Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boss me-70 yardım

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza boss me-70 yardım

2-3 gün evvel boss me-70 aldım bir türlü fabrika tonlarına ulaşamadım. şuanlık sadece manuel olarak yazdığım tonları kullanıyorum. Acaba kullanan arkadaşlardan biri o fabrika ayarlı tonlara sanırım 40 tane varmış nasıl ulaşabileceğimi yazabilir mi? Kullanma klavuzundan baktım bulamadım sanırım yetersiz ingilizcem problem oldu. Şimdiden teşekkürler.

bende alalı 2 hafta oldu 40 tane preset sanırım sen yaratıyorsun içinde yok diye biliyorum :/ ben rastlamadım fabrika tonlarına falan kendi tonlarımda yetiyor bana ayrıca burada boss me 70 için verilmiş tonlar konusu var bak istersen http://www.haax.se/manualsite/index....0&sort=&page=1

Yorum

Link için teşekkürler... Yazılmış hazır 40 ton var diye okudum birkaç kaynaktan onun için sordum. Uzun zamandır kullanan biri varsa yardımcı olabilir kesin olarak var **** yok diyerek.

Yorum

İçinde hazır ton var mod ve delay pedalına aynı anda basınca oluyordu galiba.

Yorum

mod ve delay pedallarına birlikte bas sonra tonlara ulaşıcan. 9 user 9 present ton var. sağ üstteki bank tuşundan P1-P9 arası fabrika tonları

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X