Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kısa Filmiyle 30 Milyon Dolarlık Teklif Aldı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Kısa Filmiyle 30 Milyon Dolarlık Teklif Aldı

300 dolarla Hollywood'u mest etti

Video paylaşım sitesi YouTube'de kısa filmini yayımlayan Uruguaylı bir film yönetmenine bir Hollywood filmi yapması için 30 milyon dolar teklif edildi.

Fede Alvarez isimli Uruguaylı yönetmenin çekeceği filme 'Örümcek Adam' ve 'Şeytanın Ölüsü' filmlerinin yönetmeni Sam Raimi sponsor olacak.

Alvarez'in "Ataque de Panico" (Panik Atak) isimli 4 dakika 48 saniyelik kısa filminde Uruguay'ın başkenti Montevideo'yu işgal ve tahrip eden dev robotlar gösteriliyor.

Geçen ay filmini YouTube'e koyduktan sonra üç gün içinde elektronik posta kutusunun Hollywood stüdyolarından gelen e-maillerle dolup taştığını anlatan Alvarez, "Hepimiz şoke olduk. Eğer bir ülkeden bir yönetmen sadece YouTube'e bir video yükleyerek bunu başarabiliyorsa, herkes yapabilir" dedi.

KISA FİLM İÇİN:
    http://www.youtube.com/watch?v=-dadPWhEhVk

Kaynak:
    http://www.ntv.com.tr/id/25033220/
    Son güncelleyen longstring; 25-12-2009, 23:14.

helal olsun ne diyelim...

Yorum

Artık Paylaşım siteleri böyle şeyler için en uygun ortamlar haline geldi kendine güvenen biri güzel bir yapımda bulununda peşine gelen insanlar oluyor görüldüğü gibi

Yorum

millet yuotube sayesinde köşeyi dönüyor bizde ise youtube yasaklı siteler arasında yer alıyor.

Yorum

ozky isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          millet yuotube sayesinde köşeyi dönüyor bizde ise youtube yasaklı siteler arasında yer alıyor.
          Bir Yandan Kapatılması iyi gözükmeyebilir ancak kapatılma sebepleri o kadarda gereksiz sebepler değil bence

Yorum

Abim ile kuzenim arasında facebookta bu kısa filmle dolaylı yoldan bağlantılı bir muhabbet geçmişti;

Abim;
            Fede Alvarez bacanağım olur musun?

Kuzenim;
            Onur Dursun sen adam olur musun?

Yorum

''Yetenek kazanır.''

Burdan bu da çıkarılabilir Çok başarılı olmuş ben de ilk gördüğümde çok beğenmiştim. Bu tarz bir teklif almasa da zaten bu adam ilerde krediyle borçla harçla elbet bir şekilde çıkış yapardı.

Yorum

Gerçekten çok beğendim.Animasyonlar pek gerçekçi olmasada o bütçe için inanılmaz bir iş çıkarmış.

Yorum

Film inanılmaz güzel olmuş. Çok beğendim.

Yorum

vay be helal olsun adama nerdeyse 0 bütçeyle neler başarmış adam milyoner oldu bizede konuşmak kaldı işte

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      ''Yetenek kazanır.''

Burdan bu da çıkarılabilir Çok başarılı olmuş ben de ilk gördüğümde çok beğenmiştim. Bu tarz bir teklif almasa da zaten bu adam ilerde krediyle borçla harçla elbet bir şekilde çıkış yapardı.
                      Aynen bencede..

Yorum

helal olsun ne diyelim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...