Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eve ufak çaplı stüdyo

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bence hiç zorlama evi stüdyoya cevirmeye stüdyo ayrı ev ayrı

Yorum

osxfang isimli üyeden alıntı
      Merhabalar. evde ufak çaplı kayıt studyosu yapman için öncelikle minimum gereksinim olan M-Audio Fast Track USB ses kartını alman gerekir. başlangıç için çok güzel bir ses kartıdır. POD den çıkartıp ses kartına ordanda Pc ne bağladıktan sonra. gerekli yazılımlarla ( Cubase vs. ) güzel bir kayıt yapabilirsin. ses kartında 1 adet Mikrofon girişide mevcuttu sanırsam. kolay gelsin.

Düzenleyen - osxfang on 13/11/2008 06:34:08
      hayır arkadaşım mikrofon girişi mevcut değil m-audio fast track usb pro ses kartında mevcut.

Yorum

iamdarn isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        mikrofon olarak Samson Q8 bütçeme daha uygun Shure PG58 de alabilirim hangisi daha iyi bunların.ses kartlarında usb mi daha iyidir yoksa anakartın üzerine takılanlarmı?

onrkptn senin dediklerine gelince apartman dairesinde yaşıyorum ama arada köye gidiyorum yazın tamamı köylediyim uzun bayram karne tatillerindede köydeyim köydeki eve rock'n coke kursam kimse birşey diyemez etrafta kimse yok
        duvar ve halı meselesine gelince yerde halı var duvarları öyle birşey yapma imkanım yok odada küçük birşey bu önemlimi? ama köyde kocaman bi yerim var..
        mikrofon olarak kesinlikle pg58 tavsiye ederim.samson pek işe yarar bir alet değil.

benim pg 58'im var gayet rahatım bu konuda vocal kaydına bile yetiyor(iyi mixaj gerek tabi)ama satacağım mikrofonumu malum üniversiteydi okuldu derken taşınmanın zamanı geldi..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X