Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Noise Gate

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

The_Philosopher isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    ISP bulamazsanız carl martin noise terminator pedalı da çok iyidir, hatta en iyisi diyenler bile var, ben denediğimde aşık olmuştum alete hatta
    Evet hatta mxr da iyi ama ISP çok daha iyi.

Yorum

İzmir'de bilmiyorum ama mydukkan.com aracılığıyla alabilirsin.

Yorum

...................
        Son güncelleyen Gothicthrone; 02-07-2010, 13:15.

Yorum

Bu işte yeniyim ama herkesin dediği gibi pedalla çözmek doğru olmaz.İmkan varsa priz,topraklama,jack falan kontrol edilmeli ve gerekirse değiştirilmeli.Daha iyi olacaktır!

Yorum

oziwan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Bak ya hocam ayıp oluyor ama,ben Mozart çalabiliyorum,önceliği bana vermen lazım.
            tmm tmm seni kıracagıma isp yi kırarım

Yorum

ISP Decimator'e dün kavuştum.Ben aldım siz de alın yüzeyselliğine girmek gibi olmasın ama hakikaten ton kaybı yaratmadan amfiden kaynaklanan dip gürültüsünü kesti.Bu nedenle kesinlikle tavsiye ederim.Mydükkan'da hala bir tane var alın derim.Ya da IMF ile görüşmelerin sonuçlanması için seçim sonrasını bekleyin,anlaşma olursa ilk anda dolar düşer,ucuza kapatırsınız.
              Son güncelleyen oziwan; 18-02-2009, 14:53.

Yorum

ISP Decimator piyasadaki en kaliteli noise gatelerden biridir. Rocktron Hushın noise çözümleri de çok prof. Özellikle rack sistemini bilen bilir Arch Enemyden Amott kullanmaktadır. ISP ile yarışabilecek take noise gateler onlar zaten

Burada önemli olan sustainden yememek ve tonu orjinal haline sadık kalarak bozmamak. İSP de bu işi iyi beceriyor. Haftasonu fetish overdrive pedalını denemek için tünele gideceğim. Gayet iyi işler çıkarıyorlar

Sevgiler

Yorum

fetish overdive pedalının demolarını dinledim gerçekten çok iyiydi

Yorum

ISP decimator gercekten cok basarili bir pedal. evde studyoda gayet yeterli.

eger cok pedalli bir setup kullaniyor vede gitariniz single coilse ISP decimator G-string bir ust modeli kesinlikle dip gurultusunu TAMAMEN yok ediyor ve tonunuz degismiyor. benim gozlemim bunun en onemli sebebinin pedalin ustunde gitar girisi ile efekt loopun ayri olmasi. tabiiki cok basarili bir devrede kullanilmis. kesinlik rack tipi bir noise gate in kalitesinde..

Yorum

TrueLiar isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      ISP Decimator piyasadaki en kaliteli noise gatelerden biridir. Rocktron Hushın noise çözümleri de çok prof. Özellikle rack sistemini bilen bilir Arch Enemyden Amott kullanmaktadır. ISP ile yarışabilecek take noise gateler onlar zaten

Burada önemli olan sustainden yememek ve tonu orjinal haline sadık kalarak bozmamak. İSP de bu işi iyi beceriyor. Haftasonu fetish overdrive pedalını denemek için tünele gideceğim. Gayet iyi işler çıkarıyorlar

Sevgiler

Abi hangi gün gidiceksin? Bende orada olucam buluşurduk.

Yorum

Cuma veya cumartesi burakçım daha tam karar veremedim. msnden bildiririm muhakkak

Yorum

Ben MXR M-135 Smart Gate i öneririm. ISP ninde çok methini duydum ama üretim yeri çin diye ondan vaz geçtim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X