Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Noise Gate

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Noise Gate

Selam Arkadaşlar Evdeki Topraklamadan Kaynaklanan İğrenç Sesten Nefret Ettiğim İçin Bir NoiseGate Pedal Almaya Karar Verdim Daha Önce Boss Ns-2 Kullandım Pek Hoşuma Gitmedi Sustain i Ve Distortion u Bitiriyo Gibi Geliyor Bana Bİrkaç Model Var Aklımda Bana Yüzde Yüz Performans Verecek Bir Pedal Söyleyebilirmisiniz Ve Bu Pedallardan Hangisi Daha İyidir

Carl Martin Noise Terminator

ISP Decimator Noise Reduction Noise Gate Pedalı

MXR M-135 Smart Gate Noise Gate Pedalı

yanlız şu var ki noise gate gitar sinyalini düşürür eğer gitardan fazla bi sinyal geliyosa şayet priz ya da amfi sorununu çözmez boşa para harcama bence

Yorum

Pedallar hiç bir zaman kalıcı çözüm sağlamaz ama
      Bence bir elektrikçiyi çağır veya işten anlayan birini o yapsın sen dene.
      Farklı çeşitler deniyerek halledilebilir.

Yorum

Evet Ama Bizim Evde Toprak Hattı Yoksa Yandık

Yorum

elektrik sist once kontrol ettir ama ilk once pedala yonelmektense saglam bir amfi isine daha cok yarayacaktır elektirik sist. ragmen lambalı bir amfi gurultuyu oldukca asagı ceker

Yorum

Voxad30vt almayı düşünüyorum o amfide gürültü azaltma tuşu var gerçi ne kadar işe yarar bilemiyorum

Yorum

Benim strat çok ses yapıyordu. Elektriksel bir sorun var hala çözemedim. Ms2 aldım biraz idare ediyorum onunla şimdilik.

Tellere dokununca susuyor telleri bırakınca ötüyor benim. Tellere dokunursam elektrik üzerimden akıyor heralde. Kaçak var sanırım.Sende ona dikkat et.

Ben eve elektrikçi çagırdım. Evde toprak yok. Ondan da olabilir.

Yorum

Dip gürültüsü

Boss Ns2 pedalı uzakdoğuda üretiliyor bilginize.Ben Mxr smartgate almayı düşünüyorum çünkü usa yapımı.

Yorum

bence bir processor al eğer para vermeyi aklına koyduysan, azcık daha fazla para verirsin ama yanında pek çok tonunda olur bende rp-80 var, o kadar dandik olmasına rağmen noise gate bayağı iyi çalışıyor

ama herşeyden önce elektrik sistemini bi kontrol ettir. eğer apartmanda oturuyorsan, illaki vardır bi toprak. ama müstakilse, olmayabilir toprağı, başıma geldi ordan biliyorum.. olmayan toprağı çekmekte çok cep dostu bir çözüm değil, o yüzden gürültülerimle barışmak zorunda kaldım, bi kaç kez çarpıldım gitarım tarafından hatta :P o kadar kötüydü durum yani. bir de dediğim gibi bi rp-80le hallettim işimi ben... ama snde analog pedal kolleksiyonu varsa, rp-80 ne kadar yeterli olur bilemiyorum. seçim sana kalmış. ama önce bi elektrikçiye göster evini

Yorum

ISP Decimator Noise Reduction Noise Gate Pedalı

Benim analog setupımda dip gürültüsü sorunu var.Noise gate almaya karar verdim.Araştırmalarım sonucunda da en iyi noise gate'in ISP Decimator olduğunu gördüm.Bu pedalı İzmir'de satan bir yer biliyor musunuz?
                    Son güncelleyen oziwan; 30-01-2009, 14:05.

Yorum

ISP decimator diyorum başka birşey demiyorum

Yorum

emotech isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        ISP decimator diyorum başka birşey demiyorum
                        Dostum ben de öyle diyorum,tondan en ufak bir kayıp yaşatmıyormuş,ama gel gelelim bulmak zor.Mydükkan'dan almayı düşünüyorum ama kredi kartımın limiti doldu.

Yorum

zaten mydukkanda 1 adet kalmış diye biliyorum sanırım onuda ben alcam

Yorum

ISP bulamazsanız carl martin noise terminator pedalı da çok iyidir, hatta en iyisi diyenler bile var, ben denediğimde aşık olmuştum alete hatta

Yorum

emotech isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              zaten mydukkanda 1 adet kalmış diye biliyorum sanırım onuda ben alcam
                              Bak ya hocam ayıp oluyor ama,ben Mozart çalabiliyorum,önceliği bana vermen lazım.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X