1 haftalığına ankaraya gidiyorum. gezilecek, amşam elimize leblebimizi alıp yiyebleceğimiz, buraya gelmezsen olmaz dediğiniz yerler nereleridir. ha unutmadan soluklanmak için heavymetal cafe iyi olur.kalacağım ev keçiörende.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ankara gezilecek yerler
Collapse
X
-
MYGitarist++
- Jul 2008
- 271
-
Yüzünüze iki tane maske takmak zorundaysanız, bir süre sonra hangi maskenin gerçek olduğunu unutursunuz...
Öncelikle uyarayım ulus ve çevresine falan kesinlikle gitme, dayak yersin Anıtkabir de Atamızı ziyaret edebilirsiniz.Beypazarı var ama o biraz uzak tarihi evleri falan görebilirsiniz.Yayık ayranı yapıyorlar ve çok lezzetli oluyor.Sonra kızılayda konur sokakta bir kaç yer var, güzel müzikler dinlebileceğin.Kızılayda gece gezebilirsiniz gayet nezih bir yerdir ama siz yinede dikkatli olun.Mogan parkına gidebilir mangal falan yaparbilirsiniz.Atakule var ankara manzarasını izleyebilirsiniz.Ayrıca nallıhan var ben gitmedim ama çok övüyorlar bilgi edinip gidebilirsiniz.Bunun dışında şehir içerisinde pek bir şey yok ankarada açıkçası, umarım iyi vakit geçirirsiniz.Son güncelleyen Roan; 02-07-2009, 00:52.
-
Roan isimli üyeden alıntı Mesajı gösterÖncelikle uyarayım ulus ve çevresine falan kesinlikle gitme, dayak yersin Anıtkabir de Atamızı ziyaret edebilirsiniz.Beypazarı var ama o biraz uzak tarihi evleri falan görebilirsiniz.Yayık ayranı yapıyorlar ve çok lezzetli oluyor.Sonra kızılayda konur sokakta bir kaç yer var, güzel müzikler dinlebileceğin.Kızılayda gece gezebilirsiniz gayet nezih bir yerdir ama siz yinede dikkatli olun.Mogan parkına gidebilir mangal falan yaparbilirsiniz.Atakule var ankara manzarasını izleyebilirsiniz.Ayrıca nallıhan var ben gitmedim ama çok övüyorlar bilgi edinip gidebilirsiniz.Bunun dışında şehir içerisinde pek bir şey yok ankarada açıkçası, umarım iyi vakit geçirirsiniz.
harun heryeri sölemişin zaten ama bahceli de gezilcek yerlerden bence kızılaydan sakin tabii 7. cadde biraz kalabalık aksam leblebi yemek için geç mogan parkına otur aksam üstü çok güzel oluyor manzarası şiddetle tavsiye ediyorum bar olarak evet konur sokak uygun bi yer olabilir
atatürk orman çiftliği var sonra demetevler güzel parkları var ama orda ailenle rahat dolaşamazsın malum demetevlerde genelde keşler takılıyor ortamıda pek iyi değil ee tabii ankaraya gelmişken meclisi ve anıtkabiri ziyaret etmeden gitmezsin herhaldeSon güncelleyen JackbLack; 02-07-2009, 22:14.
Yorum
-
Arkadaş gelmişte gitmiştir bile Ankara'dan. Ama bir şey dikkatimi çekti. Neden Ulus ve civarından uzak kalmalı? Asıl oraları gezmeli. Asıl gezilecek yerler orada! Tarih bilincinden yoksun musunuz ki böyle basit konuşabiliyorsunuz! Ulus'a gitmeli her insan. Eski meclis... Oradan heykele doğru çık, sola dön Roma Hamamı... Orayı gezdikten sonra heykele doğru yürü ve Ankara Kalesine doğru tırman. Sol tarafta Etnografya Müzesi... Ve en tepede Ankara Kalesi. Asıl oralar gezilmeli. Sakarya'daki ucuz biralar kaçmıyor, 7. cadde de yerinde. Hem de tiki gençlerimizle beraber... Ama tarih bilincimiz böyle giderse yerine kalamayacak. Gerçekten bir Ankara'lı olarak söylememeniz gereken şeylerdi onlar. Ben Ankara'lı değilim fakat burada yaşıyorum. Güneşli bir bahar günü Etnografya Müzesi'ne gittiniz mi hiç? Evet Ulus'da çok fazla it kopuk olabilir ama bizim tarihimizde Ulus'ta. Cumhuriyetimizin temeli orada. Hepimiz duyarlı olalım biraz tarihimize.
Yorum
-
nirvana_deniz isimli üyeden alıntı Mesajı gösterLeblebiyse amacın gel Çorum'a =).Ben de rock/metal gruplarının tişörtlerini bulabileceğim bir mekan arıyorum Ankara'da.Yardımcı olabilecek var mı?
Yorum
-
nirvana_deniz isimli üyeden alıntı Mesajı gösterLeblebiyse amacın gel Çorum'a =).Ben de rock/metal gruplarının tişörtlerini bulabileceğim bir mekan arıyorum Ankara'da.Yardımcı olabilecek var mı?
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum