Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Metal Muff (Adaptör)

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza Metal Muff (Adaptör)

Merhabalar

Metal Muff pedalıma adaptörü bağladığımda ışık çok sönük yanıyor uyan bütün adaptörleri denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım ayrıca pille çalışıyor her hangi bir sıkıntısı yok fakat adaptör de sorun yaratıyor cihazı tamir ettirebileceğim bir yer bilen varsa arkadaşlar paylaşabilir misiniz ? saygılar.

İçinden pili çıkarıp sadece adaptör ile çalıştırdığında, işlevselliğinde her hangi bir değişiklik oluyormu ?

Yorum

hayır olmuyor adaptörle pil takılı olasada olmasada çalışmıyor. Sadece pille adaptörsüz bir şekilde çalışıyor.

Yorum

ışığın sönük yanmasının sebebi mesela 9v 500 mili amper metal muff için gerekli olan ama sen 6v veya 300 amper denersen gücü az verir ışık hafif yanar veya pili zayıfladığında da aynısı bence sorun denediğin adaptörlerin kriterlerinde olabilir 9v 500 miliamper olan dene veya git bir pedal satan yere onların muhakkak prizde takılı adaptörleri vardır orda dene

Yorum

peki birde öyle deneyeyim ama elinde 1000m a ondada aynı sorun yaptı hatta mydukkan dan almıştım anlamadım gitti acaba elektronikçiler anlarmı devresinden?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X