Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mike Portnoy Dream Theater'dan Ayrıldı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Mike Portnoy Dream Theater'dan Ayrıldı

Bir devir kapandı.

MIKE PORTNOY, kurucularından olduğu ve çeyrek asırdır birlikte müzik yaptığı DREAM THEATER’dan bugün itibariyle ayrıldığını açıkladı.

PORTNOY açıklamasında DREAM THEATER’ın albüm yazımı/kayıt/turne şeklinde devam eden ve hiç durmayan döngüsünün artık kendisini çok yorduğunu, grup elemanlarına biraz ara vermeleri konusunda teklif yaptığını ancak diğer elemanların bunu kabul etmediğini söylemiş. “Onların önünü tıkamak istemediğim için ben de kendimi feda ediyorum” diyen PORTNOY, bunun yanında son zamanlarda birlikte turladığı HAIL!, TRANSATLANTIC ve AVENGED SEVENFOLD gruplarında, DREAM THEATER’a oranla daha çok eğlendiğini ve grup içi ilişkiler bakımından da kendini DREAM THEATER’a oranla daha rahat hissettiğini söylemiş.

DREAM THEATER ise yaptığı açıklamada PORTNOY’a teşekkür ettiklerini, grup olarak hiç hız kesmeden yola devam edeceklerini ve Ocak 2011′de yeni albüm kaydına başlayacaklarını açıklamış. Yeni DREAM THEATER davulcusunun kim olacağı konusunda ise doğal olarak henüz bir bilgi yok.
    Son güncelleyen Blackmore; 10-09-2010, 01:07.

Ben de twitter sayesinde duydum haberi, o sırada ramazan davulcusunun site içinde bahşiş için davul çalması pek manidar oldu.

Yerini dolduracak biri elbet bulunacaktır, fakat yaratıcılığı ve gruba kattığı renk asla tartışılmaz, gene de biz kendisini Transatlantic ile dinlemeye devam edeceğiz.

Yorum

İlginç.
      Sean Reinert geçse keşke..

Yorum

Birileri Lars falan diye birşeyler salladı. Dedim Allah korusun.

Yorum

İşte dünyanın sonu

Yorum

Son birkaç yıldır yaptığı diğer projelerde (Transatlantic ve Avenged Sevenfold) Dream Theater’da olduğundan daha çok zevk aldığını açıklayan harika davulcu, grup üyeleri ile herhangi bir soğukluk yaşamadığını da açıkladı. 25 yıllık bir geçmişe sahip kurucusu olduğu grubu bir anda beklenmedik şekilde bırakması tabi ki herkesi şaşırttı.

Sitesinde yer alan açıklamaya göre Dream Theater’ı her zaman kendi çocuğu gibi gördüğünü Mike Portnoy’suz bir Dream Theater’ı görmek kendisini de çok üzdüğünü belirtti. Fanlarından özür dileyen davulcu soluksuz geçen çeyrek asırlık serüveninde bir araya ihtiyacı olduğunu söyledi sadece.

Alıntıdır!
            Son güncelleyen Seventh Rua; 12-09-2010, 22:57.

Yorum

xFRaTx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Birileri Lars falan diye birşeyler salladı. Dedim Allah korusun.
              Lars mı, ahahahah.

Yorum

Vay anastasmumsatsana noluyor yav

Yorum

Baterist Harun gelmeli Aklıma (nedense) Terry Bozzio veya Gavin Harrison geliyor.Dream Theater dinlerken hüzünleneceğim hiç aklıma gelmezdi
                  Son güncelleyen medivh35; 10-09-2010, 12:41.

Yorum

Ayrılmasını kimse tahmin edemezdi herhalde. Belliki problemler yaşamış.

Yorum

Petrucci **** Myung azcık ara verselerdi turnelere,konserlere,albümlere belki böyle olmazdı .Çok kötü oldu bu gerçekten DT yi etkilicek fakat tarzını etkilemez umarm

Yorum

Grubun en vasat elemanıydı, gitmesi iyi olmuş bence grubun kendini yenilemesi ve geliştirmesi açısından.
                        Mike Mangini ismi geçiyor diyenler var.

Yorum

o kadar sevmem dream theater'ı ama duyunca üzüldüm nedense. yeri dolmaz diye düşünüyorum

Yorum

Ç. Bartu isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Grubun en vasat elemanıydı, gitmesi iyi olmuş bence grubun kendini yenilemesi ve geliştirmesi açısından.
                            Mike Mangini ismi geçiyor diyenler var.
                            En vasat elemanı derken?

Yorum

Garaj ilan vardı ona çok güldüm hatta alıntı yapayım.
                              "Merhaba ben Mark Portnoy grup arıyorum
                              10 Eylül Cuma - 14:55
                              Bildiğiniz üzere eski grubum olan dream theater'dan ayrıldım.olayın içeriğini sormayın özelimizdir. aradığım grup ve grup elemanalrındaki özellikler solocu iyi solo atsın yeter.mümkünse bar programı yapan grup arıyorum. illa progresif olmak zorunda değil. para gelsin yeter.teşekkürler. "

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X