kadından gitarist falan olmaz kadın dediğin evinde oturur çocuklara bakar yemek yapar,...beyinin rahatını düşünür.
milletin aklını karıştırıcı konular açmayalım lütfen,...yuva yıkarsınız bööle tavırlar çok gereksiz,...
sayın lordum fikrinize katılmış olabilirm ama kişisel görüşlerini mod olmanıza rağmen özel mesajla bana ileteceğinizi bilememniz ilginç
lütfen forumları bu ve buna benzer amaçlarla kullanmayalım
Kişisel görüş yazılmayacaksa burada bilmsel gerçekleri mi yazacaz bu mudur bu mudur şimdi cevap?,...
Kadınlar gitar çalmasın tezimi pekiştirdiğiniz için teşekkürler,...
liona boyd emin olun bir virtüöz. şimdi adını hatırlayamadığım biri daha var ve koyunbaba yı şimdiye kadar dinlediğim herkesten iyi çalıyor. ayrıca rica ederim arkadaşlar kişisel atışmalarınızı özelinizden yapınız ve konunun özüne dönünüz. eğer kadınlardan gitarist olur mu olmaz mı diye tartışacaksanız forum geçmişine bakınız.
ya bı forum actım acmıcam bundan sonra ya allahım ya ne ler tartısıyonuz sız ya ben dunyanın enıyı kadın gıtarıstlerınden 2 tane bılıyodum daha fazla ogrenebılırmıyım dıye actım kadınlar ewde otururmu oturmaz mı onu tartısmayın kapatın konuyu lutfen sayın moderator kım varsa
Yorum