Biz eskiden 24 saatin en az 8 saatini bu sitede geçirirdik şimdi kimse yok. Özlüyorum eskileri
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nerede o eski müzisyenler nerede o gitar hastaları
Collapse
X
-
Bende eskiden bu forumun aktif üylerindendim. Uzun süredir açmıyordum, bu gün bi gaza geldim "Mygitar diye bi forum vardı be" diye açtım siteyi bu konuyu görüncede iyi üç bi şey yazayım dedim. Yılar önce ilk üye olduğumda günümün büyük bölümünü geçiriyordum buralarda hatta bağzen sekmeyi hiç kapatmaz arada bir ana sayfayı yenileyerek yorum yaptığım konuya başka biri yorum yapmışmı diye bakardım. Bi ara Yunus abi (yanlış hatılamıyorumdur ismini umarım) eğitim videolarına başladı diye havalara uçmuştum. Tam yanakları sıkılacak adamdı Yunus abi, çok severdim kendilerini halla buralardamı bilmiyorum ama ona da selam olsun burdan. Eğer avatarını değiştirmediysen senide hatırlıyorum sanki. İki üç başlık altında konuşmuşluğumuz vardır herhalde. Ama iyi nostaji oldu bu gün benim için, Özlemişim buraları ve artık bırakmam her halde bir daha.Son güncelleyen tanerrock; 30-01-2014, 13:32.
-
Valla çok haklısın kardesim, ben de 3 yıldır girmiyordum bir haftadır girmeye başladım. Gunun buyuk bölümünü burda geçirirdik gerçektrn, bir konu açıp soru sorunca dakikada cevap gelirdi, dün yeni konu açtım daha tık yok, umarım eskisi gibi oluruz. Burda biraz da site yönetimi suçlu mygitarın kendine has teması felan kalmamıs sürrkli degişti
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
-
yazan Lord SparhawkEvet komşular 4. konu da 100 sayfayı doldurunca yeni konumuzu açmış olduk hayırlı uğurlu olsun. Şukumu isterim.
Bu arada benim favorilerim elinizdeki listede kişisel puanıma göre listelediğinizde ortaya çıkan parfümlerdir....-
Kanal: Atış Serbest
27-11-2010, 00:12 -
Yorum