The_Philosopher isimli üyeden alıntı
Mesajı göster
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Noise Gate
Collapse
X
-
oziwan isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBak yahocam ayıp oluyor ama,ben Mozart çalabiliyorum,önceliği bana vermen lazım.
Yorum
-
ISP Decimator'e dün kavuştum.Ben aldım siz de alın yüzeyselliğine girmek gibi olmasın ama hakikaten ton kaybı yaratmadan amfiden kaynaklanan dip gürültüsünü kesti.Bu nedenle kesinlikle tavsiye ederim.Mydükkan'da hala bir tane var alın derim.Ya da IMF ile görüşmelerin sonuçlanması için seçim sonrasını bekleyin,anlaşma olursa ilk anda dolar düşer,ucuza kapatırsınız.Son güncelleyen oziwan; 18-02-2009, 14:53.
Yorum
-
ISP Decimator piyasadaki en kaliteli noise gatelerden biridir. Rocktron Hushın noise çözümleri de çok prof. Özellikle rack sistemini bilen bilir Arch Enemyden Amott kullanmaktadır. ISP ile yarışabilecek take noise gateler onlar zaten
Burada önemli olan sustainden yememek ve tonu orjinal haline sadık kalarak bozmamak. İSP de bu işi iyi beceriyor. Haftasonu fetish overdrive pedalını denemek için tünele gideceğim. Gayet iyi işler çıkarıyorlar
Sevgiler
Yorum
-
ISP decimator gercekten cok basarili bir pedal. evde studyoda gayet yeterli.
eger cok pedalli bir setup kullaniyor vede gitariniz single coilse ISP decimator G-string bir ust modeli kesinlikle dip gurultusunu TAMAMEN yok ediyor ve tonunuz degismiyor. benim gozlemim bunun en onemli sebebinin pedalin ustunde gitar girisi ile efekt loopun ayri olmasi. tabiiki cok basarili bir devrede kullanilmis. kesinlik rack tipi bir noise gate in kalitesinde..
Yorum
-
TrueLiar isimli üyeden alıntı Mesajı gösterISP Decimator piyasadaki en kaliteli noise gatelerden biridir. Rocktron Hushın noise çözümleri de çok prof. Özellikle rack sistemini bilen bilir Arch Enemyden Amott kullanmaktadır. ISP ile yarışabilecek take noise gateler onlar zaten
Burada önemli olan sustainden yememek ve tonu orjinal haline sadık kalarak bozmamak. İSP de bu işi iyi beceriyor. Haftasonu fetish overdrive pedalını denemek için tünele gideceğim. Gayet iyi işler çıkarıyorlar
Sevgiler
Abi hangi gün gidiceksin? Bende orada olucam buluşurduk.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum