Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Al Di Meola Konseri

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Al Di Meola Konseri

Dünyaca ünlü caz gitaristi Al di Meola 20 Mayıs'ta Ankara'da ve 29 Haziran'da İstanbul'da konser vermek üzere ülkemize geliyor!

Chick Corea, Jonh McLauglin, Paco De Lucia gibi efsane isimlerle çalışan Meola en son 3 yıl önce yine Ankara'ya gelerek ülkemizi ziyaret etmişti. Meola "Friday Night in San Francisco" isimli albümüyle (McLauglin ve De Lucia ile birlikte) gitaristlerin hafızalarına kazınmıştı. Albümün açılış parçası olan "Mediterranean Sundance" gitaristler arasında bir efsane olmayı başarmıştı.

Tüm müzikseverlerin konsere gitmesini tavsiye ederim...

Sevgiler...

Düzenleyen - duvardaki_kukla on 20/05/2007 21:06:12

albüm ilk çıktığında bir müzik markette ilk 30snyelerini dinlemiştim ama beğenmemiştim,yine de konseri olduğunu duyunca hemen bilet aldım,pazar bursadan gelicem konsere,başka gelecek arkadaş varsa orada görüşelim

Yorum

Bağlantıya tıklayarak Meola'nın biyografisine ulaşabilirsiniz.

Bence bütün gitaristlerin hayatında bir kere olsun dinlemesi gereken bir gitaristtir. Yüksek hızlarda oldukça melodik cümleler kurmasıyla ünlüdür. Şarkıları asla bir "melodi salatası" haline getirmez.

Bunun yanısıra "Dance Of Fire" isimli Aziza Mustafa Zadeh albümünündeki performansını bir kere olsun dinlemenizi tavsiye ederim.

Yorum

zaten albümlerinin yüzde sekseni var bende beni gitara başlatanlardan biridir ayrıca sadece son albumünü beğenmedim ama tam dinlemediğim için olabilir elektro gitar pek gitmemiş sanki,ilk albumlerinde daha iyidi elektro gitarla yaptığı şarkılar,the wizard çok iyi bir kompozisyondur ritm hızlanıyor yavaşlıyor ve çok melodik,bir önceki ankara konserinde resim çektirmiştik imza töreninde gayet sempatik sıcakkanlı bir adam,kaçırılmaması gereken bir konser.

Yorum

Ya mümkünse rapide yükleyebilirmi biirileri bizde dinleyelim.

Yorum

Lütfen forum kuralları A-3'e bakınız."... Ayrıca telif hakları bulunan MP3, Video ve kitap gibi dosyaların paylaşımı yasaktır!"

Yorum

çok şarkısını bilmesemde dinlemeye gideceğim. Onu canlı olarak izlemek istiyorum ve aklıma daha çok şarkısı kazınabilir.

Yorum

şimdiye kadar izlediğim en iyi konserdi canlı olarak,iyiki gitmişim,beraber resim de çekildik,atmosfer muazzamdı,eski şarkılarından da çaldı,iyi bir repertuarla gelmiş,tek kelime ile süperdi.

Yorum

LP isimli arkadaşımızın yanıtı Forum Kuralların C-2 maddesine aykırı olduğu için silinmiştir. Bundan sonraki yanıtlarını yazmadan önce Forum Kurallarını dikkatlice okumasını tavsiye ediyoruz.

Düzenleyen - duvardaki_kukla on 22/05/2007 08:57:39

Yorum

konsere gitmem mümkün olmadı fakat gerçekten çok güzel şarkıları..indirdim dinledim..fakat birşey merak ettim..bu fotoğraftaki gitarın modeli nedir?

Yorum

prs(paul reed smith) al di meola signature modeli sanırım

Yorum

Arkadaşlar, konsere giden var mı? Ben sonradan vazgeçtim; ancak vazgçmeme rağmen biletlerin ne zaman satışa çıkarılacağını takip etmeye çalıştım. Konser gününe geldik, hala ne bir satış duyurusu geldi ne de "Al Di Meola" adı altında yapılan arama da bir sonuç var. Bir bilgisi olan var mı?

Yorum

el yapımı olabilir..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X