Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gnx2 kendi kendine kapanıyor.Adaptör için Yardım!

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

gnx2 kendi kendine kapanıyor.Adaptör için Yardım!

Merhabalar,

Digitec gnx2 prosesörüm var.son zamanlarda cok cok fazla ısınıyor ve açıldıktan yaklaşık 30 sn kadar sonra kendini kapatıp baglı oldugu amfiden düşük db de bir vızzzzz sesi cıkartıyor.10sn bu devam edıyor ve yeniden açılıyor.ardından tekrar...

Sorunun adaptörümde olduğunu düşünüyorum.Makinenin üzerinde elektrik degerleri olarak sadece ''9V AC 2.1A'' yazıyor.Watt degeri ile ilgili tam bir fikrim yok sanırm 10-20 arası bir şeydi.Dogru adaptör degerlerini ve bunu nerden temin edebilecegimi bilen birisi bana yardım ederse cok sevinirm.

Teşekkürler.

GNX1-GNX2-GNX3-BNX-3'de kullanılan adaptörler aynı özelliklere sahip. Şebeke elektriğine göre aşağıdaki özelliklerde olması gerekiyor.

Güç Gereksinimleri:
    Amerika ve Kanada: 120 VAC, 60 Hz Adaptör: PSS3-120
    Japonya : 100 VAC, 50/60 Hz Adaptör: PSS3-100
    Avrupa : 230 VAC, 50 Hz Adaptör: PSS3CE-230
    İngiltere : 240 VAC, 50 Hz Adaptör: PSS3-240

Enerji Harcaması: 23 Watt

İşin özü size uyacak adaptör 230 Volt AC 50 Hz 2.1 A adaptör olacaktır.

Yorum

cok teşekkürler.Adaptörü ben kendim yaptıracagm. 230 volta uygun 23w 2.1a birde ucu sanırm 2.1 mm.bunları dersen dersem baska bir bilgiye gerek kalırmı?Ha birde cızırtısız ve alete hasar vermeyecek adaptörde neler olması gerek ?araştırrken gördüm tam regüleli,ısı korumalı falan muhabbetleri dönüyor.Sizlerin görüşleri neler?
      Son güncelleyen celal12345; 08-09-2010, 12:05.

Yorum

Elektronik konusunda yüzeysel bilgilerim var ama bir adaptör için önemli olan bilgi bildiğim kadarıyla Voltaj, Amper ve Hz bilgileri. Zaten watt adaptörün tükettiği enerjiyi ifade ediyor.

Yorum

teşekkürler tekrar

Yorum

selam, eskiden gnx2 vardı bende, kapanma olayı korkulacak bişey değil, amperi düşük gelen bir adaptörle çalıştırınca voltaj dengesizliğinde ya da genel olarak adaptörün amperinin yetmemesi sonucu alet kapanıp açılıyor.
            bunu bilgisayardaki ram miktarı gibi düşünmek doğru olur. tek yapman gereken iyi bir elektronikçide kaliteli parçalarla amperi en az 2.5A olan (bu da 2500mA) bir "AC Adaptör" yaptırmak. Ve 20-25liradan fazla verme, ayrıca fabrikasyon aletlerle uğraşma, tavsiye etmiyorum. Kolay gelsin.

Yorum

Elektronik bilgin varsa adaptör cıkışına 2200mF bir kondansatör ekleyebilirisin.Belirli bir süre sonra adaptörlerin içindeki filtreleme kondansatörü kurumaya başlıyor sorunun bu olabilir.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X