Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dream Theater - A Dramatic Turn Of Events

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Dream Theater - A Dramatic Turn Of Events

Mike Mangini ile ilk stüdyo albümü olan A Dramatic Turn Of Events 13 Ekim'de raflarda olacak. Grup elemanlarının albümle ilgili açıklamaları da oldukça iddialı. Ayrıca Portnoy sonrası albüm ismi oldukça manidar olmuş kanımca.

Albümde aşağıdaki parçalar yer alacak:

1. On the Backs of Angels

2. Build Me Up, Break Me Down

3. Lost Not Forgotten

4. This is the Life

5. The Shaman’s Trance

6. Outcry

7. Far From Heaven

8. Breaking All Illusions

9. Beneath The Surface

Ağzımın suyu aktı bu haberi duyunca umarım petrucci nin tonu atari tonu gibi olmaz ve mangini yeni şeyler katar gruba,bekliyoruz sabırsızlıkla

Yorum

Türkiye'de de aynı anda satışa çıkarsa ayın 14'ünde de benim telefonumda olacak.

Yorum

Yaşasın!!! Mutluluktan zıplıyorum. Sitesinde Magini'nin gruba dahil olduğu yazıyordu da albüm haberini buradan öğrendim. Gerçi Mike Portnoy'un yerini dolduramaz kimse ama Mike Portnoy da Avenged Sevenfold'a geçmemeliydi bence. Dream Theater onlara 1000000000 basar hem onunla hem onsuz. Yeni ayrıldığında uzun bir süre heves yapmıştım bunlar Berklee'den arkadaş, tekrar gruba döner diye ikisi de eksiğini tamamladı ve ikisi için de kötü oldu İnşallah diğer üyeleri değişmez Dream Theater'ın.

Yorum

Mike Portnoy'un Avenged Sevenfold'a geçtiğini bilmiyordum. Mike Portnoy'a yazık olacak.

Yorum

acdcandemir96 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Yaşasın!!! Mutluluktan zıplıyorum. Sitesinde Magini'nin gruba dahil olduğu yazıyordu da albüm haberini buradan öğrendim. Gerçi Mike Portnoy'un yerini dolduramaz kimse ama Mike Portnoy da Avenged Sevenfold'a geçmemeliydi bence. Dream Theater onlara 1000000000 basar hem onunla hem onsuz. Yeni ayrıldığında uzun bir süre heves yapmıştım bunlar Berklee'den arkadaş, tekrar gruba döner diye ikisi de eksiğini tamamladı ve ikisi için de kötü oldu İnşallah diğer üyeleri değişmez Dream Theater'ın.
            Mike Portnoy un A7x e "geçici" olarak geçmesinin sebebi,ölen davulcuları "The Rev" in Mike Portnoy u çoks evdiği için Grup MP ye teklif götürmüş ve MP de The Rev in anısını yasatmak için sadece nightmare albüm turneleri ve kayıtlarında yer almıştır.Dream Theater ile a7x değil,hiç bir grup karşılaştırılamaz.MP nin Dream Theater dan ayrılma sebebi bence gayet mantıklıydı.Tabiki MP nin yerini kimse dolduramaz ama Mike Portnoy yaşından dolayı hergün gün geçerek artan albüm kayıtları turneler vs vs yüzünden ailesiyle sorun yasamak zorunda kaldı.Ve kendi sağlığınıda dikkate alarak yeni albüme kadar ara vermelerini gruba önerdi grup da bu isteği anlamsız bir şekilde reddetti.(ki zaten yeni albüme kadar konser vermiyeceklerdi studyoya kapanıcaklardi MP nin de isteği buydu).Mike Mangini de çok iyi bir baterist ama Mike Portnoyun yerini kimse kolay kolay doldurulamaz o karakterde bir insan daha DT ye gelmez...Ama DT herzaman DT (: Son olarakda Dream Theater yaptığı açıklamada "MP her zaman DT nin kapıları açık olacaktır" tarzında açıklamalar yapmıstı..Umarım gruba geri döner Ayrıca mike portnoy bu ayrılığı çeyrek asırdır süren bu gruba biraz ara vermek istediğini belirtti
            Son güncelleyen TurkishMike; 10-06-2011, 10:43.

Yorum

TurkishMike isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Mike Portnoy un A7x e "geçici" olarak geçmesinin sebebi,ölen davulcuları "The Rev" in Mike Portnoy u çoks evdiği için Grup MP ye teklif götürmüş ve MP de The Rev in anısını yasatmak için sadece nightmare albüm turneleri ve kayıtlarında yer almıştır.Dream Theater ile a7x değil,hiç bir grup karşılaştırılamaz.MP nin Dream Theater dan ayrılma sebebi bence gayet mantıklıydı.Tabiki MP nin yerini kimse dolduramaz ama Mike Portnoy yaşından dolayı hergün gün geçerek artan albüm kayıtları turneler vs vs yüzünden ailesiyle sorun yasamak zorunda kaldı.Ve kendi sağlığınıda dikkate alarak yeni albüme kadar ara vermelerini gruba önerdi grup da bu isteği anlamsız bir şekilde reddetti.(ki zaten yeni albüme kadar konser vermiyeceklerdi studyoya kapanıcaklardi MP nin de isteği buydu).Mike Mangini de çok iyi bir baterist ama Mike Portnoyun yerini kimse kolay kolay doldurulamaz o karakterde bir insan daha DT ye gelmez...Ama DT herzaman DT (: Son olarakda Dream Theater yaptığı açıklamada "MP her zaman DT nin kapıları açık olacaktır" tarzında açıklamalar yapmıstı..Umarım gruba geri döner Ayrıca mike portnoy bu ayrılığı çeyrek asırdır süren bu gruba biraz ara vermek istediğini belirtti
              Kalıcı gitti sanıyordum A7X'e içimi rahatlattın biraz da olsa. DT'nin kapılarının MP'ye açık olduğunu biliyordum. Zaten açıklamalarında o bizim için bir grup arkadaşından çok bir kardeşti ve hep öyle kalacak tarzında birşeyler dediler. Ama Mike Magini'niyi geçici mi aladılar onu anlayamadım. Şimdi adamı gruptan atsalar MP de gelse güzel olur ama Mike Magini'ye hakaret gii olur. Bana yapsalar tazminat davası açarım. Öfkeden deliye dönerim. Magini'ye yazık olucak ona üzülüyorum

Yorum

mike mangini dahil secmelere katılan bateristlere elbet bir sözleşme konuşmuşlardır dream eger oyle mantıksız bir ayrılık yapsa .olan sadece manginiye degil tüm dream halkına saygısızlık olur bence portnoy kalıcı olarak gitmiştir .

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=BCjHiPU76Ms

Yorum

Mike mangini mükemmel bir davulcudur, Steve vai'den ve kırdığı rekorlardan tanınmış biridir... Merakla albümü bekliyoruz

Yorum

John Petrucci - Suspended Animation

Albümle uzaktan yakından alakası yok da youtube yorumları oldukça komik. Elbet birileri yazmak istemiştir de yorum onaya düşüyor.

Yorum

Ve albümün ilk parçası Roadrunner Records'tan geliyor:

Dream Theater's new self-titled album is out now on Roadrunner Records! Order now from http://smarturl.it/dtstore!iTunes: http://smarturl.it/dtitunesSubscrib...

Yorum

10 numara.. 90'lı yılları andırdı sanki..

Yorum

O değil de albüm bu gün elime geçti bir arkadaşım süpriz yapmış, indirmemiştim de zamanım yoktu aslında ne yalan söyliyeyim. Bir çok arkadaşım pek beğenmediklerini söylmişlerdi ama benim gercekten de çok hoşuma gitti.

MP'nin gidişi gerçekten üzücü bir kayıp ama bence Mangini, gayet iyi bir iş çıkarmış Twin leri çok hoşuma gitti ne de olsa Steve Vai ile çalışmış bir adam, Petrucci tarzında bir Gitaristi ancak o kaldırabilirdi bence.

Petrucci'ye gelince, riff lerinin tonu çok daha tok ve hoşuma giden riffleri var ama ton konusunda yeni manyetiklerinin tonu çok bozduğunu düşünüyorum. 90 ların Petrucci tonunu tek geçerim; Dimarzio Steve's Special, Air Norton. Ama bir şey çok dikkatimi de çekti bu albümdeki kullanılan boğuk yapay harmonikler, Zakk Wylde hissi vermiş ve çok güzel olmuş.

James LaBrie: Tek kelimeyle tonuna oturan şarkılar olduğu için hoşuma gitti. Önceki albümlerden daha güzel bir iş çıkmış vokal adına.

John Myung, ne denebilir ki? On numara!(yine)

Jordan ise klavyede gayet başarılı ve bu sefer tonlama da uçukluk yok.

Genel olarak gayet dengeli Gümbür Gümbür bir albüm. Çok beğendim. Devamını bekleriz... =)

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X