Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir Kaç Sorunum Var Yardımlarınızı Bekliyorum.

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza Bir Kaç Sorunum Var Yardımlarınızı Bekliyorum.

Merhabalar,

Benim gitarimda soyle bi sorun var gitarimin markasi İbanez Rg370Dx.

gitarimi akort ediyorum floyd rose koprusu cok yukar kalkıyor ve bu yuzden teller cok yukselıyor bu kalkma sevıyesı dusukkende akort tutuyor ama bu sefer teller cızırdama yapıyor yanı nerdeyse kopru yerınden fırlıycak derecede yukarı kalkık bır sekılde calıyorum gıtarı bunun ıcın ne yapmalıyım bana malıyetı ne olur bunuda merak edıyorum sap ayarıdır vs.

floyd rose lu gitarlarda bu tarz problemler yaşanıyor köprü ayarı problem olabiliyor bazen. gidip biryerde köprü ayarını yaptıracaksın.

Yorum

hmm. kaça mal olur bu bana simdi ona gore butcemi ayarlıcam bir de istanbulda oturanlar icin bilindik evladini (gitarini) teslim edebilecegin guvenebilecegin bi yer varmı

Yorum

anadolu yakasındaysan kadıköy çarşısında stage müzik var oraya bırakabilirsin gayet temiz muamele yapıp her türlü konuda yardımcı olurlar. bütçe mevzusuna gelince kesin bir bilgim yok ama 20 ye falan patlar en fazla.

Yorum

Arkadaşın dediği gibi Kadıköy'de yaptırabilirsin ya da Yüksel Usta var Taksim'de.. O da gitarına güzel bir entonasyon, köprü, sap.. her türlü ayarı yapar.. Ücreti de ne kadar uğraştığına göre alıyor. Ama bütün ayarlar 40'ı geçmez..

Yorum

buna bakmanı öneririm. http://www.mygitar.com/forum/showthr...?t=1461&page=6

Yorum

Lütfen linkteki mevcut konuyu kullanın.

Kilitlenmiştir.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...