Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitarın kasa kirleniyor nasıl korurum?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gitarın kasa kirleniyor nasıl korurum?

Başlıktada dediğim gibi benim gitarımın kasası parlak(grg170dx) kolumu koyduğum yer çok kirleniyor ve biraz bıraktığımda çok çabuk tozlanıyor.Kasaya kolumu koyduğum yerin kirlenmesini nasıl engellerim ve tozları nasıl temizlerim?
    Yardımlarınız için teşekkürler...

Arkadaşlar ben de aynı durumdan şikayetçiyim. Gitarı dün aldım hemen fark ettim.

Yorum

Kirleniyor demişsiniz fakat nasıl bir kirlenme bu? kir mi yoksa iz mi?

Malum yaz ayındayız ve muhtemelen kolunuzu koyduğunuz yerde, terinizden dolayı bir iz kalıyordur.toz için ise bir mikrofiber bez ile tozları kolayca temizleyebilirsiniz.

Yorum

Şimdi kolumu koyunca dediğiniz gibi ter oluyor.Hani yeni alınan telefonlarda böyle üstnde jelatin olur ya keşke gitarın kasasında da o olsa.Acaba komşudan streç film mi istesem.Sürekli temizlemem gerekecek oturduğum yerde terleyen bi kişiyim sürekli temizlersem bir gün kasa haşat olacak.Streç film **** kafama yattı aslında

Yorum

olabilir fakat streç film bu yaz sıcaklarında, tam aksine, bi sera etkisi ile daha çok zarar verebilir gitara.onun yerine, kolunuzu koyduğunuz yere bi bez serebilirsiniz.hani şu annelerimizin koltukların,televizyonun falan üstüne koydukları şekilde ve o büyüklükte.ve bu bez herhangi bir bez (mikrofiber tercihimdir) ,küçük,ufak bir havlu olabilir

Yorum

Microfiber nasıl oluyor?Dokusu nasıl?Normal pamuklu gibi birşey mi?
            Afyonda olacağını sanmıyorum geçen gün bir yere gittim "distortion pedal var mı" dedim adam "one oğlum" dedi artık "microfiber bez var mı" dediğimde herif tercumanı arar heralde

Yorum

mikrofiber temizlik bezleri polyester ve polyamidin binlerce metre çekilerek inceltilmesi ile üretilen mikro ölçekte özel bir iplik yapısına sahiptir. Dolayısıyla bezin yüzeyle teması da mikro düzeyde gerçekleşmekte ve kirleri deterjan kullanımına ihtiyaç bırakmaksızın tek seferde kolayca temizleyebilmektedir. Nemli kullanımı ile temizlediği yüzeyde hiçbir şekilde su lekesi , tüy ve kir bırakmaz . Kuru kullanımında ise anti-statik etkisi tozları çekmesini ve dağıtmadan kolayca toplamasını sağlar.
              herhangi bir büyük markette temizlik reyonunda mutlaka vardır mikrofiber bez.bim'de bile var.4-5 tl gibi de bir fiyatı var.

Yorum

Evet arkadaşların da dediği gibi mikrofiber bez güzel bir çözüm. Çok çok hafif ıslatıp sıktırdıktan sonra o bölgedeki kiri temizleyip kuruluyorum ben.
                Onun haricinde, gitarınızı gitar sehpasında bile olsa kılıfında saklamak, toz için en güzel çözüm. Çünkü gitarı temizleseniz bile malum yazın ortalık toz duman, gitar çok toz tutuyor .
                Mydukkan.com'da gitar temizlik ürünleri var ayrıca.

Yorum

Aa güzelmiş çok teşekkür ederim bir gitar sehpehsı almayı planlıyordum bende ama işte düze çıkayım alıcam şu bezi.İnşaat alanı gibi gitar ya.

Yorum

Bende gitar cilası tarzı bir sprey var, süper parlatıyor.

Yorum

o kolun olduğu yerde iz kaçınılmaz iz gitarın aksasının her tarafında oluyor bir süre sonra yani ilk aldığınız gibi olmasını beklemeyin özel temizleme bezleri var gitarlar için 20 lira filan alın onlardan haftada1 temizleyin yeter

Yorum

bendede grg270dx var siyah benimkide aynı şekil toz ***** yapıcak bişey yok :S

Yorum

Sadece gitar için değil ki bu.Her alet için geçerli Kirlenmese , çizilmese sıfır , ikinci el diye bir kavram olmazdı heralde En güzeli bir temizleme bezin olacak.Her çalmadan sonra silip koyacaksın kılıfına.Fazla bir zaman kaybında olmaz zaten

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X