Duyuru

Collapse
No announcement yet.

biraz tavsiyeye ihtiyacım var

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

biraz tavsiyeye ihtiyacım var

sınıfta hoşlandığım bir kız var hatta ona 2 tane şarkı yazdım dinlese beğeniceğine eminim fakat kızla yakın değilim yani şimdi kıza açılsam kız ne alaka falan der.Neyapayımki kıza yaklaşayım işte bunu söyleyin bana.Normalde başka kızlara sınıfta olmasalar bile yaklaşabiliyorum ama ne yaptığımı bilmiyorum onlara yaklaşmak için yani anlayacağınız kadarıyla ona yakınlaşmak için ne yapacağımı bilmiyorum.

Valla çok şey denilebilir ama bence öncelikli olarak ağır bir havan olsun ve önce arkadaşlık kurmaya başla. Arkadaşmışsınız gibi ilerlesin herşey. Sonrasında ortak yönlerdeki paylaşımlar arttıkça zaten işin doğası gereği o arkadaşlık bir üst boyuta geçer. O zaman tekrar konuşabiliriz. Bence önce arkadaşlık gerekir. Sakın ortak paylaşımlar artmadan ve o da bundan mutlu olmadan açılayım deme. Kaybedersin. Asla rengini belli etme, ağır dur, fazla konuşma az öz konuş, hep yanında olma, bir var ol bir yok ol. Varlığını hissettir, mutlu et, yokluğunda özlettir Sana bakmayacağı varsa bile senin bu gizemli tavırlarını dişilik iç güdüleri sayesinde çözmek isteyecek ve kendisi sana gelmiş olacak kendi bile farketmeden. O ana gelince tekrar birşeyler paslarım sana Besteler bir kenarda kalsın bir müddet

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Valla çok şey denilebilir ama bence öncelikli olarak ağır bir havan olsun ve önce arkadaşlık kurmaya başla. Arkadaşmışsınız gibi ilerlesin herşey. Sonrasında ortak yönlerdeki paylaşımlar arttıkça zaten işin doğası gereği o arkadaşlık bir üst boyuta geçer. O zaman tekrar konuşabiliriz. Bence önce arkadaşlık gerekir. Sakın ortak paylaşımlar artmadan ve o da bundan mutlu olmadan açılayım deme. Kaybedersin. Asla rengini belli etme, ağır dur, fazla konuşma az öz konuş, hep yanında olma, bir var ol bir yok ol. Varlığını hissettir, mutlu et, yokluğunda özlettir Sana bakmayacağı varsa bile senin bu gizemli tavırlarını dişilik iç güdüleri sayesinde çözmek isteyecek ve kendisi sana gelmiş olacak kendi bile farketmeden. O ana gelince tekrar birşeyler paslarım sana Besteler bir kenarda kalsın bir müddet

Tecrübe konuşmuş Bence şarkıyı face e ekle kim bilir belki kıza kadar gider paylaşılarak... Sonra bir gün söylersin bu şarkı senin içindi diye... Fena bir giriş değil gibi Yine de Cankuttt a danış bir

Yorum

cankutt arkadaşlık kur ilk önce demişsin fakat benim sorunum bu zaten arkadaşlık nasıl kuracağım birbirimizi tanıyoruz fakat yanına gitsem konuşabileceğim birşey yok zaten yanına gidebileceğim sürede çok kısıtlı genelde diğer kız arkadaşlarıyla takılıyor ve aralarında bir erkek bile olmuyor
        Son güncelleyen canKUTTT; 05-01-2011, 16:15.

Yorum

Sametx sağol dostum

Şimdi aga100 arkadaşım zaten hemen başlamaz o muhabbetler. bir, iki, üç hafta selamlaşırsın, iyi günler dersin, çıkışlarda iyi akşamlar falan dersin. Yanyana geldiğinizde mesela kantinde sırada beklerken ona nasılsın dersin ve bu tarz ufak adımlarla , bir iki kelimelik konuşmalarla o kızın zihninde artık kalıcı bir yer etmeye onun dikkatini çekmeye başlarsın. Senin o kısa öz selamlarına, hal hatır sormalarına alıştıktan sonra ertesi gün seni göremesin merak eder, dün göremedim seni demeye başlar Sonra zaten kendini daha sıcak bir hale sokar ve sen ona selam verip hal hatır sorduğunda kendisi de birşeyler ekler hale gelir konuşmaya. Ufak adımlar ve şu dediğim kıvama geliş 1-2 ayı bulur. Bu süreçte kaliteli, nitelikli, diğerlerinden çok farklı, dikkat çekici ve iz bırakıcı bir profil çizmek senin başarın. Bu başarının mükafatı da kızın sana olumlu tepki vermesi olur. Olumlu tepkiler vermeye başladığı andan sonra zaten hızla ortak konular konuşulmaya başlanır, tenefüsler biter ama derslere girmek istenmez Ama eğer baktın ki 4-5 ay bu dediklerimi yapmana rağmen ufacık bir olumlu tepki yok o zaman zorlama şansını. Bu gençlikte bu kaynayan kanda 4-5 ayı bir meraba duymak için harcamak vakit kaybıdır ve bariz bir uyumsuzluğun göstergesidir. Daha güzelini daha canlısını ve seni daha çok taşıyabilecek olanını bulmak daha kolaydır hiç selam vermeyen buzdağı kılıklı odun bir kız peşinde koşup vakit kaybetmektense

Yorum

Yine Böyle bir konu yine cankut abi bende üstada kesinlik katılıyorum ve ufak bir şey eklemek istiyorum kızın asla ve asla çok üstüne düşme ve sakın kardeş,kanka,dost vb. asla olma çünkü ilerde kıza kendini açtığın zaman duyacağın şey bellidir 'ben sana hiç o gözle bakmamıştım, seni arkadaşım olarak görüyordum'.

Yorum

En güzel cevap ve işin özü canKUTTT'un imzasında=)

Yorum

emirbahcivan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Yine Böyle bir konu yine cankut abi bende üstada kesinlik katılıyorum ve ufak bir şey eklemek istiyorum kızın asla ve asla çok üstüne düşme ve sakın kardeş,kanka,dost vb. asla olma çünkü ilerde kıza kendini açtığın zaman duyacağın şey bellidir 'ben sana hiç o gözle bakmamıştım, seni arkadaşım olarak görüyordum'.
                Eyvallah kardeşim o senin algılama üstadlığın
                Sen o eklemeyi yapınca bende de yeni tavsiyelerin tozu kalktı. Şimdi emir arkadaşımızın dediği gibi bırak dost olmayı çok da arkadaşı gibi asla olma. Yani hep böyle sende muallakta kalsın. Bir tanıma oturtamasın seni. Baktın ki olumlu tepki var o zaman belirlemeyi kendi seçer. Sana yaklaşımı arkadaş mıyız yoksa hoşlanıyor muyuz birbirimizden ? Kim kimden hoşlanıyor acaba diye düşünüp bu gizemi ortadan kaldırmaya çalışır. Artık orası onun dişilik becerisi. Tabi bu gizemi çözme çabaları 2 ay sonra en az olur. Arkadaşlığa geçiş sınırına hep yakın dur, içeri adım atma. Hep bir gizemli tavrın olsun. Hergün selam verip hal hatır sorma. 1 hafta hergün sor, ertesi hafta 2 gün üst üste seni gördüğü halde bile sorma. 3. gün o sorar iyi misin diye ve o bunu sorduğunda da ağzın kulaklarında gülme sakın, dudakların açılmadan, ağzının kenarıyla serseri bir gülüşle cevap ver ,) Kısaca her zaman ağır, kontrollü ol. Onu kendine çekmeye çalışırken bakarsın kaç tanesinin dikkatini çekersin

Bu tavsiyeye zincirleme ek olarak asla ve asla msn, facebook tarzı iletişim yollarını sakın kullanma. Asla isteme ne msn ne de f.book adresini kılını tüyünü. Sen zaten onla muhabbeti 1-2 aylık o dediğim süreçte sürdür, eğer sana olumlu birşeyler besliyorsa zaten kendi sorar ''ya msn falan var mı sende '' gibilerinden. Sen de '' hayır pek kullanmam öyle şeyleri'' dersin ve direk çekersin kendini yaşıtın olan herkesin standartlığından. Cep telefonuma da akşamları bakarım dersin. Sakın atlama msn yok ama cep veriyim mi ? diye... zaten yukardaki replik geçtikten sonra artık olumlu tepkiler ivmeli bir artışla giderken sıradaki gizem sana okul dışında da ulaşabilmek olur. Ne yapar eder cep teline ulaşmanın yollarını arar. Aniden cep telini çıkarıp, elinde dolaştırır, çevirir, dikkatini tel konusuna çekmeye çalışır, hangi hattı kullanıyorsun diye sorar, operatör ismi verir geçersin... Ertesi gün yine aniden telini çıkarıp '' aa kaydetsene beni '' diyebilir de, '' hazır tel elimdeyken numaran neydi senin'' de diyebilir. Ya da varsa konuştuğunuz konulardan birinden yola çıkar bir bahane bulur ''aa bak onun için de arayabilirim seni'' der. Nitekim alır bir şekilde. Artık bu süreçten sonra daha da şekillenmeye başlar durum.

erdoing isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                En güzel cevap ve işin özü canKUTTT'un imzasında=)
                Dostum teşekkür ederim. Onun devamı ''... adım adım, gün gün, bir bir. '' dir. Ama bu kadarını yazdım imzama ,) Sakin ve kontrol gücün temelidir heleki bu kaynayan kanda. Aman diyeyim hepimiz geçtik o yollardan yol gösterici olmazsak yaşanmışlıklara ihanet ederiz. Biz sadık insanlarız derken asıl ihaneti, aldatmayı o zaman yaparız. O yüzden yazıyorum yoksa konuyu kilitleyip geçerdim de. Maksat hizmet ,) Ufuğu değil ufuktaki sineği göstermek asıl amaç yeğen

Yorum

gözlemlerim sonucu olay 3 madde üzerine:
                  1- yavşayacan
                  2- gevşeyecen
                  3- sırnaşacan
                  sakın direk gidip öküz öküz içini dökme. filmlerde her ne kadar başarılı olsada gerçek hayatta öyle birşey yok. ha yaparsan ne olur? benim gibi yıllanmış bir fender kütüğünden ileri gidemezsin. onun ortamına girmen şart.
                  şahsen kibirimden hiçbirini yapmadım. hepsine kafa göz dalasım gelir.
                  Son güncelleyen canKUTTT; 07-01-2011, 15:35.

Yorum

Kız burayı okumadığı sürece Cankut'un önerileri işe yarar

Yorum

Mcs_Jack isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Kız burayı okumadığı sürece Cankut'un önerileri işe yarar
                      işte sayfanın yön aldıgı an inş bir şom ağızlımız yoktur (yanlış anlaşılmasın) içinden ne geliyorsa o olması gerekirr onu öteki kızlardan farklı kılan içindeki volkanların patlamasına sebeb olan bişeyy mesela çiçekcideki pahalı cicekler değilde bahcedeki ucuz nergiz misalii...

Yorum

Yok yahu ne yanlış anlayacağım Bir kez başıma geldi de...Twitter'a artık uğramama sebebim oldu...

Yorum

Kızın buralarla işi olacağını sanmıyorum. Pek az kız ergenlik zamanında hobilerini geliştirmek adına belirli bir disiplin içine girer. Geri kalan hobileri peşinden gidebilir ve özentilik taburesi üzerinde gösteriş darağacına asılı kalır. Çok müzik ve sanatla ilgili değilse görmez diyorum yani. Kaldı ki görse bile kimlikler ne kadar açık ki ? Çoğu insan profilini doldurmuyor bile.

Sosyal paylaşım siteleri, ağları dezavantajdır. Ulaşımı kolay kıldığı için gizemi ortadan kaldırır. Bir kadın da gizemli, bilinmeyen bir erkeğe ilgi duyar ve o gizemi kaldırmak için peşinden gider. Ama o gizem yoksa çok da uğraşmasına gerek kalmaz siz avucundasınızdır, başka bir gizem arar sonra. Siz de bakakalırsınız oradan öylece.

Çicek konusunda da ne bulunmaz bir kardelenmiş gibi ne yüzyılda bir açan 4 yapraklı gonca gibi (ya da yonca mı bilemiyorum neyse işte) hissettirmeyin. ''Evet sen çiceksin ama bende açarsan sulanır büyürsün'' moduna sokun ve o moddaymış gibi davranın ki içgüdüsel olarak kendini de diğer dişi rakiplerinden farklı kıldırmak için size bir adım atması daha gereksin. O yüzden siz de farklı olun diyorum. Yoksa sıradan, standart olur herşey ve çabuk tükenir, tam elde ettim yaşasın olum süperim ben harika yakışıklıyım derken olay biter, gelen kutusundaki mesajları okur, aslında hiç sahiplenememişken sırf mağlubiyetinizin altından kanayan elinizi almak için ''ben seni unutamadım '' der durursunuz. Halbuki yok öyle birşey. Sen beceremedin ve kaçırdın elinden. Sen standarttın ve sıradandın. Kız da farklı olacağı birine gitti ve kendine fark yaratacak adamı seçti. İşte senin burda bulunduğun durum '' unutamamak'' değil bunu kendine yedirememek. Sen ona unutamadığını söylediğinde o geri gelirse eğer bu sefer sen de erkeklik içgüdüsü olarak ona bunu ödetmek, onu pişman etmek ve hırsını almak için sen terkeden taraf olacaksın. Sonra kızı yolculadıktan sonra ''hhahah zafer benim'' diyeceksin. Yeni bir hoşlantı da da yine standart kalırsan aslında ebedi mağlup sensin, aslında kız senden kurtulmakla asıl zaferini senin gülücüklerine sadakalar halinde bırakıp gitmiş.

Kısaca bu replikler bütünündeki mantığı iki taraflı olarak, kendinize , ona ve çevrenize karşı uygularsanız, ileri ve geri geliştirmelerle yol çizerseniz büyük oranda tutturursunuz rotayı

Mesela dikkat edin kendini göstermeye, okulun cici çocuğuyla çıkmayı arzulayan çoğu ama çoğu kız büyük oranda güzeldir ve yanında da üç dört tane kız arkadaşı varsa da o kızlar bizim kızdan daha az dikkat çekicidir ya da çirkindir. Böyledir ki bizim kız o ortamda farklı olsun ve dikkatleri bu farkıyla çekebilsin. Bakın kızlar farklı olmaya ne kadar da meraklı iç güdüleriyle davranarak. Siz de standartlarda kalırsanız hiç mi hiç şansınız olmaz, söver durursunuz. 10 tane erkekden oluşan grubunuz mu var ? O zaman siz bir özelliğinizle farklı olun. Hepsi sigara mı içiyor siz içmeyin. Hepsinin gömlek komple dışarda mı? Siz tamamen içerde tutmayın ama daha zarif bir şekilde salın kravatı, gömleği. Hepsi hahaha hihihi gülüyor mu ? Siz daha bıyık altından karakteristik bir dudak kenarıyla gülüşle gülün. Ya da zil çaldı sınıfa çıkıyorsunuz. 9 arkadaşınız önden gidiyor, siz de 1-2 metre arkalarından ağır ve sağlam adımlarla çıkın sınıfınıza ki ufak noktalarla bile olsa bir farklılık olsun. Bahçeye çıkarken de bu olabilir tabi. Daha bunun gibi bir sürü şey. Ya da en riskli ve efsane olan kısım mesela sınıfta bir olay olur hoca sorar kim yaptı bunu. Tüm sınıfında erkekleri pısar kalır korkar hocadan vuracak, azarlayacak birşey yapacak diye. Sonra hoca der yapan söylemezse tüm sınıf disipline gider der. İşte kahramanımız çıkıyor ortaya. Eğer o yapılan hata ahlak ve toplum kurallarına çok abartı boyutta aykırı değilse ve hoşlanılan kız o sınıfta ise delikalımız çıkar ve ''ben yaptım hocam '' der. Hoca gel buraya der. Bir iki azarlar ve belki vurur da. Evet kötü bir an ama hocayla iletişim bittikten sonra sıranıza döner ceketinizi alır ve sınıftan ağır adımlarla çıkarsınız. Kahraman sizsinizdir. Sınıftaki tüm erkekler vasıf olarak bitmiştir. Hepsi sıfırın altında kalmıştır. Tüm kızlar asıl suçluya bak senin yüzünden oldu, niye söylemedin. Ya siz onun en yakın arkadaşları değil misiniz niye sustunuz derler.Her bu çıkışmalarda bir basamak daha yukarı çıkarsınız. Ve bizim kızımızın da fena dikkatini çekersiniz bu cesaret gösterisiyle. Zaten size bunu yaptıran aşktır başka birşey bu kadar mantıksız birşeyi yaptıramaz. Rakibiniz olan tüm sınıftaki erkekleri elersiniz ve o erkekler tarafından da bu kabul görüp liderlik vasfını taşıyabilecek kapasitedeysiniz o yolda zirveye adımlar atarsınız bu şekilde. Bunu niye dedim benzeri başımdan geçmişti. Bir arkadaşım yapmıştı ve fena karizma parçalamıştı. Ha ben nerdeydim valla farkında bile değildim ne olup bittiğinin. Kulağımda Metallica yararken beni, önümde test kitabına boğulmuştum. Bunu yapın demiyorum sadece bir örnek. Buradan yola çıkıp cesaretinizi kanıtlayabileceğiniz bir şans çıkabilir karşınıza diye diyorum. Dediğim gibi yapılan hata ufak ama kimsenin de ben yaptım diyemeyeceği durumda bu olabilir. Okuldan atılma ya da disiplin söz konusu ise ben yaptım demek salaklık olur çünkü atılırsanız kızı nasıl göreceksiniz. Mantığı da elden bırakmayın yani.

Konunun yukardaki özü farklı olun, dikkat çekin, standartlarda kalmayın. Erkekte farklılık bebek yüzlülük, renkli gözlülük, biblo gibi burun değildir. Erkek gücün ve karakterin temsilcisidir. GÜzelliğin temsilcisi kadındır. Bu yüzden her kadın seçeceği erkekte güce ve karaktere bakar. Bunlara bakmayan zaten bebedir. Gücün kaynağı çok derindir. Ayrı bir konu olur o. Karakter ise şimdilik o ortaya koyacağınız belirgin farklılıklarla ortaya konabilir. Devamı yaşandıkça ortaya çıkarılır sizi tanımayı çok isteyen kadın tarafından.

Yorum

bütün tavsiyeler için teşekkür ederim teker teker uygulıyacağım hepsini

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X