Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rock'n Coke 2009 - Istanbul

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Rock'n Coke 2009 - Istanbul

Türkiye’nin en büyük açık hava etkinliği Rock’n Coke 17,18 ve 19 Temmuz’da yeni mekanı İstanbul Park’ta kuracağı müzik kasabasında Linkin Park, Nine Inch Nails ve The Prodigy gibi büyük isimleri ağırlayacak.

Festivalin avantajlı biletleri ise 13 Nisan’da satışa çıktı. Gitmeyi düşünenlerin şimdiden avantajlı fiyatlar ile bilet almasında fayda var.

Bilet Fiyatları
    Kombine+Kamp: 115,00 TL
    Kombine: 95,00 TL
    Günlük: 65,00 TL
    Sahne Önü 1: 50,00 TL
    Sahne Önü 2: 30,00 TL

Servis Güzergahları
    Anadolu yakası : Kadıköy, Bostancı
    Avrupa yakası :Taksim, Mecidiyeköy

Son güncelleyen shnicx; 18-04-2009, 13:43.

Yıllar geçtikçe kalitesinden ödün veren bir organizasyon oldu Rock'n Coke.

Yorum

Myris isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Yıllar geçtikçe kalitesinden ödün veren bir organizasyon oldu Rock'n Coke.
      Hem de pahalı...
      Ona vereceğim paraya Dream Theater dinlerim, üstüne Opeth dinlerim, üste para kalır Dorock'a gider Murder King dinleyip içerim

Yorum

Sırf Linkin için giderim.

Yorum

bu festivale gidecegime uni rock festivaline giderim Amon Amarth,Arch Enemy,Rotting Christ dinlerim...

Yorum

3rm@N isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Hem de pahalı...
            Ona vereceğim paraya Dream Theater dinlerim, üstüne Opeth dinlerim, üste para kalır Dorock'a gider Murder King dinleyip içerim
            canı gönülden katılıyorum arkadaşa..
            cok ziyan bi festival oldu artık bilmiyorum belki cıkan grupları sevip dinlemeye gidecek arkadaşlar olur saygı duyuyorum ama üni rock fest gibi türkiyenin wacken'ı olmaya aday cok kaliteli bi orgaznizasyon varken böyle bi festivalde bulunmayı ziyan olarak nitelendiriyorum saygılar..

Yorum

biri bana kombine + kamp ve kombine biletlerinin farkını söylesin..

Yorum

inş Gidicem Bu sene İlk Olacak

Yorum

Gitarist38 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  kamp alanında yer kiralamış olmak veya olmamakla alakası olmasın sakın?

kalitesizliğe sürüklenen, kalitesini sadece pahalı tuttuğu biletler neticesinde maganda ve benzeri insanları bünyesinde barındırmayıp kötü durumlara olasılık vermeyerek biraz olsun toparlasada genel organizasyon bakışıyla çok kapsamlı olsa bile insanları artık kendine fazla çekemeyen bir gelir geçer haline gelmiştir

Yorum

Türk gruplardan haber yokmu gelicek

Yorum

Rap'n Coke oldu olacaktı bir aralar. Kendinden taviz verenle işim pek olmaz. Zaten kesin kural gibi demesem de içim ısınmıyor, bir elektrik alamıyorum ondan. Nitekim son yıllara doğru Rock'n coke dan epey soğudum. Giden arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum çok daha iyi alternatifler var ve daha da olacaktır sezon açılıyor az kaldı =) \m/

Yorum

her geçen sene dahada saçmalaşan bi festival bence. unirock' a gitmek çok daha mantıklı.

Yorum

Rock'n coke yine hayal kırıklığım oldu. Santana baba geliyor linkin çocuk parkı mı dinleyecez ! Tek devrimleri konserin istanbul parkta olması bu sayede hazarfene kadar ölmez insanlar ..

Yorum

Gitarist38 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Kombinede her gün çıkman gereken saat vardır. Kampta çadır kurarsın gece gündüz festival alanında kalırsın. Fark budur.

Yorum

bence deymez o paraya onun yerine uni-feste giderim ya da zeytinliye giderim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X