Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dunyanın en ıyı kadın gıtarıstlerı?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

liona boyd dışında bildiğim kaki king diye bi gitaristde var.

Yorum

kaki ılk defa duydum bakıyorum sımdı .....

Yorum

Bunların dışında bir de Katrina Johansson var benim bildiğim..

Yorum

sharon isbin e bir bakın derim. grammy ödüllerinde ‘Best Instrumental Soloist Performance without orchestra’ ve Best Instrumental Soloist Performance with Orchestra’ gibi dallarda ödül almış bir zat. www.sharonisbin.com

Yorum

sharon ısbın gratest hıstste bı bach yorumları vardır kı ,adeta virtüözitesinin ispatıdır )

Yorum

hayatımda kız gitarist gormedim duymadım ...(iki akor basan kızlardan bahsetmiorm)

Yorum

aslında sitemize de üye olup konserler de vs klasik gitar yorumculuğu yapan kişiler de var...

Yorum

hayatımda kız gitarist gormedim duymadım ...(iki akor basan kızlardan bahsetmiorm)
                  hahahh ben "kız_gitarist" gördüm hemde bu site dahil bikaç sitede daha karşıma çıktı. yanlızca bi kaydını dinledim ve dumur oldum. klasik gitar çalıyor ve kosnervatuarda bu konuda eğitim görüyor.

heh ileride adını duyarsanız dersiniz bir elf üyemiz vardı bahsetmişti ondan diye (malum, elf öngörüsü:P). adını vermiyorum ofline şimdi) i kendisiyle görüşeyim ona göre sölerim belki.

ama hakikaten klasik gitarı çok hoş çaldığını söyleyebilrim rahtlıkla.

Yorum

Kızlar erkeklerin iyi yaptığı birçok şeyi yapamazlar.
                    1. ARABA KULLANMAK(ortada kalıyorlar, yolu tıkıyorlar)
                    2.SPORLAR(hepsinde erkekler daha iyi)
                    3.GİTAR(fizik kurallarına aykırı)

Yorum

genelleme yapmak kötüdür genelde:P
                      ama kızların büyük çoğunluğu müzikle erkeklerin ilgilendiği kadar ilgilenmez böylece sağlam bayan gitaristlerin varolma olasılığı sağlam erkek gitaristlerin varolma olaslığına göre çok düşüktür.

iyiler,sağlam gitaristler,sağlam müzisyenler (bayan) var ise de istisnadır.

gerçek ama napıyım yani

Yorum

bekomac arkadaşımıza derim ki, fizik kurallarını yıkalım, "virginia luque" adlı bir zat var, acaba, hayatınızda böyle çalan birini gördünüz mü, segovia ölmeden önce 6 yıl onun öğrencisi olmuş, 17 yaşında iken segovia nın tavsiyesi ile amerika da adını hatırlamıom bi yerde eğitim almıştır,kendi besteleri de şahanedir, buyrunuz buradan,barrios a ait la cetedral adlı eseri nasıl icra ettiğini görünüz, bu sitedeki eşrafın yüzde 95 inin çalmayı hayal dahi edemeyeceği bi eserdir,
                        bi de buyrunuz, şu milletin kısa pantolonla anne şeker diye gezindiği yaşta,tv de renkli klipler çıksa da izlesek diye bakışlarını sabitlediği yaşta, paganini 24 ü bu kadar net ve temiz çalan bir kız çocuğu var onu da alınız;
                        bu arada buyrunuz bi link daha verem; roland dyens e ait libra sonatina fuoco yu çalan bi teyzemiz de vardır, su meng diye,
                        istisna mistisna değildir efendim,
                        bir erkek olmama rağmen erkek egemen zihniyetinizi afedersiniz kınıyor ve geyik diye savunabilirsiniz ama özellikle bazı arkadaşlarımızın bu forumun baş sayfalarında yazdıkları yazıları da kınamamın ikinci bölümüne ekliyorum.
                        evet sitemizde de muhteşem eserleri icra eden bayan üyelerimiz vardır, yaşları benden küçüktür, repertuarları boyumun iki katıdır,
                        kendilerine burdan selam yollarım....
                        takdire şayan insanlardır.
                        istisna lafına da tekrar karşı olduğumu belirtirim,

orkestra şefi erkek olur diye bayanları maestro yapmamaları, onların beceriksizliği midir, ben pek sanmıyorum.

bir de burada bayandan gitarist olur mu olmaz mı tartışması yapılmıyor ( bunun kadar da gereksiz tartışma yoktur), dikkatinizi çekerim, ilgili moderatör ve admin arkadaşlarımızı da bu konuda dikkatli olmaları konusunda düşünmeye çağırırım!...
                        bunlar da linkler:
                        la catedral, virginia luque:

paganini caprice 24 için,

libra sonatine fuoco, su meng:

Yorum

hiç bilmiyorum desem yalan olmaz sanırım..

Yorum

hiç biri adam gibi bir sıralamaya giremedi girse ne olucak birde zaten kaç tane gitarla ilgilenen kız varki türkiyede bir çok kız gezme tozma para harcama derdinde ama gitarıyla ilgilenenleri çok taktir ediyorum ayrıca benim bildiğim hiç kız gitarist yok

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X