Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi operatör,hangi tarife en hesaplı?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Hangi operatör,hangi tarife en hesaplı?

arkadaşlar eminim sizde kız arkadaşlarınızla mesajlaşırken, konuşurken en uygun tarifeyi seçiyorsunuzdur. Şimdi benim bu konuda tecrübeli abilerimden yardım almam şart. Acaba hangi tarife en uygun kız Vodafone ben Turkcell kontörler ikimizi de resmen yiyor. Şimdi bana önerilerde bulunun lütfen. Şimdiden teşekkürler...

(kesinlikle bir reklam kampanyası falan olarak algılanıp konu kapatılmasın lütfen. Gerçek bir sorundur kesinlikle.)
    22
    Turkcell
    45,45%
    10
    Vodafone
    4,55%
    1
    Avea
    50,00%
    11

Ben Avea kullanıyorum, arkadaşlarımın da zaten çoğu Avealı.. Aveanın Sms olarak bir kampanyası var. 500 Sms Her yöne veya 5000 Sms Avea içi olarak 39 Kontöre kayıt olabiliyorsun.

Telefon Görüşmesi olarak ben fazla telefon görüşmesi yapmıyorum. Ama arada bir ailemi arkadaşlarımı vs. arıyorum. Onlarda da zaten fazla birşey gitmiyor. (Fazla birşey konuşmadığımdan dolayı )

Yorum

ben turkcell den avea ya geçtim 5000 sms avea içi hakkım var 39 kontor karşılığı ve iki aydır da 5'er saat her yöne ücretsiz konuşma hakkım var. konuşma kalitesi pek iyi değil belki ama 5 saat doya doya konuşuyorum

Yorum

Bir sorum olacak bu Avea nın her yöne 500 sms kampanyası turkcellilere de sms atarsan geçerli mi?

Yorum

<<eMRe>> isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Bir sorum olacak bu Avea nın her yöne 500 sms kampanyası turkcellilere de sms atarsan geçerli mi?
          Adı üstünde her yöneYa da istersen avea içi 5000'de yapabiliyorsun.

Yorum

500 Sms her yöne. Yani diğer operatörlere de atabilirsiniz. Ayrıca Patlıcan'a üye olursanız 150 ve üzeri kontör yüklemede avea içi 3 saat konuşma süresi veriyor.

Yorum

O zaman Avea hesaplı gibi avea ya mı geçsem?
              Bir sorum var turkcel hattım var numaramı değiştirmeden aveaya geçerken ne yapılması gerekiyor herhangi bir ücret veya sözleşmesi var mı mesela 1 yıl avea kullanmak zorundasınız gibi? Beğenmez isen tekrar turkcell e dönebiliyor musun
              Son güncelleyen <<eMRe>>; 30-03-2009, 15:08.

Yorum

Ne kadar kıskanıyorum sizi Mesaj atmaktan nefret ettiğim için turkcell kullanıyorum, yurtdışını da aradığım için mecbur faturalı hat.. ah ah. ayda 50 liralar

Yorum

sanki turkcell bizbizekampus daha iyi gibi geliyor 10 dk. 1 kontör birde 35 kontöre bir ay boyunca sınırsız mesajlaşma var. Bundan iyi bir tarife var mı bildiğiniz?

Yorum

Yukarıda yazdığım soruları cevaplayabilecek yokmu?

Yorum

Ben de sabit hatları çok aradığım için turkcell birfiyat tarifesindeyim. Ya aslında hangisi hesaplı derken nasıl kullanacağına bağlı. Yani tek bir numarayı mı arayacaksın. Mesaj mı kullanacaksın yoksa arama mı yapacaksın? Buınlar önemli tarife belirlerken. Ben sabit hatları ararken kullanacağım bir tarife arıyordum. Faturalı hat kesinlikle istemedim. Çünkü özellikle avea'da faturalı hat kapatırken çok büyük sorun yaşıyorsun. Hatta hattı kapatmıyorlar 3 fatura birikiyor icraya gidiyor, icra masrafları ve faizi ödeyip hattı öyle kapatabilmiş oluyorsun. Faturalı hat asla kullanmam ben. Kontörlüde sabit hat arayacaksan en uygun tarife birfiyat. Diğerlerini bilemiyorum tabi.

Yorum

Ya benim kullanma şeklim daha çok her gün mesajlaşma ve arada bir arayıncada saatlerce konuşma olacak...

Yorum

O zaman ikiniz de avea alırsanız isteğini karşılamış olursun diye düşünüyorum. Tarifesini bilmiyorum ama kardeşim kullanıyor. Mutlaka kullananlar vardır.

Ama turkcell için kampuscellde olursanız ikiniz de 10 dk 1 kontör ve 3 mesajdan sonrası ücretsiz. Mesaj 1 kontör.

Yorum

Eyvallah... Aslında benimde aklımdan geçen Turkcell'di. Bende Turkcell var. Karşıya da bir Turkcell alırsam bir de uyduruk telefon alırsam güzel olur. Pff Neyse şemsiye açılmıyor nasıl olsa. Anlayan anladı...

Yorum

Turkcell - KampusCell (Y)

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X