Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Studyo Ekipmanlari ve Yalitim hakkinda

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Studyo Ekipmanlari ve Yalitim hakkinda

Arkadaslar ozel studyo kuruyorum. Simdilik bu 2x100 mikser ve 2 tane 400w kabin alabildim. Preampin ici tamamen arkadasim tarafindan yapildi. Kabinlerde ikinci el. Bu tip ekipmanlar almamin sebebi kucuk capli konserlerde kullanabilecegimi dusunmem. Hem yorum ve onerileriniz hemde studyom icin gereken malzemeler (yalitim vs malzemelerden kasit) hakkinda yardim almak icin bu konuyu actim.
    Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Bunlarda preamp ve kabinlerin fotograflari.
    Son güncelleyen camdankale; 20-01-2009, 19:38.

bu hoparlörleri çalıştıramazsın nedenine gelince şöyle söyleyeyim bir güç amfisi alman lazım ve bilgi veriyim ukalalık gibi olmasın aldıkların kabin değil hoparlör denir onlara o da apayrı birşey bu arada distortion pedalıda alman lazım

Yorum

Hocam guc amfisi bu mikserin icinde var dedigim gibi arkadasim yapti. Tamamen el yapimi(disi haric) yani sira GT-8 kullaniyorum ve AVT20 amfim war.

Yorum

o zaman herşeyin var hayırlı olsun diyelim

Yorum

Tesekkurler arkadasim ama asil sorun yalitim. Yalitim nasil yapilicak. Hangi malzemeler kullanilacak ve ne kadar tutar tahmini bilen arkadaşlar yardimci olurlarsa sevinirim.

Yorum

kursum kayıt stüdyosunda olduğu için bilgi vereyim yalıtım fiyatını hatırlamıyorum ama yalıtımla ilgili birkaç ayrıntıtı anlatmak istiyorum yalıtım yapıcaksan eğer pencereler kalaorifer petekleri bile süngerle kaplanmalı ve hiç ısınma derdi çekmezsin sıcakta tutar ama unutma yalıtım hertarafı kapdıycak priz girişleri hariç

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X