gitaristinin setupini bulabilirsin belki yardimci olur
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum