bey ler bu kadar konu içinde nirvana dan hiç bahseden yok yoksa siz nirvanayi sevmiyomusunuz hiiiiiiiiiiiiiii ayip ayip mesala where did you sleep lastnight about a girl smells like teen spirit lake of fire ve daha bir çok mükemmel sarkiyi dinlemiyormusunuz vallaha ayip allah çarpar adami ya aaaaaaaaa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nirvana
Collapse
X
-
Ben Nevermind'daki Drain You'yu çok severim.
Bir de Cobain değişik bir adamdı. Çok kuvvetli bir karakteri olmadığı hep belli idi aslında. Koca güruhların karşısına attılar onu sırf para için. Zaten depresif ve aşırı uyuşturucu kullanan biriydi... Sanki tüm bir neslin sorumluluğu onunmuş gibi bir hava oluştu. Büyük bir gençlik lideri gibi lanse edildi. Halbuki öyle biri değildi. "Ben hep bir rock grubunda, sahnenin köşesinde durup ritm gitar çalmak istemişimdir" diyen, kişisel problemler yaşayan ve bu nedenle bunalım geçiren birisiydi. MTV onu alıp bir imaj, bir para kasası yarattı. Milyonlarca genç de hep ondan çok büyük şeyler istedi. Bu kadar baskıya, sorumluluğa dayanacak birisi değildi.
Önceleri epkisini konserlerde Smells Like'ı çalmayarak gösteriyordu. Gittikçe hayattan iyice bıktı... Sonunu da hepimiz biliyoruz...
Onun başına gelenler hem fanlar hem de endüstri için bir ders olmalıydı ama olmadı da... Hala ordan burdan kayıtlarını bulup, kesip-yapıştırıp cesedinden bile kan emmek hevesindeler...
Dünya, Cobain gibi duygusal ve kırgın insanlar için çok acımasız. O da olabilecek en kötü şartların içine düştü... Dayanması çok zordu. Dayanamadı da...
Yorum
-
nirvana'yı zaten severdim ama unplugged albümünündeki bazı şarkıların video görüntülerini MTV yayınlamıştı, ve ilk defa orda dinledim o şarkıları ve bayıldım..adamlar oturmuşlar koltuklara yumuşak yumuşak çalıyolardı ya
kurt cobain'in üzerinde annemin ördüğü tarzda bir yeşil yelek vardı, ben zaten severdim o yelekleri ama kurt cobain'de de aynısından görünce içim bir hoş oldu..
kurt cobain ince ruhlu bir adamdı..
unplugged konserindeki çiçekleri görmüş müydünüz sahnenin her yerindeki? onları kurt cobain istemiş..
Yorum
-
MYGitarist+
- Dec 2002
- 1070
-
Legions - Hard'n Heavy Grup
http://www.facebook.com/groups/159345020755785/
-
Site *****
- Jun 2003
- 2019
-
There is no dark side of the moon really... As a matter of fact, it's all dark.
Kişisel Sitem: www.burakmisket.com
Bu forumun en gözde grubu nirvana heralde....Solo atmakla ilgili konuda bile nirvananın bahsi geçti, daha ne diyim...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum