Arkadaşlar elimde lga775 anakart var. üzerinde de hd onboard ses var. ama şu dipsesi bi halledemedim.önceden sound blaster vardı onda hiç bi sorun yoktu ama bunda dip ses bir türlü hallolmuyor.ses ayarından kaydetme= hd realtek audio rear input a geliyorum ordan da giriş i sessiz yapıyorum. effeck programlarından ses geliyor ama dip ses de oluyor bi okadar.program ayarlarını yaptım ama bir türlü hallolmuyor su dipses. sound blaster da hiç böyle bi şeyle karşılaşmamıştım gitardan soğutuyor insanı.dipses için sizin önerileriniz neler acaba? pc den hangi ayarlamaları yaparsam daha doğru olur? (intel D915GAV anakart onboard realtek hd audio bus ses sürücüsü.)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
HD onboard line dip ses
Collapse
X
-
O dip ses ne yaparken geliyor?
Gitar jak girişinden sonra mı? Bir efekt açınca mı geliyor yoksa temiz sesteyken de mi oluyor?
Herşeyden önce gitar mı kaydedeceksin yoksa vokal mi? Çünkü realtek ile ses kaydı yapmak pek akıllıca değil. Latency ve ses kalitesi olabildiğince "olmaması" gereken noktalarda olacaktır ve hiç memnun etmeyecektir.
-
Haryer isimli üyeden alıntıses dosyalarД±nД± nasД±l ya da en iyi hangi free programla EN HIZLI sekilde MP3 e cevirebilirim?
audio commander diye bir program kullanД±yorum da cok uzun suruyor be. yok mu sunun hД±zlД±sД± ?
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum