Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1000-1100 tl civarı alınabilecek en iyi V kasa Gitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

1000-1100 tl civarı alınabilecek en iyi V kasa Gitar

Selam

Arkadaşlar ben kısmet olursa bu yaz ya da bahar gibi bir V kasa almak istiyorum.Tam dedim ki Kerry King
    B.C. Rich Kerry King V KK Custom - KKVGT Elektro Gitar

dedim budur dedim.tamam dedim.Bi bakalım neler demişler dedim.Bu EMG işini öğrendim tonuda iyi değilmiş Kerry de bunu değil Custom unu kullanıyormuş bi anda BC Richten soğudum.Yine De içimdeki V kasa sevdası bitmedi. Dediğim gibi 1000-1100 tl ye kadar çıkabilirim ama bu asimetrik olan v (alexi,RR)ler bi de yuvarlak uçlu(dean gibiler)lardan istemiyorum .Görüntüsüne önem veriyorum zira yakında lisede çalacağız bizden önceki nesil mi diyeyim grpmu diyeyim işte mezun oluyorlar hocada artık sizle çalacağız dedi.Geçen sene şenliğe falan çıktılar.
    Ayrıca uzun süre kullanacağım bir gitar istiyorum ağacı maun manyetiği EMG 24 perde sağlam bir V istiyor Önerilerinizi bekliyorum

Simdiden Teşekkürler...

__________________________________________________ _______
    arkadaşlar özür diliyorum ben
    "B.C. Rich Kerry King V KK Custom - KKVGT Elektro Gitar" gitara bakmışım.Benziyorlar benim baktığım gayet beğeniliyormuş.yinede daha iyi bildikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
    Tarzımı belirtmeyi unutmuşum.Daha çok dio metallica iron maiden çalıyorum ama arada evdekilerin barışmanço falan çal dedikleride oluyor **** RHCP ye gidebiliyorum.gerçi oda prosesörle hallolur bende de var.
    Son güncelleyen rammsteinkolik; 20-12-2010, 20:29.

bu özelliklerde ve bu fiyata bulabileceğin (2. el) tek gitar jackson phil dammel signature king v gitardır. bu gitar yani;

şurda var bir tane ilan verileli epey olmuş gerçi satılmadıysa tavsiye ederim.

Yorum

benimde bi ara verdi v kasa hastalığım chris broderick izleyince geçti şimdide ibanez hastalığım var ama olsun

arkadaşın söylediği gitar çok iyi ama eğer ilaha sıfır olsun diyorsan

Jackson KVX10 King V BLK - Siyah Elektro Gitar

Yorum

acaba bc rich kkvgt modelinde kullanılan manyetiklerin markası nedir? **** emg lerle arasında ne kadar fark vardır.

Yorum

tanerrock isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          benimde bi ara verdi v kasa hastalığım chris broderick izleyince geçti şimdide ibanez hastalığım var ama olsun

arkadaşın söylediği gitar çok iyi ama eğer ilaha sıfır olsun diyorsan

Jackson KVX10 King V BLK - Siyah Elektro Gitar
          X serisi Hindistan yapımı değilmiydi? Hindistan yapımı Jackson'lardan kaçınınız.

Yorum

Arkadaşım benim gitarımdan alabilirsin.İbanez RGT6EXFX al.bu sabit köprü,Neckthru(klavye yapısı aynı Jackson soloist gibi bayağı bir güzel fiyata göre)EMG85,81 var.Güzel bir gitar floyd roselu istersen RGT6ex var onu al.Ama o biraz dahha pahalı.Benim gitar 1.380 e almıştım öneririm.
            Bu arada V kasa gitar önermem.Parayı sırf görüntüsüne veriyorsun.Vede sürekli ayakta çalmıyacaksın.Oturması cok zevksiz ve kötü v kasa ile vede sadece bir tür müzik çalabilirsin metal.

RGT6EXFX
            (su an biraz pahalı dolardan dolayı)Mydükkandan da alabilirsin

Yorum

Ispartalı isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Arkadaşım benim gitarımdan alabilirsin.İbanez RGT6EXFX al.bu sabit köprü,Neckthru(klavye yapısı aynı Jackson soloist gibi bayağı bir güzel fiyata göre)EMG85,81 var.Güzel bir gitar floyd roselu istersen RGT6ex var onu al.Ama o biraz dahha pahalı.Benim gitar 1.380 e almıştım öneririm.
              Bu arada V kasa gitar önermem.Parayı sırf görüntüsüne veriyorsun.Vede sürekli ayakta çalmıyacaksın.Oturması cok zevksiz ve kötü v kasa ile vede sadece bir tür müzik çalabilirsin metal.

RGT6EXFX
              (su an biraz pahalı dolardan dolayı)Mydükkandan da alabilirsin
              arkadaşım tavsiyelerin için teşekkürler fakat ben sabit köprü istemiyorum daha çok floyd rose veya kahler istiyorum.Bu arada Uzadı biliyorum ama ben signature ını istiyorum kkvgt nin yani bridge emg81 emg 85 olanından bunu ankarada nerede bulabilirim nette gördüklerim 1100 tl gibiydi???

Son güncelleyen rammsteinkolik; 19-01-2011, 23:04.

Yorum

Red Skull isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                X serisi Hindistan yapımı değilmiydi? Hindistan yapımı Jackson'lardan kaçınınız.
                Jackson warrior wrxt Japon yapımıdır.
                Mydukkan daki yanlış bilgi...

Yorum

"Dean V79" bunu al dolar inince fiyatı 1000 tl olur. Denedim süper.

Yorum

selam
                    arkadaşlar artıkbu isimden devamediyorum(rammstenkolik) şu kerry king i yrtdışından getirtmeyi düşünüyorum ama gümrük işi faan gözümükorkutuyor.arkadaşım angel of death getrtti 500 tl gibi bir gümrük parası istediler geri göndertti.türkiyeden bulailimiyim.ya da bi müzk mağazasına gitsem o getrtebilirmi ve ortalama nekadar fiyat artşı olur şu an 713 dolar bugünkü kurile1000 tl oluyor ama gitarların geliş fiyatlarına baktım(kvx 10 in amerika ve tr fiyatları(dolar bazında)) yüzde 14 artış oluyor oda kk i 1500 tl falan yapıyor 500 tlde az para değil bence bi amfi alırım 30 watt o paraya sizce en ucuz ve sorunsuz nasıl getirtirim.
                    not:forumda getirtme konularına baktım cevap bulamadım

Yorum

radical isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      bu özelliklerde ve bu fiyata bulabileceğin (2. el) tek gitar jackson phil dammel signature king v gitardır. bu gitar yani;

şurda var bir tane ilan verileli epey olmuş gerçi satılmadıysa tavsiye ederim.
                      Sana tüm kalbimle katılıyorum dostum

Yorum

2. el rr 3 bulşabilirsen o fiyata uygun en iyi rr lerdeen diyebilirim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X